Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bu günlük Paul Auster'den son söz de;

Kadınlar önce erkekleri değiştirmek için çaba sarfederler. Erkek değişince de; Seni artık tanıyamıyorum, çok değiştin derler.

peki hiç değiştirmeye gerk duymasa onu olduğu gibi sevse sonra o yinede değişse ilk gün ki gibi değil ve ilgisizse ve kadın seni artık tanıyamıyorum derse bu söz çürümez mi ki
değişim her zaman iyi değildir bence

Doğru Söz Etkili Olabilir..Ama Hiç Bir Söz..Yerinde Bir Susuş Kadar Etkili Olamaz..M.Twain

Tünele girdiğinizde dikkat edin; umut sandığınız ışık, tren farı olabilir.

Bukowski

Güle Sormuşlar: Neden Dikenlisin ? – Beni Yalandan Değil Gerçekten Seven Tutabilsin Diye !
can yücel

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. ‘O olmazsa yaşayamam’ demeyeceksin, Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü.
can yücel

Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak.
can yücel
bu gece de hep can yücelden gidiyorum:)

Sevgili, arayıp da bulduğun birisi değil. Hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir
can yücel

azar azar gözlerini kapat ,usul usul ellerini uzat , ben tutarım yine ben duyarım seni.. ben bilirim aşkının kıymetini.....

Ìnsan ulasamadigi herseyin "delisi", ulastığı herseyin nankörüdür.

Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna değmediğini gördüğün andır. Ve en büyük kaybın ona harcadığın zamandır.

Unutma ki yalnız olmak, yanlış yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidir.

Bukowski

"Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın? Yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın?" /Hz. Mevlana/

"İyi geçinmek, iki kişinin kusursuz olmasıyla değil, birbirlerinin kusurlarını hoş görmesiyle olur." /Oğuz Atay/

"Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah da onu başkasına muhtaç etmez." /Hz. Şems/

"Darmadağın oluyoruz. Çünkü önce önümüze çıkan her şeyi istiyoruz, sonra da eskiden sahip olduklarımızı arıyoruz." /Mad Men/

"Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen insandır." /Oscar Wilde/

Bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir.

Fark, birileri farklı olmaya çalışırken, kendin olmaktır hayatta. Bil ki seçici olmamak, geçici olmaya mahkum kalmaktır aslında.

seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım ..

anlamlar her zaman anlamlı olamazlar ..

aşk bir kelebek misalidir ya ömürlüktür yada ömrü günlüktür..

salla dünyayı uykusu gelsin :)

sevdiğim sözlerden bir kaçı ..:)

Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir.

Nazım Hikmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…