Popüler Konu Sevdiğim sözler

sen elmayı seviyorsun diye ....
elmanın seni sevmesi şart mı ?

Aşk, bir uçurumdan düşmek gibi birşey, işte bu yüzden sevgiliye "yar" denir.

Mevlana

Burjuvalar kocaman duvarlarla çevirmişler avlularını. Ama bir kiraz ağacı gördüm geçen gün, Dışarı uzatmıştı en çiçekli dalını.

Diktatör bisiklete binen adama benzer, durursa devrilir.

Ask, davaya benzer, cefa cekmek de sahide, sahidin yoksa davayi kazanamazsin ki !!!
................MEVLANA.................

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda.

Bizim mahalleden Paul Auster

Kimse vazgeçilmez değildir, kendini vazgeçilmez sandığın zaman kaybettin demektir.

İş hayatı için ben söylemiştim :)
Siz bunu aşka, meşke, nerede kullanırsanız işte :)

Unutma; ciddiye al ama kapılma. Dalga geç ama kırma. Sahip ol bu hayatta, asla ait olma.

Paul Auster

Kimse vazgeçilmez değildir, kendini vazgeçilmez sandığın zaman kaybettin demektir.

İş hayatı için ben söylemiştim :)
Siz bunu aşka, meşke, nereye çekerseniz işte :)

bunu bir de benim egoist patronuma ithaf eden olabilir mi

Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, ağlayamadığımdan gülüyorum.

Güzel, çirkin, şişman, zengin, fakir.. dünyadaki tüm kadınların tek bir ortak derdi vardır: 'Giyecek hiçbir şeyimiz yok' !

Ben insanın diğer yüzünü görünce, ilkini hatırlamam!

Bugün hep Paul Auster'den gittik :)

Bu günlük Paul Auster'den son söz de;

Kadınlar önce erkekleri değiştirmek için çaba sarfederler. Erkek değişince de; Seni artık tanıyamıyorum, çok değiştin derler.

Konu dışı ama 46 ziyaretçi mi?

Son düzenleme:
Şuna inanmak lazımdır ki dünya yüzünde gördüğümüz herşey, kadının eseridir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…