- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
-
- Konu Sahibi seksiprenses
Ağzına biber sürerim senin,benden sonraki nesile senin yetişme şansın yoktuki zaten..
Saygısızlık yapma sakın,senden büyük kızım var benim haddini bil .....
kazen keser o diliiiiizaten gun gecmiyor ki abuk bir insan subuk bir konu acmasin cok seksiymis bababa ozaman yerin burasi degil simdiki sevgilinin abisi varmi bu arada
bacım bi densiz için sıkma canını..
bacım bi densiz için sıkma canını..
Yok gacım yaaa kıızyorum böyle yazanlaraa
evet 18 imde sevgilimin abisine ilgi duydum ama kimselerle meşru yoldan çocuk yapmadım çok şükür ::)
ooo beni takip etmen hosuma gittibenim cocugumun babasi suan evli oldugum adam sorun yok yani.. soruma cevap vermedin simdiki sevgilinin abisi varmi
valla savcılıkla işimiz olmaz bizim canım çok şükür yabancı değiliz burda herkes birbirini tanır... ayrıca telefon olayıyla savcılık mevzularına sen girmişsin... biz sakince oturuyorduk ve ortamı karıştıran sen oldun unutma...
herkes birbirini tanır felan :)) ne kadar basit bi düşünce bu ya ayrımcılık yapıyosun yani yeni gelenlere karşı ... valla haddini bilmeyenin peşine düşerim bu böyle bilinsin artist artist konuşmak değil öyle ...!
lütfen daha fazla uzamasın bu mevzu forum yöneticilerindende konumun kapatılmasını rica ediyorum ... hoşçakalın ..
lütfen daha fazla uzamasın bu mevzu forum yöneticilerindende konumun kapatılmasını rica ediyorum ... hoşçakalın ..
En son hangı turk fılmını seyrettın cok klasık eski turk romanlarından fırlamıs bır fılm uzun boylu yesıl gozlu hafıf yanmıs tenı, ınce bellı genıs omuzlu karızmanın ayyuka cıkmıs halı vs vs vs kızlar sızde fazla ustune gıttınız belkıde arkadas ılerıde yazar olak aama emın ol ucuz yazar romanlarından :))))) ben almam sahsen...