Sevdali' nin Diyet Günlüğü

Canım günlüğün hayırlı olsun, geç oldu ama napiim:) Takdir ediyorum iradeni ve isteğini. Menülerine baktım da çok güzel besleniyosun, arada yaptığın kaçamakları düşünme bile, onca sporla telafi ediyosundur:)

Saol canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK17::KK17::KK17::KK17::KK19:

Canimm dayanamiyorum ben sarma icli köfteye bugünde öglen 1 tane sarmayla 1 tane icli köfte olduu kahvaltida 2 saat sonra yani :KK17:

tatlim 1 tane sarma ve 1 tane icli köfte yemissin. ben olsam 10 tane sarmayi götürürdüm:KK52::KK52:
iyi tutmussun kendini das ist auch ein erfolg canim benimmm:KK16::KK16:

Canım günlüğün hayırlı olsun, geç oldu ama napiim:) Takdir ediyorum iradeni ve isteğini. Menülerine baktım da çok güzel besleniyosun, arada yaptığın kaçamakları düşünme bile, onca sporla telafi ediyosundur:)

Canimmmmmmmmmmm Cok saoll hosgeldinn :)) Nerelerdesin senn ya :) Fazla özletme kendini bak hep beraber vercez bu fazlaliklari :) :KK19:

Selamm kizlar günaydinn.. 2 gündür giremedim buraya misafirler vardi sonra en kücük kardesimin dogum günü vardi pasam 8 yasina girdi ablalarii :)) Onla ugrastik durduk fena bi hafta sonu gecirdim yeme düzenim karma karisik oldu. Ama artik normaline döndü geri :) Ah su hafta sonlarindaki kacamaklar bi olmasaaaa...

Selamm kizlar günaydinn.. 2 gündür giremedim buraya misafirler vardi sonra en kücük kardesimin dogum günü vardi pasam 8 yasina girdi ablalarii :)) Onla ugrastik durduk fena bi hafta sonu gecirdim yeme düzenim karma karisik oldu. Ama artik normaline döndü geri :) Ah su hafta sonlarindaki kacamaklar bi olmasaaaa...

Yesinler onu doğum gnü kutlu olsun hayırlı evlat ve kardeş olur inşallah.Haftasonu bende coştum zaten coşmaya müsaitim bide misafir gelince tam coşuorum:)Neyse mühim olan haftaiçi toparlanmak diiimi şekerim:)

Yesinler onu doğum gnü kutlu olsun hayırlı evlat ve kardeş olur inşallah.Haftasonu bende coştum zaten coşmaya müsaitim bide misafir gelince tam coşuorum:)Neyse mühim olan haftaiçi toparlanmak diiimi şekerim:)

Cok saol canimm Amiiinn INsallahh:)
Yanii tatlim en önemlisi 5 gün toparlanip kilolari vermek ve 2 gün hafta sonundan tüm kilolari geri almak :KK1:

dogum günü kutlu olsun kardesinin tatlim :) evet ya haftasonlari hep öyle oluyor ama artik kacamak felan yapmicam. hafif hafif beslenecem:KK1:

Günaydinlar kizlaaar..

Dünkü menüm

Sabah:
- 2 dl siyah ekmek ( cok kücük dilimlerdi)
- 1 dl light kasar peynir
- bolca salatalik
- 1 kupa siyah sade kahve

Ögle:
- yogurtlu nesfit

Aksam:
-1 tabak Salcali kiymali makarna :26:

Toplam 2 litre su ictim 1 kupa yesil cay.

Vee aksam yatmadan muffin yapdik bebishim okula götürsün sinifina diye dogum günü icin ondan bi dene yedim :26::26:

Günaydinlar kizlaaar..

Dünkü menüm

Sabah:
- 2 dl siyah ekmek ( cok kücük dilimlerdi)
- 1 dl light kasar peynir
- bolca salatalik
- 1 kupa siyah sade kahve

Ögle:
- yogurtlu nesfit

Aksam:
-1 tabak Salcali kiymali makarna :26:

Toplam 2 litre su ictim 1 kupa yesil cay.

Vee aksam yatmadan muffin yapdik bebishim okula götürsün sinifina diye dogum günü icin ondan bi dene yedim :26::26:

tatlim menü güzel zaten sadece makarna yemissin o yüzden biseycik olmaz:KK23::KK23:
muffindende bisey olmaz zaten kücücük bisey:KK1::KK1:
sporunu yaptinmi kiz

tatlim menü güzel zaten sadece makarna yemissin o yüzden biseycik olmaz:KK23::KK23:
muffindende bisey olmaz zaten kücücük bisey:KK1::KK1:
sporunu yaptinmi kiz

Sorma canim yaaa kac gündür spora gidemiyorum hafta sonu misafirler dün isden gec cikdim eve gitmem 7 bucuk oldu. bugünde ders calismam lazim yarin sinavim var yarinde okuldan sonra aksam islerim var insallah yarin 2-3 saat bi vaktim olursa okuldan sonra giderim öglen direk :KK14:

Sevdali kolya gelsin, spor yapmaktan daha zoru onun için vakit ayırmak galiba, iş güç arasında 1 saatini ayırıyorsun. Spor salonuna gitmek için günlük düzenimi ayarlamam gerekiyor her gün de gidemiyorum. Ama spor yapınca iyi ki de gitmişim diyorum...

Sevdali kolya gelsin, spor yapmaktan daha zoru onun için vakit ayırmak galiba, iş güç arasında 1 saatini ayırıyorsun. Spor salonuna gitmek için günlük düzenimi ayarlamam gerekiyor her gün de gidemiyorum. Ama spor yapınca iyi ki de gitmişim diyorum...

Saol aysel ya. Sorma yahu. spor salonu bana yakin degll arabayla 20-25 dk. gidis gelis en az 40 dakkami aliyor. orda da 2 saat spor yapiyorum topu toplam 3 saadimi aliyor. öglen gitsem en az 4 saat spora ayirmam gerek bunun dushu mushu var. pöffs. Nekaaaaaaaaaaaaaar zor bi is mis yahu :))

Selam Kizlar Dünkü ve bugünkü menümü yazicam..

Dünkü Menüm:

Sabah: 2 dilim siyah ekmek 1 dl kasar peynir bolca salatalik bir kupada siyah sade kahve
Ögle: 1 kase sütlü nesfit
Aksam: 1 bucuk kepce sütlü corba ve 5-6 kasik bulgur pilavi

Toplam 2 kupa yesil cay ictim 2 litre su ictim

Bugünkü Menüm ( Cok karma karisik bir menü oldu)

Sabah : 2 dl siyah ekmek, 1 dl kasar peynir, bi siyah kahve
Ögle: 1 activia icecek cilek ve kivili, 1 kasarli tost, 1 kücük kase nesfit
Aksam: hicbirsey yemedim aclikdan ölcem nerdeyse :KK14:

Öglen dedigim 3 gibi yedim. Tüm gün dogru düzgün bisey yapamadim sporada gidemedim can ciger arkadasimi dün aksam hastaneye kaldirmislar orda gecirdim bugünümü aksamda calismcam gerekiyodu. Yeni eve geldim ve gercekden cok fena ACIMMMMMMM.....

toplasan 1 litre su icmisimdir ancak

Selam Kizlar Dünkü ve bugünkü menümü yazicam..

Dünkü Menüm:

Sabah: 2 dilim siyah ekmek 1 dl kasar peynir bolca salatalik bir kupada siyah sade kahve
Ögle: 1 kase sütlü nesfit
Aksam: 1 bucuk kepce sütlü corba ve 5-6 kasik bulgur pilavi

Toplam 2 kupa yesil cay ictim 2 litre su ictim

Bugünkü Menüm ( Cok karma karisik bir menü oldu)

Sabah : 2 dl siyah ekmek, 1 dl kasar peynir, bi siyah kahve
Ögle: 1 activia icecek cilek ve kivili, 1 kasarli tost, 1 kücük kase nesfit
Aksam: hicbirsey yemedim aclikdan ölcem nerdeyse :KK14:

Öglen dedigim 3 gibi yedim. Tüm gün dogru düzgün bisey yapamadim sporada gidemedim can ciger arkadasimi dün aksam hastaneye kaldirmislar orda gecirdim bugünümü aksamda calismcam gerekiyodu. Yeni eve geldim ve gercekden cok fena ACIMMMMMMM.....

toplasan 1 litre su icmisimdir ancak

dünkü menü süper tatlim:KK9:
bugün cok cok az yemissin kiz ac kalma sakin, azicik biseyler atistir, corba varsa corba ic..
hic yemek yememissin cunku:KK20:
arkadasina gecmis olsun tatlim insallah kötü biseyi yoktur allah acil sifalar versin:nazar:
spora zaman ayirmak kolay degil gercekten hele sen hem calisip hem okula gidiyorsun, bide haftasonlari bäckereida calisiyorsun..
öptüm seni :KK54:

dünkü menü süper tatlim:KK9:
bugün cok cok az yemissin kiz ac kalma sakin, azicik biseyler atistir, corba varsa corba ic..
hic yemek yememissin cunku:KK20:
arkadasina gecmis olsun tatlim insallah kötü biseyi yoktur allah acil sifalar versin:nazar:
spora zaman ayirmak kolay degil gercekten hele sen hem calisip hem okula gidiyorsun, bide haftasonlari bäckereida calisiyorsun..
öptüm seni :KK54:

Cok saol canim benim Allah razi olsun.. Bäckerden kündigen ettim canisi hab jetzn aushilfejob beim rewe bekommen zum 1.2. ve daha az caliscam artik. und mir wird es auch viel besser gehen. artik hafta sonlari kacamagida azaltirim bu gidisle sonucda okadar tatlinin icinde olmicam artik.
Evet bide yakin degl pek bana hab ein hin und rückweg von 40 minuten leider ..

Bende seni kocaman öptüm schatzi:KK19:

Cok saol canim benim Allah razi olsun.. Bäckerden kündigen ettim canisi hab jetzn aushilfejob beim rewe bekommen zum 1.2. ve daha az caliscam artik. und mir wird es auch viel besser gehen. artik hafta sonlari kacamagida azaltirim bu gidisle sonucda okadar tatlinin icinde olmicam artik.
Evet bide yakin degl pek bana hab ein hin und rückweg von 40 minuten leider ..

Bende seni kocaman öptüm schatzi:KK19:

iyi olmus tatlim bence, rewede daha iyi calisirsin hem dedigin gibi o misssss kokulu tatlilardan uzak kalmis olursun:KK1:
ohh arasi varmis az ama araban var bildigim kadariyla von daher..besser als bäckerei:KK1::KK1:
hayirli olsun canim yeni part time isin

Son düzenleme:
iyi olmus tatlim bence, rewede daha iyi calisirsin hem dedigin gibi o misssss kokulu tatlilardan uzak kalmis olursun:KK1:
ohh arasi varmis az ama araban var bildigim kadariyla von daher..besser als bäckerei:KK1::KK1:
hayirli olsun canim yeni part time isin

Ich meine mein fitness studio:))) Der dauert 40 min hin und zurück canim :KK1::KK1: Teskürler sekerimmm :)

X