- 27 Şubat 2012
- 2.113
- 3
- Konu Sahibi seksiprenses
şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bir forum ortamı olmasına rağmen herkesin bir olup bu şekilde aşağılaması çok zoruma gitti ben kimseyi kırmak istemedim başta ama herkes beni taşa tutunca çok doldum dalga geçip şiir yazan bile olmuş ben zaten o günlerin psikolojisini yeni yeni atlatırken bu şekilde tepkiler aşağılamalar çok zoruma gitti
canım bak sinirini bozan yorumlar olabilir sende kendince cevabını verirsin zaten .
bu tarz konular tepki topluyor abi-kardeş meselesi gibi .
biliyorum sende zor günler geçirmişsin olabilir insan hayatında herşey başa gelebilir .ağlamana gerek yok.sonuçta kimse kimseyi gerçekten tanımıyor .onlar senle dalga geçiyorsa sende geç gitsin.
arkadaşlar evet bazı konularda gereksiz yere arkadaşların üstüne gidiliyor gerek yok bunlara.size doğru gelmez ok anladım ama yani benzer tepkiler yüzünden konu açmaya çekinir insanlar .bırakın herkes rahat rahat içini döksün .bu bir derdim var bölümü biraz içimizde biriktirdiğimiz şeyleri döküp rahatlamak bir kaç fikir almak için var.ama sürekli tepki tepki insanlra bu şekilde yardımcı olamazsınız .