Bu adam AB pasaportu peşinde olmasın?Vatandaşlığın mı var oturum mu aldın?
Bu birini sevince her olumsuz şeyi kendi aileye bağlamak bizde var birtek galiba. Annen niye haksız olsun. Tanışmak istiyorlarsa çıkıp gelsinler. Hee gelemiyorlarsa aileni bekleyecekler kusura bakmasinlar. Emrivaki yapiyorlar. Sende uzaktan ilişki yürüttüğün kisiyle ne paylaştın bugüne kadar Allahaskina nekadar beraber zaman gecirdiniz çok iyi anlasacaginiza karar verdiniz. 2 gun güzel anlasmayla olmaz. Git bi 2 3 hafta birlikte zaman geçirin bir tatile çıkın duzgun tanımaya çalış
Aynen canım, zaten tatilde tanırsın derlerya karşındakini, bendede öyle oldu. Ben 5 gün tatile gittim, bildigin ben pasaklı çıktım adam derli toplu cıktı, daha çok sevdimaz çok biliyorsun,sevgilimle beraber kalıyoruz biz de 10 aylık ilişkimiz var. 2 günlük tatile çıktık dönüş yolundayız şimdi,adamın bilmediğim bir sürü huyunu öğrendim. 2 gün dışarda buluşmayla nasıl evleniliyor anlamadım.
Ozaman yazın tanışırlar. Düğünüde ozaman anlaşırsınız ailecek. Hem aile seni ve aileni tanımıyor etmiyor tuhaf degilmi hemen düğün istemeleriArkadaşlar, zaten hemen şimdi evlenicem demiyorum. Ailesi yazın düğün istiyor dedim. Ama bana göre düğün yazın olmaz biraz daha sürer. Ben sadece bu süreçte annemin ve ailenin arasını nasıl yapabilirim diye fikrinizi merak ettim.
polis mi?Kendisi zaten polis ve bu mesleğini bırakacağını sanmıyorum. Bin bir zorluklarla bugüne kadar gelmiş. Kendim yurtdışında doğdum büyüdüm, ama planım Türkiye’de bir hayat kurmak.
Ozaman yazın tanışırlar. Düğünüde ozaman anlaşırsınız ailecek. Hem aile seni ve aileni tanımıyor etmiyor tuhaf degilmi hemen düğün istemeleri
bekaret için ne düşünüyor sevgilin?Ailesi oğluna güvendiği içindir belki. Bir kaç kere annesiyle telefondan konuştum. Tabi yüz yüze görüşmek daha farklı. Ben de ailesini tanımak isterim. Ama ailemin sevgiliylen tatile çıkmama izin vermezleranca normal oturup görüşmeme izin verirler.
Bende aileme sevgilimle romantik bir tatile çıkıyorum demedim :) kizarkadasimla cikicam dedim öyle ciktim. Yoksa benimde tanıma fırsatım olmazdi. Sözlenin yaza ozaman, sonrada rahat rahat görüşebilirsiniz umarim. Baska türlü iki farklı ülkede pek tanışma fırsatınız olmaz. Her aile kendi çocuğuna guvenir. Onda sorun yok ama belki gelin çok kötü çıkacak belki başka bi sorun çıkacak. Ben normal bulmadım acele etmelerini kızma amaAilesi oğluna güvendiği içindir belki. Bir kaç kere annesiyle telefondan konuştum. Tabi yüz yüze görüşmek daha farklı. Ben de ailesini tanımak isterim. Ama ailemin sevgiliylen tatile çıkmama izin vermezleranca normal oturup görüşmeme izin verirler.
bekaret için ne düşünüyor sevgilin?
ayrıca onlar hemen tanışmak istiyor diye ailen mecbur mu onların istediğini yapmaya?
anne babanı elin adamı için kırma.
seviyorsa beklesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?