- 20 Temmuz 2022
- 282
- 353
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Adam daha ne yapsın? Hiçbir şey yapmasa isyan edin tamam da bu saydıklarınız yüksek bütçeli şeyler ona da yazıkZor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman.
Ahahah doğru öyle diycem artık ben deBizim bi arkadasın sevgilisi vardı..SENDEN İYİ OLMASIN AMA COCUK KIZI ASIRI DÜSÜNÜYORDU.HAMAMA GİTSE KESE GETİRİRDİ HEDİYE O DERECEYDİ.
Yine de kız terketti yetmedi bunlar.
Ne sanslı kız cocuga üzüldüm denemeyecegine göree arada gittiği yerlerden bana da hatıra şeysi birşey getirsene ulan sevgilim deyiver esprili sekilde
Evet annesinin babasının doğum günlerinde hiç hediye almamıştı. Ben baştan hissettirdiğim için düşünüp doğum günümde almıştıAdam doğum gününüzde almış zaten hediyesini, arada küçük maddi yardımlar da yapmış. Kendiniz de ona hediye alsanız tamam da sizden de bir şey görmediği için aklına gelmiyordur. Öyle bir alışkanlığı yok demek ki.
Aradığım yorumGittigi yerlerin yoresel ve unlu bir ürünü varsa siz isteyebilirsiniz. Mesela bursaya gittigini varsayalim, bana havlu getirir misin diyebilirsiniz.
Zor zamaninizda destek oluyorsa hediye almamasinj tolere edebilirsiniz. Bazi iyi yonler, kotu yonlerin ustunu kapatmali, herkes tum yonleriyle mükemmel olamaz
Aynı şeyi yazacaktım benim bir arkadaşım var gittiği heryerden sevgilisi hediye alıyor bayıldım aldığı hediyelere falan gibisinden lafı soksun diyecektimBizim bi arkadasın sevgilisi vardı..SENDEN İYİ OLMASIN AMA COCUK KIZI ASIRI DÜSÜNÜYORDU.HAMAMA GİTSE KESE GETİRİRDİ HEDİYE O DERECEYDİ.
Yine de kız terketti yetmedi bunlar.
Ne sanslı kız cocuga üzüldüm denemeyecegine göree arada gittiği yerlerden bana da hatıra şeysi birşey getirsene ulan sevgilim deyiver esprili sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?