sevdiğin erkeği kendine aşık etmek için taktikler

sondurak1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
17
9
88
Arkadaşlar sanırım hepimizin genel sorunu bu , çok zor durumdayım bilgili tecrübeli insanlar vardır bu konuda yardımcı olur musunuz, Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama son zamanlarda bana çok ilgisiz davranmaya başladı.Birde cilveli kadın nasıl olunur ? Hiç anlamıyorum bu işlerden napacam ben Yardım lütfen

cilveli kadın nasıl olunur?
cilvelilere sormak lazım

2 gül, tabi çekingen cekingen, dişlerin guzelse mesela onları on plana çıkararak gül.
Mağrur ol, bakislarin ürkek bir ceylan gibi olsun, arada tebessüm et gözlerinin içine sıcak bir bakış at.
Konuşurken ses tonuna, jest ve mimiklerine dikkat et, gözlerinin icine samimi bakarak yapmalisin bunu, kendinle de çelişme edalı ol.
Bu arada arkadaşlar ki çoğu arkadaşım işveli cilveli olduğumu falan söylerler ne alakaysa
İvit benden bu kadar arkadaş

Sen bide beni gör ya bunların hicbirini yapamıyorum cocugun benden sogumasina ramak kaldı erkej fatma diyo bana artık

Sen bide beni gör ya bunların hicbirini yapamıyorum cocugun benden sogumasina ramak kaldı erkej fatma diyo bana artık
Canım eğer arkadaş seni seviyorsa isvene cilvene bakmaz, kalbine bakar de mi..
Bu isve cilve olayı sadece süreci hızlandırır, isleri kolaylastirir.
İşveli cilveli olcam diye başka bir karaktere burunmene gerek yok zira kendin ol yeter
Not: bu isve cilve bi halta yarasaydi boyle sap sap dolasmazdim ortalıkta

sevdiğine eminim ama arada öyle şeyler olmayınca ilişkinin bi heyecanı kalmayabiliyor. Ayrica bu erkeklerin daha çok hoşna gidiyor. Uzun süreli ilişkisi olan tüm arkadaşlarım malesef ki hep cilve sayesinde diyorlar bide uyguladıkları bazı taktikler :]

Neymiş o taktikler, paylaşmislardir seninle :)

Arkadaşları falan boşver bence çünkü bu ikinizin iliskisi :) ama sevdiğini belli et bir sekil belli et bunu isve olur cilve olur kendince birşeyler olur.
O zaman ufak ufak adımlarla basla. Bigun tebessumunle, bir gün attigin içten bir bakışla, bazen gulusunle gulusu on plana çıkaralım lutfen
Erkekler genelde guluse önem veriyorlar. Sonraları artik sana kalmis

bence cılvelı olma gizemli ol

Cilveli olunmaz, cilveli doğulur. Ben de cilveli bir insan değilim, yapmaya çalışsam da bir halta benzemez zaten seven insan da olduğun gibi sevmeli seni. Sürekli rol yapamazsın. Eğer cilveli değilsen bir gün iki gün yaparsın sonra eski haline dönersin. Bırak seni kendin olduğun için sevsin..

Küçüklüğümden beri sürekli erkek arkadaşlarla oynardım genelde en iyi anlastiklarım onlardı(sevgili konusu hariç) işe sevgili olmaya gelince batıyorum. Tavirlarım erkek gibi sanki kişiligim bu olmus ama bne bunu yok etmek istiyorum

evet gizemlilikte önemli nokta zaten tüm internet hesaplarımı kapattım watsabimda bile resim filan paylaşmıyorum bu yeterince gizemli kılıyor ama bi yandanda çok seviyorum doya doya yaşamak varken
öyle değil davranışlarınla gizemli olman lazım bi muamma ol çözmeye çalışşısn ssenı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…