sevdiğin erkeği kendine aşık etmek için taktikler

Ben de en çok erkeklerle anlaşırım mesela, etrafımda hep erkekler vardı çünkü öyleydi ortamlarım. Ama evet pek beceremiyorum ben de o işleri o yüzden cilveli olmaya çalışma dedim sana. Böyle seviyorsa sevsin.. Sonra ilerde nasıl olacak? Hep cilveli taklidi yapamazsın

Işte bende artik boyle gorunmek istemiyorum bunu üzerimden atmak istiyorum. Mesela bu hafta başladım ama daha göruşemedik deneyecem bi hanım hanımcık olmayı bakalim etki eder mi:) cocugun ensesine bi saplak atmadigim kaldi ya

Nasil olacak peki ? Mesela o mesaj atmadigi sürece ben atmıyorum. Attığı zaman cevap veriyorum artık. Ya da başka şeyler mi?
ıster sen at ıster o atsın sen cevap ver yazdıklarınla konustuklarınla etkılemelısın sonucta

az konus öncelıkle aranızdakı muhabbetı sen bılıyorsun sonucta ama bıraz resmı ol ulaşılmaz gıbı davran bu tıp seyler buluşma teklıfını o etsın sen etme

Mesela kızlar en son çok fazla mesaj atardım ilk ben atardım filan 1 haftadir hiçbisey yazmıyorum o yazmadan tek kelime etmiyorum en son işte neden soguk davraniyorsun dedi bi şekilde gecistirdim öyle olmadigini ama mesaj atmamaya devam ediyorum o yazdikca yaziyorum bunun etkisinide gordüm açıkçası. Çok fazla sıkbogaz etmemek lazım önce sevginden bogulacak kivama gelsin sonra sevgini çek dayanamıyorlar :)

ben kocamın bı kere gözlerıne baktım ertesı gun evlenme teklıf ettı :) bakışlar çok önemlı

Kesinlikle yoksa gözlerinde hafif kadın oluyorsun. Muhtemelen 1 hafta boyunca buluşamayacaz o buluşalım demediği surecede ben asla buluşalım demeyecem bakalım nasil oluyor normal koşullarda haftada 2 kez buluşuyoruz okullarimizda çok uzak zaten mesefa gercekten önemli

Ben gozlerine bakınca oda bakıyor sadece çok masum oldugumu söylüyor. Ama çekici bakiş atmak lazım bi gün ayna karşısına geçip yapayım :) darısı başıma
o olur kendılıgınden zaten merak etme bıraz boyle devam et bak degısımlerı gıreceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…