Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Okumuyorsan ve yaşın gerçekse bir an önce bir üniversite kazan ailenden uzakta bir şehirde iyi bir çevre edin kendini gecindirecek kadar bir şekilde emin ol is bulursun hayatın başındasin sanalda olan da gerçekte olan kadar iğrenç emin ol kendine olan saygini yitirecek şeyler yapma bu dünyada en önemli senin kendinle ilgili ne düşündüğün ne hissettigin evet kötüsünü de yapabilirdij ama emin ol kaybeden sen olurdun her ne olursa olsun

Yaşım gerçek özelden yaz bazen tanıdıklarım nurdan okuyor anlarlar beni anlatayım

Azminize hayran kaldım hem yemek yiyor hem dedikodu inceliyor ben bile bu kadar değilim
on parmağında on marifet kadınım.bak bugün hem borsayla ilgilendim hem yemek yaptım hem de ing sorular hazırladım çocuklar için.aynı anda buraya da yazabiliyorum.sen sadece troll olabildin gün boyu ama

Bak özgüvensizmişsin işte nasıl da güzel bilmişim

on parmağında on marifet kadınım.bak bugün hem borsayla ilgilendim hem yemek yaptım hem de ing sorular hazırladım çocuklar için.aynı anda buraya da yazabiliyorum.sen sadece troll olabildin gün boyu ama
Ahahahahhah troller hep dertli olur sen ne anlarsın hayattan ?
Hayat mektebinde eğitim alıyorum şimdi kekolar gibi konuştum

Yasin kaç 14-15?

Yok çok ozguvenliyim yaşadıklarımin binde birini yasasiydin emin ol ki sizin gibi insanların ruhu el Fatiha olurdu
Sizin gibi insanlar dediğin o kişi saygın bir öğretmen
Haddinizi biliniz rica ediyorum

Khomyuk u yedirmeyiz

Yaşım gerçek özelden yaz bazen tanıdıklarım nurdan okuyor anlarlar beni anlatayım
Bak işte benim sana özelden söyleyeceklerim de bu kadar olacak önemli olan senin tüm yaşadıkların sonucunda verdiğin tepkiler değil mi ? Bence sen artık sanal alemi bir an önce bırak ve gerçekten kendi hayatına odaklan . Sanaldan evli olduğunu bildiğin biriyle yazışma da çok yanlış . Şiddeti kimse haketmez yaşadığın için üzgünüm ama bundan sonra tercih ve seçim senin hiçbir şey de bahanesi olamaz . Surda aldığın tepkiyi boşver içten içe verdiğin tepki en önemlisi

Haklısınız düzene sokacak :) karar verdim bağımlılık yapmıştı sadece çok yalnızdım ne arkadaşım , ne ablam var

Nick şey gibi ya, kısa videolar var böyle, biri çığlık atıyor tam orda video kesiliyor öyle bisey, örnek aradım ama bulamadım şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…