Popüler Konu Sevdiğim sözler

Asıl yalnızlık; yalnız hissetmenize sebep olan kişilerle yaşamak zorunda kalmanızdır.

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir !
Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

Affedildiğinde sevinen insan olma ! Bazen seni affettim cümlesinin, senden vazgeçtim cümlesinden farkı yoktur.

Korkar olduk artık 'seviyorum' demeye. Kimi sahiden değiyor sevmeye, Kimi ise pişman ediyor insanı sevdiğine.

Sözlerin altına kime ait olduğunu yazmamışım son günlerde yazdığım hemen hemen bütün sözler Paul Auster'e aittir.

Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin.

Şems-i Tebrizi

Hiç kimseyi yalan söylediğini anlayacak kadar tanımak istemiyorum...

yerdeki çorabı bile oturduğu yerden ayak parmaklarını büzüştürerek alan erkekten romantizm beklemek, Türk kadının hayal gücünün kanıtıdır.

Bazı insanlara anlatmaya çalıştığım lafı deveye anlatsam, hendeği kendi kazar üzerinden de atlar. Başka bi isteğin varmı diye de sorar.

''Eyvallah'' ne güzel kelamdır; Bazen kabulleniş,bazen boş veriş,bazen yol veriş. Fakat sonunda hep bir rahata eriş... O ZMN EYVALLAH...

ben bu defa buraya bir filozof değil bir sanatçı şarkı sözlerini koymak istiyorum sonuçta benim beğendiğim sözleer yani:)

"Boşver dedi kalbim kendimi azad ettim,sonsuz sevecektim birazcık sevseydin!ama senden vazgeçtim..."

(bu arada sözler orhan ölmez)

Son düzenleme:
Üzülme kelebeğim bugünü atlatırsak yarın diye birşey yok

Üzülme kelebeğim bugünü atlatırsak yarın diye birşey yok

*İnsanlar Plan Yapar ve Tanrı Güler*

*Birgün Yolda Yürüyordum Bir Şarkı Duydum Kalbim Acıdı...Bu kadar*

''İyi ki geçiyorsun zaman. Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın? ''​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…