- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
- Konu Sahibi seksiprenses
Gençlik nerelerde belli dil pabuç kadar maşşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo özelliklerimi anlatan bir nick birincisi seksiyim ikincisi aşkımın prensesiyim e birleştirince haliyle çıkıyo ortaya bi nick....
onun bunu avukatlığını yapmak senin haddin değil ayrıca kime ne cevap vereceğim sadece BENİ VE FORUM YETKİLİLİERİNİ ilgilendirir ...
haddini bil ayrıca ben lise çağlarımda yaşadığım bir anımı paylaştım babasınada aşık olrusun felan düzgün konuş!
seviyeli yorumlar yapacaksanız yazın buraya 18 yaşındayken yaşadığım ve ÇOCUKLUK olarak adlandırdığım bir anımı paylaştım ne bu ya !!
madem okuyup pişman oldun yorum yaparakta pişman olmak istemiyorsan yazma sana zorla yaz diyen mi oldu ...
Bu yazdığın mesajları da çocukluk olarak adlandırmalısın.
Arada 4 sene geçmiş hiç değişmemişsin.
çok güzel bi tespit...zaten konu sahibi beklediği ilgiyi göremeyince böyle konuşuyor bence...sanırım iyi yapmışsın falan gibi cümleler bekliyodu eleştiriyi kabullenemeyecek kadar çcuk bencede..
konunun gerekli olup olmadığı değil mesele buraya herkes istediği konuyu açıp paylaşmak adına üye oluyor bende bunu paylaşmak istedim
ben burada bir taktir tebrik beklemek için yazmadım bunları illa yorum yapılsın diyede yazmadım içimden geldi paylaştım !
buraya sadece anı olduğu için yazmak paylaşmak istedim beni topa tutun diye değil herkes haddini bilsin bu forumda kimse nasıl olsa tanınmıyorum diye boş boğazlık yapıp karşıdakini rencide edecek şekilde konuşamaz savcılık denen bişey var canımı sıkanın canını sıkarım herkes haddini bilsin! ....
avatarınıza bakılırsa sizden sonraki nesilin ne olacağı bariz yani üzerime alınmıyorum ben kimseye saygısızlık yapmadım çünkü ...
bizde diyoruz ki yanlış yere açmışsın...burası onun yeri değil sıkıntısı derdi olan insanlar var ve senin aşk hikayen burada çok saçma kaldı güzelim...hala bunu anlamamkta ısrar edip sataşmaya çalışıyorsun millete..eğer konunu doğru yere açsaydın ne tepki alırdın nede kötü eleştiri.... herkes okur geçerdi yerinde...hatanı kabullenmek yerine millete laf söylüyorsun...