- 18 Ağustos 2016
- 4.894
- 20.193
- 308
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Yok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.
Hem metres, hem agzi bozuk, hem de dagdan gelmis; bagdaki kovuyor.Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim
Şair burada beyinsiz olduğunu kabul etmişYok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.
Haklisin abla asla sevgili yapmayan biriydim önceden sonra ailemle ilgili büyük problemler yaşadım sonra bir baktım kendimi bir erkekte buldum sonra da kollarında evli olduğunu öğrendim sonra da .
İlk olduğu için unutamıyorum takıntı olmuş ne yapacağımı bilmiyorum
En azindan biz evde büyütüyoruzBence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Yazık birde vicdan yapmışsın ailesine zarar vermeyecem diye.Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .
Sartlarin ne bilmiyorum ama dogru yolda degilsin. Kendi yasitlarinda cok daha düzgün birini bulabilirsin. O evli adam sadece senin gencligini ve bedenini kullanip atcak. Yapcagina inanmiyorum ama numarani degistir hayatindan tamamen sil.Haklisin abla asla sevgili yapmayan biriydim önceden sonra ailemle ilgili büyük problemler yaşadım sonra bir baktım kendimi bir erkekte buldum sonra da kollarında evli olduğunu öğrendim sonra da .
İlk olduğu için unutamıyorum takıntı olmuş ne yapacağımı bilmiyorum
Madem üniversitedesin etrafta senden hoşlanan bir erkek vardır.onunla cik..inan bu kart horoza bir daha dönüp bakmazsinYok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.
Kibleyin hemen ..Ağzını topla terbiyesiz
Adamin karisina ve cocuklarina saygi duymuyorsun, kendine yakistirdigin hayata bakilirsa kendinede saygı duymuyorsun. Hatani anlamanin bir anlami olsa askindan ölsen bile adamla muhattap olmazdin. Ustune ustuluk bir ton hakaret ediyorsun. Insanlar niye sana saygi duysun? Birde kendini cok onemli sanarak hak ettigi saygıyı veririm diyorsun.Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .
Sizin gibi saygisizlar anlamaz hadi yallah herkes benden hak ettii kadar saygıyı alır kapış bebeğim
Ama senin ağzın hangi ara bozulduOnu amacaim yuva yıkmak değil demek için dedim :) salaklar yuvasına geldim resmen
Neden sürekli kiskirtmaya devam ediyorsunuz?Ama senin ağzın hangi ara bozuldu
Metresella
Ama ama olmaz ki salak diyorsun
Niye aynaya dönüp bakmıyorsun
Kanka sana kötü bir haberim var. Evde GÖT büyütmek metres olup evli adamların yatağına girmekten daha onurlu bir davranış mlsfffff. O yüzden bosver sen anlamazsın onur gurur falanBence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?