- 4 Ekim 2011
- 1.661
- 0
Bende bugün kardesimin erdbeerini yedimm :)) Bizde tam tersi :)) 75 küsür kalorinen var canim pek degil aslinda..
Bugün fitnesse gittim nihayet :) Orda bi abla vardi türkdü. Die hat gemeint unser trainer hat ihr gesagt das sie morgens mit 2 brötchen frühstücken soll mittags hähnchen in bissl öl gebraten und abends das selbe aber immer ohne brot. Dedim ben öglen aksam okadar yesem 200ü boylarim :))
morgens 2 brötchen? mehrkornmu oder die normalen. ama iyi aslinda kiz menü, ama günde 2 defa tavuk:44:
neyse o abla yapsin bi sonucunu görürsen haber et bizde yapalim
Sayin seyircilerrr bugünkü menümü sunuyorum sizeee dicem ama zaten kalbimden baskasi takip etmiyor beniKalbimde olmasaa kalcaz öyle ortada
Sabah: 2 dl siyah ekmek + 1 bucuk dl kasar peynir + bolca salatalik + siyah kahve
Öglen: 1 kase nesfit
Aksam: 4 kücük tahta kasigi pilav bide patates yemegi vardi kiymali. Patates 6 tane kiymadan 6 tane yedim. Patatesler kücük kare formundaydi kiymalarda kücük yuvarlanmisti.
bi kase de cacik yedüm yanina.
Yemekden sonra babanneme bi ugradim orda da 2 kücücük pogaca yuttum minnacikdi bitanesi yarim avuc kadar :26:
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toplam 3 bucuk litre su ictim bugün sonracimaaaaaaaa spora gittimm bugünnnn 30 dk crosstrainer 15 kosu bandinda hizli yürüyüz ve 15 dk bisiklet sürdümm.. Yarim saat de yaglarimi titrettimmm :))))))
Bugünlük bukadarrrr:) Yesil cayi iyce aksattimmm ....:26:
tatlimmm niye öyle diyorsunki baya takipcilerin var senin
kahvaltini begendim afiyet olsun, ara ögünde iyi. ama aksam hem pilav hem patates yemissin kiz, cok karbonhidratli olmus.
keske 1-2 yemek kasigi pilav yada 1-2 tane patatesten yeseydin. yada sadece köfte ve cacik yeseydin süper olacakti.
ve o poaca ne oluyor böyle seylere dikkat etmelisin canim, kartoffeln+reis+hamur isi cok karbonhidratli olmus malesef.
ama spora gitmissin yakmissindir hepsini.
sert olmustur belki biraz ama böyle diye diye daha cok dikkat ediyor insan. bendede öyledi. kizlar diyordu hep cok olmus suna suna daha cok dikkat et diye, jetzt habe ich mehr ahnung. alinma diye söylüyorum canim
wir haben ja alle dasselbe ziel wir wollen an gewicht verlieren.