Bende aileme sevgilimle romantik bir tatile çıkıyorum demedim :) kizarkadasimla cikicam dedim öyle ciktim. Yoksa benimde tanıma fırsatım olmazdi. Sözlenin yaza ozaman, sonrada rahat rahat görüşebilirsiniz umarim. Baska türlü iki farklı ülkede pek tanışma fırsatınız olmaz. Her aile kendi çocuğuna guvenir. Onda sorun yok ama belki gelin çok kötü çıkacak belki başka bi sorun çıkacak. Ben normal bulmadım acele etmelerini kızma ama
bekaret için ne düşünüyor sevgilin?
ayrıca onlar hemen tanışmak istiyor diye ailen mecbur mu onların istediğini yapmaya?
anne babanı elin adamı için kırma.
seviyorsa beklesin.
Bekaret konusunda konuşmadık hiç.
Sevgilim ailesine söylemiş zaten ailemin yazın tanışalım dediğini. Ailesi ise tamam demiş karşı çıkmamışlar. Galiba ben biraz acele ediyorum. Zamanında çok bekletildiğim içindir belki...
biliyorsun.Bekaret konusunda konuşmadık hiç.
Sevgilim ailesine söylemiş zaten ailemin yazın tanışalım dediğini. Ailesi ise tamam demiş karşı çıkmamışlar. Galiba ben biraz acele ediyorum. Zamanında çok bekletildiğim içindir belki...
Tabikide çokta iyi anlaştılar masAllah;D ben ayseyle fatmayla gidiyorum diorumda. Ailem anlıyor tabikide kimle gittigimi :) onlarda salak değil tabikide. Ben bunu yalandan saymıyorum. Kaç yaşına gelmişsin hadi 20 olsan tamam gitme etmede 27 olmuşsun yani geleceğin icin o ortamı kendine yaratmalısın diye düşünüyorumYok canım neden kızayım herkesin fikri düşüncesi başkadır :). Tabi hayat karşımıza ne çıkarır bilinmez.
Ben yalan söyleme konusunda iyi değilimdir, kesin “kız arkadaşımla tatile çıkıyorum” desem biryerden açık veririm.
Peki sizin aileler birbirleyile tanıştı mı?
yoo.Yok canım neden kızayım herkesin fikri düşüncesi başkadır :). Tabi hayat karşımıza ne çıkarır bilinmez.
Ben yalan söyleme konusunda iyi değilimdir, kesin “kız arkadaşımla tatile çıkıyorum” desem biryerden açık veririm.
Peki sizin aileler birbirleyile tanıştı mı?
yoo.
yalan konusunda iyisin.
sevgilin seni bakire sanıyormuş baksana.
yurtdışında yaşayıp, iş güç sahibiyken niye Türkiye'deki hanzolar karşısında bu kadar eziliyorsun, anlam veremiyorum.
Daha önceki konunda bekaretle ilgili yalan söyledim demiştin polis sevgiline.Nasıl çözücem diyordun.Şimdi konuşmadık diyorsun?
O kadar çok şey var ki oturmamış,evlilik için erken dedirtiyor bana.
Tabikide çokta iyi anlaştılar masAllah;D ben ayseyle fatmayla gidiyorum diorumda. Ailem anlıyor tabikide kimle gittigimi :) onlarda salak değil tabikide. Ben bunu yalandan saymıyorum. Kaç yaşına gelmişsin hadi 20 olsan tamam gitme etmede 27 olmuşsun yani geleceğin icin o ortamı kendine yaratmalısın diye düşünüyorum
2 3 kez görüştüler sonrada sözümüz oldu daha fazla tanışalım edelim diye. Onlar bizim yaşadığımız yeri gördü. Bizde onlarin. Şimdi telefonda görüşüyorlar yine ara ara. Ben mesela nisanlandim şimdi onlarda gidip kalabiliyorum rahatça. Ne onun ailesi ne benim ailem birsey demiyorlar. Hee yine olmazsa olmaz ama geldim 32 yaşıma. Ben çok fedakarlık ettim aileme laf gitmesin birsey olmasin diye ama şu saatten sonrada kimse kusura bakmasın kendi geleceğimi düşünmeliyimNe güzel :) haklısın aslında o ortamı kendim yaratmalıyım. Peki sizler ayri ülkelerde yaşıyorsunuz, aileler nasıl anlaştı tanıştı?
Yanlış anlama sadece merak ettiğim için soruyorum. Belki ben de fikir edinirim diye :)z
Aynen, kendisi önceden hiç bir ilişkisi olmamıştı. Her zaman bana ‘ne olursan ol seni her türlü kabul ederim’ diyor, ama kaybetmekten korktuğum için yalam söyledim. Şimdi ise söylerdem benden gider bundan eminim.
Ben yalan söylemedim. Sadece eski sevgilimle aramda ne geçtiğini anlatmadım.
Evet konuştuk sadece onun için ne kadar önemli olduğunu ölçmek için. Ama benim hakkımda konuşmadık. Yani “bana bakire misin?” diye birşey sormadığı için ben de söylemedim.
2 3 kez görüştüler sonrada sözümüz oldu daha fazla tanışalım edelim diye. Onlar bizim yaşadığımız yeri gördü. Bizde onlarin. Şimdi telefonda görüşüyorlar yine ara ara. Ben mesela nisanlandim şimdi onlarda gidip kalabiliyorum rahatça. Ne onun ailesi ne benim ailem birsey demiyorlar. Hee yine olmazsa olmaz ama geldim 32 yaşıma. Ben çok fedakarlık ettim aileme laf gitmesin birsey olmasin diye ama şu saatten sonrada kimse kusura bakmasın kendi geleceğimi düşünmeliyimailemde aynı fikirde. 10 yıl önce böyle deseydim beni kapıdan dışarı bırakmazlardı
Ama sen onu bunu bırak daha önce biriyle ilişki yaşadığını söylemelisin sevgiline. Ya ailesinden gizler yada kabul etmez biter. Ama keşke ailene söylemeden önce cesaret edip soyleseydin.
o konu içeriğini sildiğin için birazdan ceza alırsın.Ben yalan söylemedim. Sadece eski sevgilimle aramda ne geçtiğini anlatmadım.
Evet konuştuk sadece onun için ne kadar önemli olduğunu ölçmek için. Ama benim hakkımda konuşmadık. Yani “bana bakire misin?” diye birşey sormadığı için ben de söylemedim.
İlk birlikteliğini 9 yıllık ilişkindeki kişiyle yaşadıysan polis olan kişiye nasıl aramızda bir şey geçmedi dedin?
Evlendiğinde anlamayacak mı?
Karşı tarafı kandırman hoş değil ne olursa olsun. Geleceğinin biraz daha parlak olmasını istiyorsan yaptıklarının sorumluluklarını da almayı öğren benden sana tavsiye.