keşke gelipte yardımcı olsalar yacilveli kadın nasıl olunur?
cilvelilere sormak lazım
Sen bide beni gör ya bunların hicbirini yapamıyorum2 gül, tabi çekingen cekingen, dişlerin guzelse mesela onları on plana çıkararak gül.
Mağrur ol, bakislarin ürkek bir ceylan gibi olsun, arada tebessüm et gözlerinin içine sıcak bir bakış at.
Konuşurken ses tonuna, jest ve mimiklerine dikkat et, gözlerinin icine samimi bakarak yapmalisin bunu, kendinle de çelişme edalı ol.
Bu arada arkadaşlar ki çoğu arkadaşım işveli cilveli olduğumu falan söylerler ne alakaysa
İvit benden bu kadar arkadaş
Canım eğer arkadaş seni seviyorsa isvene cilvene bakmaz, kalbine bakar de mi..Sen bide beni gör ya bunların hicbirini yapamıyorumcocugun benden sogumasina ramak kaldı erkej fatma diyo bana artık
sevdiğine eminim ama arada öyle şeyler olmayınca ilişkinin bi heyecanı kalmayabiliyor. Ayrica bu erkeklerin daha çok hoşna gidiyor. Uzun süreli ilişkisi olan tüm arkadaşlarım malesef ki hep cilve sayesinde diyorlar bide uyguladıkları bazı taktikler :]Canım eğer arkadaş seni seviyorsa isvene cilvene bakmaz, kalbine bakar de mi..
Bu isve cilve olayı sadece süreci hızlandırır, isleri kolaylastirir.
İşveli cilveli olcam diye başka bir karaktere burunmene gerek yok zira kendin ol yeter
Not: bu isve cilve bi halta yarasaydi boyle sap sap dolasmazdim ortalıkta
sevdiğine eminim ama arada öyle şeyler olmayınca ilişkinin bi heyecanı kalmayabiliyor. Ayrica bu erkeklerin daha çok hoşna gidiyor. Uzun süreli ilişkisi olan tüm arkadaşlarım malesef ki hep cilve sayesinde diyorlar bide uyguladıkları bazı taktikler :]
Arkadaşları falan boşver bence çünkü bu ikinizin iliskisi :) ama sevdiğini belli et bir sekil belli et bunu isve olur cilve olur kendince birşeyler olur.sevdiğine eminim ama arada öyle şeyler olmayınca ilişkinin bi heyecanı kalmayabiliyor. Ayrica bu erkeklerin daha çok hoşna gidiyor. Uzun süreli ilişkisi olan tüm arkadaşlarım malesef ki hep cilve sayesinde diyorlar bide uyguladıkları bazı taktikler :]
bence cılvelı olma gizemli olArkadaşlar sanırım hepimizin genel sorunu bu , çok zor durumdayım bilgili tecrübeli insanlar vardır bu konuda yardımcı olur musunuz, Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama son zamanlarda bana çok ilgisiz davranmaya başladı.Birde cilveli kadın nasıl olunur ? Hiç anlamıyorum bu işlerden napacam benYardım lütfen
evet gizemlilikte önemli nokta zaten tüm internet hesaplarımı kapattım watsabimda bile resim filan paylaşmıyorum bu yeterince gizemli kılıyor ama bi yandanda çok seviyorumbence cılvelı olma gizemli ol
Evet gizemlilik iyidir severim. Nasıl biz kızlar o neden böyle yaptı, neden bunu dedi, neden öyle oldu diye kendimizi yiyorsak aynı şeyi biz de yapabiliriz..bence cılvelı olma gizemli ol
kesınlıkle :)Evet gizemlilik iyidir severim. Nasıl biz kızlar o neden böyle yaptı, neden bunu dedi, neden öyle oldu diye kendimizi yiyorsak aynı şeyi biz de yapabiliriz..
Küçüklüğümden beri sürekli erkek arkadaşlarla oynardım genelde en iyi anlastiklarım onlardı(sevgili konusu hariç) işe sevgili olmaya gelince batıyorum. Tavirlarım erkek gibi sanki kişiligim bu olmus ama bne bunu yok etmek istiyorumCilveli olunmaz, cilveli doğulur. Ben de cilveli bir insan değilim, yapmaya çalışsam da bir halta benzemez zatenseven insan da olduğun gibi sevmeli seni. Sürekli rol yapamazsın. Eğer cilveli değilsen bir gün iki gün yaparsın sonra eski haline dönersin. Bırak seni kendin olduğun için sevsin..
öyle değil davranışlarınla gizemli olman lazım bi muamma ol çözmeye çalışşısn ssenıevet gizemlilikte önemli nokta zaten tüm internet hesaplarımı kapattım watsabimda bile resim filan paylaşmıyorum bu yeterince gizemli kılıyor ama bi yandanda çok seviyorumdoya doya yaşamak varken
Evet ablamiza katiliyorum.öyle değil davranışlarınla gizemli olman lazım bi muamma ol çözmeye çalışşısn ssenı
Genel itibariyle kalabalık bir ortamdayken hanim hanımcık durulur yanındaykende masum bakişlar utangaç bakışlar gözlerine bakıp sonra çekmeler filan bu tarz şeyler. Daha fazlasını soramadım kadinlık gururuNeymiş o taktikler, paylaşmislardir seninle :)
Nasil olacak peki ? Mesela o mesaj atmadigi sürece ben atmıyorum. Attığı zaman cevap veriyorum artık. Ya da başka şeyler mi?öyle değil davranışlarınla gizemli olman lazım bi muamma ol çözmeye çalışşısn ssenı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?