- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi seksiprenses
kiz bi dur ben daha eve geccem karpuz kesicem daha sana nere kaciyosun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ay çok merak ettim ne diceksiniz acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz bi dur ben daha eve geccem karpuz kesicem daha sana nere kaciyosun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooo beni takip etmen hosuma gittibenim cocugumun babasi suan evli oldugum adam sorun yok yani..soruma cevap vermedin simdiki sevgilinin abisi varmi
gözümün önüne tarık akan geldi bi an
konu birazdan aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümüne taşınır zaten...
Neden herkesin özel hayatını eleştiriyosun ki sen MERWOSH'un bebeği seni ne ilgilenidiriyo ki
Ay çok merak ettim ne diceksiniz acep
merve gerçekten saygılı bi kızmış da kötü bişey dememiş.. ben olsam bu cevaba daha beter davranırdım...
tirsiyom da heee simdi savcilik mavcilik dedi maaaaazallahhh
maniyi yazarken kopacagim icin yazamiyorum kuafordeyim kis kadinlar deli demesin
evet merwoshu severim ben harbi kızdır uygun cevabı vermiş yeterince ama aynen bende senin gibi çok daha ters bi cevap veriridim yani
evet merwoshu severim ben harbi kızdır uygun cevabı vermiş yeterince ama aynen bende senin gibi çok daha ters bi cevap veriridim yani
bacım kız sevmiş evlenmiş... garip olan siteye yeni üye oldum bu konuyu açmak için diyor...sonra merveye laf atıyor...bende az çok biliyorum merveyi yorumları falan hep dikkatimi çekmiştir gerçekten harbi kızdır yorumlarıda harbidir...( bu arada merve de selam ) :) ama savcılık deyince korktunmu merve..:) korkma tatlım koskoca kk üyeleri var arkanda..
evet 18 imde sevgilimin abisine ilgi duydum ama kimselerle meşru yoldan çocuk yapmadım çok şükür ::)
arkadaş laf sokmak istemiş ama onu da becerememiş, meşru yoldan çocuk yapmanın neresi kötü ,meşru yasal olan demek zaten =))
ayrıca merwosh ben de çok sevindim,hayırlı olsun..neden bilmem inşallah kızın olur diye geçti içimden
sagol cnm benim , karsindaki kisiye surda küfürde etsen,anlamazonun icin sinirlenmeye kiyip bagirmaya gerek yok.
bacım kız sevmiş evlenmiş... garip olan siteye yeni üye oldum bu konuyu açmak için diyor...sonra merveye laf atıyor...bende az çok biliyorum merveyi yorumları falan hep dikkatimi çekmiştir gerçekten harbi kızdır yorumlarıda harbidir...( bu arada merve de selam ) :) ama savcılık deyince korktunmu merve..:) korkma tatlım koskoca kk üyeleri var arkanda..
sagol cnm benim , karsindaki kisiye surda küfürde etsen,anlamazonun icin sinirlenmeye kiyip bagirmaya gerek yok.