Sevdiğimle evlenmek istiyorum ama mutsuzum! :( Sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var!

Bende aileme sevgilimle romantik bir tatile çıkıyorum demedim :) kizarkadasimla cikicam dedim öyle ciktim. Yoksa benimde tanıma fırsatım olmazdi. Sözlenin yaza ozaman, sonrada rahat rahat görüşebilirsiniz umarim. Baska türlü iki farklı ülkede pek tanışma fırsatınız olmaz. Her aile kendi çocuğuna guvenir. Onda sorun yok ama belki gelin çok kötü çıkacak belki başka bi sorun çıkacak. Ben normal bulmadım acele etmelerini kızma ama

Yok canım neden kızayım herkesin fikri düşüncesi başkadır :). Tabi hayat karşımıza ne çıkarır bilinmez.
Ben yalan söyleme konusunda iyi değilimdir, kesin “kız arkadaşımla tatile çıkıyorum” desem biryerden açık veririm :KK70:.
Peki sizin aileler birbirleyile tanıştı mı?

bekaret için ne düşünüyor sevgilin?

ayrıca onlar hemen tanışmak istiyor diye ailen mecbur mu onların istediğini yapmaya?
anne babanı elin adamı için kırma.

seviyorsa beklesin.

Bekaret konusunda konuşmadık hiç.
Sevgilim ailesine söylemiş zaten ailemin yazın tanışalım dediğini. Ailesi ise tamam demiş karşı çıkmamışlar. Galiba ben biraz acele ediyorum. Zamanında çok bekletildiğim içindir belki...

Daha önceki konunda bekaretle ilgili yalan söyledim demiştin polis sevgiline.Nasıl çözücem diyordun.Şimdi konuşmadık diyorsun?
O kadar çok şey var ki oturmamış,evlilik için erken dedirtiyor bana.

Bekaret konusunda konuşmadık hiç.
Sevgilim ailesine söylemiş zaten ailemin yazın tanışalım dediğini. Ailesi ise tamam demiş karşı çıkmamışlar. Galiba ben biraz acele ediyorum. Zamanında çok bekletildiğim içindir belki...
biliyorsun.
Türk toplumunda bekaret her şeyden önemli.

bence önce bu konudaki düşüncesini öğren, çok sevmeden.

Yok canım neden kızayım herkesin fikri düşüncesi başkadır :). Tabi hayat karşımıza ne çıkarır bilinmez.
Ben yalan söyleme konusunda iyi değilimdir, kesin “kız arkadaşımla tatile çıkıyorum” desem biryerden açık veririm :KK70:.
Tabikide çokta iyi anlaştılar masAllah;D ben ayseyle fatmayla gidiyorum diorumda. Ailem anlıyor tabikide kimle gittigimi :) onlarda salak değil tabikide. Ben bunu yalandan saymıyorum. Kaç yaşına gelmişsin hadi 20 olsan tamam gitme etmede 27 olmuşsun yani geleceğin icin o ortamı kendine yaratmalısın diye düşünüyorum

yoo.
yalan konusunda iyisin.
sevgilin seni bakire sanıyormuş baksana.

yurtdışında yaşayıp, iş güç sahibiyken niye Türkiye'deki hanzolar karşısında bu kadar eziliyorsun, anlam veremiyorum.

yoo.
yalan konusunda iyisin.
sevgilin seni bakire sanıyormuş baksana.

yurtdışında yaşayıp, iş güç sahibiyken niye Türkiye'deki hanzolar karşısında bu kadar eziliyorsun, anlam veremiyorum.

Ben yalan söylemedim. Sadece eski sevgilimle aramda ne geçtiğini anlatmadım.

Daha önceki konunda bekaretle ilgili yalan söyledim demiştin polis sevgiline.Nasıl çözücem diyordun.Şimdi konuşmadık diyorsun?
O kadar çok şey var ki oturmamış,evlilik için erken dedirtiyor bana.

Evet konuştuk sadece onun için ne kadar önemli olduğunu ölçmek için. Ama benim hakkımda konuşmadık. Yani “bana bakire misin?” diye birşey sormadığı için ben de söylemedim.

Tabikide çokta iyi anlaştılar masAllah;D ben ayseyle fatmayla gidiyorum diorumda. Ailem anlıyor tabikide kimle gittigimi :) onlarda salak değil tabikide. Ben bunu yalandan saymıyorum. Kaç yaşına gelmişsin hadi 20 olsan tamam gitme etmede 27 olmuşsun yani geleceğin icin o ortamı kendine yaratmalısın diye düşünüyorum

Ne güzel :) haklısın aslında o ortamı kendim yaratmalıyım. Peki sizler ayri ülkelerde yaşıyorsunuz, aileler nasıl anlaştı tanıştı?

Yanlış anlama sadece merak ettiğim için soruyorum. Belki ben de fikir edinirim diye :)z

Ne güzel :) haklısın aslında o ortamı kendim yaratmalıyım. Peki sizler ayri ülkelerde yaşıyorsunuz, aileler nasıl anlaştı tanıştı?

Yanlış anlama sadece merak ettiğim için soruyorum. Belki ben de fikir edinirim diye :)z
2 3 kez görüştüler sonrada sözümüz oldu daha fazla tanışalım edelim diye. Onlar bizim yaşadığımız yeri gördü. Bizde onlarin. Şimdi telefonda görüşüyorlar yine ara ara. Ben mesela nisanlandim şimdi onlarda gidip kalabiliyorum rahatça. Ne onun ailesi ne benim ailem birsey demiyorlar. Hee yine olmazsa olmaz ama geldim 32 yaşıma. Ben çok fedakarlık ettim aileme laf gitmesin birsey olmasin diye ama şu saatten sonrada kimse kusura bakmasın kendi geleceğimi düşünmeliyim:KK70: ailemde aynı fikirde. 10 yıl önce böyle deseydim beni kapıdan dışarı bırakmazlardı:KK70:
Ama sen onu bunu bırak daha önce biriyle ilişki yaşadığını söylemelisin sevgiline. Ya ailesinden gizler yada kabul etmez biter. Ama keşke ailene söylemeden önce cesaret edip soyleseydin.

Bin kez söyledim bin kez daha söylerim dünyada "birlikte olduğumuzu söylerim"den daha boş tehdit yok. Kolay mı öyle ya? Sana kızıp ona aferin mi diyecekler?

İkincisi de, Avrupa'da yaşıyor olmanızın bu yeni adama cazip gelmediği ne malum? Çok iyi ölçüp biçin.
Polis olduğu için de iki kere değil dört kere düşün. Polisten hayır gören görmedim ben.

Aynen, kendisi önceden hiç bir ilişkisi olmamıştı. Her zaman bana ‘ne olursan ol seni her türlü kabul ederim’ diyor, ama kaybetmekten korktuğum için yalam söyledim. Şimdi ise söylerdem benden gider bundan eminim.

Evet konuştuk sadece onun için ne kadar önemli olduğunu ölçmek için. Ama benim hakkımda konuşmadık. Yani “bana bakire misin?” diye birşey sormadığı için ben de söylemedim.

E işte buyur kendin yazmışsın yalan söyledim diye.Kendim uydurmadım yani.
Neyse,bence evlilik işini ertele.Dediğim gibi oturmamış daha hiçbir şey.Üstelik ilişkin yalanlar üzerine kurulmuş.Sadece bekaret mevzusu değil.Eski sevgilinle birlikteyken bununla görüşmüşsün iki ay.Nasıl sevgi nasıl aşk nasıl evlilik düşünülüyor anlayamadım.

2 3 kez görüştüler sonrada sözümüz oldu daha fazla tanışalım edelim diye. Onlar bizim yaşadığımız yeri gördü. Bizde onlarin. Şimdi telefonda görüşüyorlar yine ara ara. Ben mesela nisanlandim şimdi onlarda gidip kalabiliyorum rahatça. Ne onun ailesi ne benim ailem birsey demiyorlar. Hee yine olmazsa olmaz ama geldim 32 yaşıma. Ben çok fedakarlık ettim aileme laf gitmesin birsey olmasin diye ama şu saatten sonrada kimse kusura bakmasın kendi geleceğimi düşünmeliyim:KK70: ailemde aynı fikirde. 10 yıl önce böyle deseydim beni kapıdan dışarı bırakmazlardı:KK70:
Ama sen onu bunu bırak daha önce biriyle ilişki yaşadığını söylemelisin sevgiline. Ya ailesinden gizler yada kabul etmez biter. Ama keşke ailene söylemeden önce cesaret edip soyleseydin.

Sevindim adına :). İnşallah bundan sonra mutlu mesut birb ayat yaşarsın.

Kaç gündür düşünüyorum zaten söylemeyi. Herşeyin hayırlısı...:KK39:

o konu içeriğini sildiğin için birazdan ceza alırsın.
ancak aşağıdaki alıntı seni yalanlıyor.
kandırmışsın polisi.

İlk birlikteliğini 9 yıllık ilişkindeki kişiyle yaşadıysan polis olan kişiye nasıl aramızda bir şey geçmedi dedin?
Evlendiğinde anlamayacak mı?
Karşı tarafı kandırman hoş değil ne olursa olsun. Geleceğinin biraz daha parlak olmasını istiyorsan yaptıklarının sorumluluklarını da almayı öğren benden sana tavsiye.

Ya ben sizi cidden anlamıyorum konu sahibi...

İş yoğunluğumdan ötürü KK'da çok vakit harcayamıyorum... Ne zaman KK'yı açsam, zamanım olsa... sizin konularınızı görüyorum.

Allah aşkına bin tane konu açmışsınız ve her seferinde "sizin fikirlerinize ihtiyacım var" diyorsunuz, biz fikir ve düşüncelerimizi beyan ediyoruz. Siz yine aynı konuyu açıyorsunuz...

Verilen cevaplardan dolayı mı ? Sizi tatmin etmiyor mu cevaplarımız ? Bu yüzden mi her zaman aynı konuyu açıp duruyorsunuz ?

Koca kadın olmuşsunuz, 27 yaşındasınız... Ve üstelik üniversite eğitimi alıyorsunuz...
Bu seviyede olan bir kadın az çok mantıklı düşünmesi gerekir aslında.

Sizce mantıklı mı sizin yaptığınız ? Hiç tanımadığınız bir insanla evlilik düşünmek ? Hiç tanımadığınız insan yüzünden depresyona girmek ?
Aynı hatayı yapmışsınız... İlk sevgiliniz de Türkiye'deymiş... siz Avrupa'da... Allah aşkına nerden buluyorsunuz bu adamları ? Neden böyle ilişkileri tercih ediyorsunuz ?

Bir kere yanmışsınız neden tekrar aynı hatayı yapıyorsunuz ? Neden bu kadar evlilik meraklı bir insansınız ?
Bütün bunları kendinize sorun.

Sorun sizin aileniz değil. Sorun sizsiniz. Akıllıca, mantıklı davranmıyorsunuz.
Kendinizi zor duruma sokan sizsiniz bile bile... Ama şunu bilin ki eğer böyle devam ederseniz hiç güzel bir hayatınız olmayacak.

Bende tıpkı sizin gibi yurt dışında doğmuş bir insanım... yurt dışında okudum vs... Sizin gibi vakkalar çok gördüm... ve inanın ki hiç biri mutlu değil, mutlu olmadı.

Evlenmeyi değil. Önce tek başınıza bir birey olmayı becermelisiniz. Önce kendiniz olmalısınız.
Neden kendi hayatınızı kurmayı denemiyorsunuz ?
Neden evliliği özgürlük aracı olarak görüyorsunuz ? Neden ?

Yanlış hatırlamıyorsam hukuk okuyordunuz... Hukuk okuyorsanız şantaj ile alakalı da nasıl baş etmenizi bilmeniz gerekir. Aksi takdirde müvekilerinizi nasıl savunacaksınız ?

Hukuk okuyan biri fakülte de ne vakalar görmüştür... sadece derslerde değil staj dönemlerinde vs... Bir kaç avukat tanıyorum ama ilk defa sizin gibi birini görüyorum.

Hukuk okuyan insanlar tehlikenin nerden gelebileceğini çok iyi bilen insanlardır. Cin gibi insanlardır. Her daim mantıklı düşünen, dik duran ve iletişimsel anlamda çok çok başarılı olan insanlardır. İkna kabiliyeti güçlü insanlardır...

Size baktığımda hiç öyle birini görmüyorum.
Göz göre göre kendinizi bir kaosun içine atıyorsunuz...

Vah halinize.. KK ya ihtiyacınız yok. Acil bir psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim.

Ülkeler farklı olmasa neyse de üniyi bitirmeniz şart bu durumda. Bence nişan yapılabilir anneniz ikna olursa okul bitince de düğün ama biter bitmez değil tabi yavaş yavaş

X