- 9 Ağustos 2021
- 15.405
- 52.667
- 548
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Üsluptan dolayı ters ters cevaplar verdim benim kelimelerim terbiyesizce sizin de üslubunuz .
Kıssas yani şöyle anlatayim hayatımı aşırı efendi , sessiz biriydim sonra başıma bazı şeyler geldi ailem bunun sonucunda 2 yıl boyunca bana şiddet uyguladı ve çevrem eğitim hayatım ile ilgili bir olay .
Sonra bende çok yalnız kaldım 2-3 yıl boyunca ne bir arkadaşım oldu ne de dışarı çıktım durum böyle olunca sanal da takılmaya başladım .
Bir siteye üye oldum burada bir erkekle tanıştım birlikte sanal ilişki yaşadık zevk alıyordum ondan sonra aradan 3 ay sonra bana evli olduğunu itiraf etti bende ayrıldım .
Yalnız olduğum için tekrar geri döndüm ve de aşık olmuştum geri döndüm ama sadece sanal istedim evli olduğu için ondan gerçekte bir ilişki asla istemedim o da reelde ilişki istiyordu .
Bende evli olduğu için bununla sevgili olmayı reddettim .
Bunu da bu trollugu de oradan esinlenerek yazdım ona çok alışmıştım buluşabilirdik ilişki yaşayabilirdik ama evli olduğu için yapmadım .
Azminize hayran kaldım hem yemek yiyor hem dedikodu inceliyor ben bile bu kadar değilim3 tuhaf konu ardarda dizilmiş bugün.valla tabak elimde oruç açtım ki burayı kaçırmayayım diye.tabağımı kapıp kapıp geliyorumm
Yaşım gerçek özelden yaz bazen tanıdıklarım nurdan okuyor anlarlar beni anlatayımOkumuyorsan ve yaşın gerçekse bir an önce bir üniversite kazan ailenden uzakta bir şehirde iyi bir çevre edin kendini gecindirecek kadar bir şekilde emin ol is bulursun hayatın başındasin sanalda olan da gerçekte olan kadar iğrenç emin ol kendine olan saygini yitirecek şeyler yapma bu dünyada en önemli senin kendinle ilgili ne düşündüğün ne hissettigin evet kötüsünü de yapabilirdij ama emin ol kaybeden sen olurdun her ne olursa olsun
on parmağında on marifet kadınım.bak bugün hem borsayla ilgilendim hem yemek yaptım hem de ing sorular hazırladım çocuklar için.aynı anda buraya da yazabiliyorum.sen sadece troll olabildin gün boyu amaAzminize hayran kaldım hem yemek yiyor hem dedikodu inceliyor ben bile bu kadar değilim
Bak özgüvensizmişsin işte nasıl da güzel bilmişimÜsluptan dolayı ters ters cevaplar verdim benim kelimelerim terbiyesizce sizin de üslubunuz .
Kıssas yani şöyle anlatayim hayatımı aşırı efendi , sessiz biriydim sonra başıma bazı şeyler geldi ailem bunun sonucunda 2 yıl boyunca bana şiddet uyguladı ve çevrem eğitim hayatım ile ilgili bir olay .
Sonra bende çok yalnız kaldım 2-3 yıl boyunca ne bir arkadaşım oldu ne de dışarı çıktım durum böyle olunca sanal da takılmaya başladım .
Bir siteye üye oldum burada bir erkekle tanıştım birlikte sanal ilişki yaşadık zevk alıyordum ondan sonra aradan 3 ay sonra bana evli olduğunu itiraf etti bende ayrıldım .
Yalnız olduğum için tekrar geri döndüm ve de aşık olmuştum geri döndüm ama sadece sanal istedim evli olduğu için ondan gerçekte bir ilişki asla istemedim o da reelde ilişki istiyordu .
Bende evli olduğu için bununla sevgili olmayı reddettim .
Bunu da bu trollugu de oradan esinlenerek yazdım ona çok alışmıştım buluşabilirdik ilişki yaşayabilirdik ama evli olduğu için yapmadım .
Ahahahahhah troller hep dertli olur sen ne anlarsın hayattan ?on parmağında on marifet kadınım.bak bugün hem borsayla ilgilendim hem yemek yaptım hem de ing sorular hazırladım çocuklar için.aynı anda buraya da yazabiliyorum.sen sadece troll olabildin gün boyu ama
iyi bir mektep değil orası galiba.sen okulunu değiştir gel etmeAhahahahhah troller hep dertli olur sen ne anlarsın hayattan ?
Hayat mektebinde eğitim alıyorum şimdikekolar gibi konuştum
Yok çok ozguvenliyim yaşadıklarımin binde birini yasasiydin emin ol ki sizin gibi insanların ruhu el Fatiha olurduBak özgüvensizmişsin işte nasıl da güzel bilmişim
Yasin kaç 14-15?Troll soru trolldan ziyade evli bir erkek ilişki için teklif etti redettim :) sadece eğer kabul etseydim milletin tepkisini ölçmek için sordum .
Asla kabul etmem aşkından ölsem de sonuçta evli ve beni kullanır çöp gibi .
Aşkım şimdi mümin bir kız olayım dedim bir baktım kötü yola düştümiyi bir mektep değil orası galiba.sen okulunu değiştir gel etme
Sizin gibi insanlar dediğin o kişi saygın bir öğretmenYok çok ozguvenliyim yaşadıklarımin binde birini yasasiydin emin ol ki sizin gibi insanların ruhu el Fatiha olurdu
AmenosBir şey diyeyim mi bence ruhum hepinizden daha temiz deney amaçlı saçma sapan bir soru sordum sizler de direkt iğrenç üslupla saldirdiniz bence ruhum daha temiz benim hem bedenen hem ruhen temizim .
Bak işte benim sana özelden söyleyeceklerim de bu kadar olacak önemli olan senin tüm yaşadıkların sonucunda verdiğin tepkiler değil mi ? Bence sen artık sanal alemi bir an önce bırak ve gerçekten kendi hayatına odaklan . Sanaldan evli olduğunu bildiğin biriyle yazışma da çok yanlış . Şiddeti kimse haketmez yaşadığın için üzgünüm ama bundan sonra tercih ve seçim senin hiçbir şey de bahanesi olamaz . Surda aldığın tepkiyi boşver içten içe verdiğin tepki en önemlisiYaşım gerçek özelden yaz bazen tanıdıklarım nurdan okuyor anlarlar beni anlatayım
Yasin kaç 14-
Puffff bilmeden boş boş konusuyor bu da bende 20 yıllık profesyonel saygın bir öğrenciyimSizin gibi insanlar dediğin o kişi saygın bir öğretmen
Haddinizi biliniz rica ediyorum
Khomyuk u yedirmeyiz
Bı uzaktan tanıdığım bilezik takmıştıAdamın 3. Çocuğu olunca çeyrek takın bari o kadar geçmişiniz var sevdiğin adamın çocuğu sonuçta
Haklısınız düzene sokacak :) karar verdim bağımlılık yapmıştı sadece çok yalnızdım ne arkadaşım , ne ablam varBak işte benim sana özelden söyleyeceklerim de bu kadar olacak önemli olan senin tüm yaşadıkların sonucunda verdiğin tepkiler değil mi ? Bence sen artık sanal alemi bir an önce bırak ve gerçekten kendi hayatına odaklan . Sanaldan evli olduğunu bildiğin biriyle yazışma da çok yanlış . Şiddeti kimse haketmez yaşadığın için üzgünüm ama bundan sonra tercih ve seçim senin hiçbir şey de bahanesi olamaz . Surda aldığın tepkiyi boşver içten içe verdiğin tepki en önemlisi
Bı uzaktan tanıdığım bilezik takmıştı
Nick şey gibi ya, kısa videolar var böyle, biri çığlık atıyor tam orda video kesiliyor öyle bisey, örnek aradım ama bulamadım şimdi.Troll soru trolldan ziyade evli bir erkek ilişki için teklif etti redettim :) sadece eğer kabul etseydim milletin tepkisini ölçmek için sordum .
Asla kabul etmem aşkından ölsem de sonuçta evli ve beni kullanır çöp gibi .
Tam trolluk yapacakken pişman oluşum işteNick şey gibi ya, kısa videolar var böyle, biri çığlık atıyor tam orda video kesiliyor öyle bisey, örnek aradım ama bulamadım şimdi.
Bildiği kelime sayısı 3, onların da dizilimi yanlışHay senin dersinebildiğin birkaç kelimeyi bir araya getirince ders olduğunu mu sanıyorsun? Vah vahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?