Sevdali' nin Diyet Günlüğü

:KK1::KK1::KK1: Bende bugün kardesimin erdbeerini yedimm :)) Bizde tam tersi :)) :KK1: 75 küsür kalorinen var canim pek degil aslinda..
Bugün fitnesse gittim nihayet :) Orda bi abla vardi türkdü. Die hat gemeint unser trainer hat ihr gesagt das sie morgens mit 2 brötchen frühstücken soll mittags hähnchen in bissl öl gebraten und abends das selbe aber immer ohne brot. Dedim ben öglen aksam okadar yesem 200ü boylarim :))

morgens 2 brötchen? mehrkornmu oder die normalen. ama iyi aslinda kiz menü, ama günde 2 defa tavuk:44:
neyse o abla yapsin bi sonucunu görürsen haber et bizde yapalim:KK1:

Sayin seyircilerrr bugünkü menümü sunuyorum sizeee dicem ama zaten kalbimden baskasi takip etmiyor beni:KK47:Kalbimde olmasaa kalcaz öyle ortada :KK54::KK54:

Sabah: 2 dl siyah ekmek + 1 bucuk dl kasar peynir + bolca salatalik + siyah kahve

Öglen: 1 kase nesfit

Aksam: 4 kücük tahta kasigi pilav bide patates yemegi vardi kiymali. Patates 6 tane kiymadan 6 tane yedim. Patatesler kücük kare formundaydi kiymalarda kücük yuvarlanmisti.
bi kase de cacik yedüm yanina.
Yemekden sonra babanneme bi ugradim orda da 2 kücücük pogaca yuttum minnacikdi bitanesi yarim avuc kadar :26::KK30:

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toplam 3 bucuk litre su ictim bugün sonracimaaaaaaaa spora gittimm bugünnnn:KK8: 30 dk crosstrainer 15 kosu bandinda hizli yürüyüz ve 15 dk bisiklet sürdümm.. Yarim saat de yaglarimi titrettimmm :)))))) :KK1:

Bugünlük bukadarrrr:) Yesil cayi iyce aksattimmm ....:26:

tatlimmm niye öyle diyorsunki baya takipcilerin var senin:KK1:
kahvaltini begendim afiyet olsun, ara ögünde iyi. ama aksam hem pilav hem patates yemissin kiz, cok karbonhidratli olmus.
keske 1-2 yemek kasigi pilav yada 1-2 tane patatesten yeseydin. yada sadece köfte ve cacik yeseydin süper olacakti.
ve o poaca ne oluyor:KK20: böyle seylere dikkat etmelisin canim, kartoffeln+reis+hamur isi cok karbonhidratli olmus malesef.
ama spora gitmissin yakmissindir hepsini.
sert olmustur belki biraz ama böyle diye diye daha cok dikkat ediyor insan. bendede öyledi. kizlar diyordu hep cok olmus suna suna daha cok dikkat et diye, jetzt habe ich mehr ahnung. alinma diye söylüyorum canim:KK54:
wir haben ja alle dasselbe ziel wir wollen an gewicht verlieren. :KK8:

morgens 2 brötchen? mehrkornmu oder die normalen. ama iyi aslinda kiz menü, ama günde 2 defa tavuk:44:
neyse o abla yapsin bi sonucunu görürsen haber et bizde yapalim:KK1:

tatlimmm niye öyle diyorsunki baya takipcilerin var senin:KK1:
kahvaltini begendim afiyet olsun, ara ögünde iyi. ama aksam hem pilav hem patates yemissin kiz, cok karbonhidratli olmus.
keske 1-2 yemek kasigi pilav yada 1-2 tane patatesten yeseydin. yada sadece köfte ve cacik yeseydin süper olacakti.
ve o poaca ne oluyor:KK20: böyle seylere dikkat etmelisin canim, kartoffeln+reis+hamur isi cok karbonhidratli olmus malesef.
ama spora gitmissin yakmissindir hepsini.
sert olmustur belki biraz ama böyle diye diye daha cok dikkat ediyor insan. bendede öyledi. kizlar diyordu hep cok olmus suna suna daha cok dikkat et diye, jetzt habe ich mehr ahnung. alinma diye söylüyorum canim:KK54:
wir haben ja alle dasselbe ziel wir wollen an gewicht verlieren. :KK8:

Gülüm benim ben niye alinim :))) :KK1: Ben öyle alinan tiplerden degilimm eger kritik vertragen etmeseydim burda isim olmazdi sanirim :)
Kii ben öyle alingan insanlari hec sevmem :)) öyle lerden uzak dururum :)
Haklisin aslinda simdi dank etti :26: hep karbonhidratli olmus dünkü yemegim.. bugün yedigimi hic sorma ögle yemegim ein mcdonalds menü oldu :26::26::26: ve daha hicbisey yemicemmm bugün sadece yesil cay felan icerimm ..

Sevdali takip listemdesin, ne zaman yeni bir şey yazsan okuyorum.
Takipçilerindenim ben de... Kimse okumuyor deme sakın:KK57:

Gülüm benim ben niye alinim :))) :KK1: Ben öyle alinan tiplerden degilimm eger kritik vertragen etmeseydim burda isim olmazdi sanirim :)
Kii ben öyle alingan insanlari hec sevmem :)) öyle lerden uzak dururum :)
Haklisin aslinda simdi dank etti :26: hep karbonhidratli olmus dünkü yemegim.. bugün yedigimi hic sorma ögle yemegim ein mcdonalds menü oldu :26::26::26: ve daha hicbisey yemicemmm bugün sadece yesil cay felan icerimm ..

tamam o zaman canim:KK8:
bende asla alinmam banada istedigni söyleyebilirsin, kiz bana, sacimi basimi yol:KK1:
hahahaha mc donalds menü derken aklima geldi burda yine couponlar var :KK43: also diese mc donalds coupons
ne zamandir cnim cekiyor zaten:KK1:

tamam o zaman canim:KK8:
bende asla alinmam banada istedigni söyleyebilirsin, kiz bana, sacimi basimi yol:KK1:
hahahaha mc donalds menü derken aklima geldi burda yine couponlar var :KK43: also diese mc donalds coupons
ne zamandir cnim cekiyor zaten:KK1:

Aynenn canimmm bizdede couponlar var suan bi menü yedim ama ondan baska hicbiseyyyyyy yemedimmmm hatta aksam ise de gittim. gelincede aksam bir 2 mandarine yedim bi yesil cay ictim :21::21:
Hafta sonu hic evde degildim hep unterwegs -.- 2 ögün yedim hep sabah aksam ögle yiyemedim hic..

Aynenn canimmm bizdede couponlar var suan bi menü yedim ama ondan baska hicbiseyyyyyy yemedimmmm hatta aksam ise de gittim. gelincede aksam bir 2 mandarine yedim bi yesil cay ictim :21::21:
Hafta sonu hic evde degildim hep unterwegs -.- 2 ögün yedim hep sabah aksam ögle yiyemedim hic..

benim kardesim mc donalds'da calisiyor nebenbei und der erzählt manchmal sachen ögg midem bulaniyor ama yinede canim cekiyor:KK52:
evettt man merkts, hic gelmedin haftasonu:KK43:

benim kardesim mc donalds'da calisiyor nebenbei und der erzählt manchmal sachen ögg midem bulaniyor ama yinede canim cekiyor:KK52:
evettt man merkts, hic gelmedin haftasonu:KK43:

Echt ohjee sus kiz :KK70: Aslinda bakarsan dönercilerde az degl.. Hepsi fena.. kolay kolay hicbi temiz yer bulamazsin canim :)

Evet canim yaa sabahlari bide calistim bu hafta sonu bäckerde son sonra kurtuluyom. Tüm gün yolda sabahlari da iste oluyodum. Fena yoruldum bu hafta sonu halen yorgunlugum üzerimde uyicam nerdeyse..

canımm yeni topiğin hayırlı olsunn umarım hedefine ulaşırsın :KK3:

fakat menun çok azz diyetisyenlerde doktorlarda aynı şekilde söylüyor az yediğimiz zaman vucüt kendini korumaya alıyor ve bu bana yemek vermez diye depoluyormuş ydiklerimizi :KK50:

bence sen 5 öğüne tamamla sabah ara öğle ara ve akşam şeklinde :KK9:

canımm yeni topiğin hayırlı olsunn umarım hedefine ulaşırsın :KK3:

fakat menun çok azz diyetisyenlerde doktorlarda aynı şekilde söylüyor az yediğimiz zaman vucüt kendini korumaya alıyor ve bu bana yemek vermez diye depoluyormuş ydiklerimizi :KK50:

bence sen 5 öğüne tamamla sabah ara öğle ara ve akşam şeklinde :KK9:

Selam canim Topigima hosgeldin:) Cok tk ederim:)
Insallahhhhhhhhh hep beraber hedefimiza ulasiriz:)

yaa mesela bi ara ne olabilir badem findik felanmi? ben genellikle calisiyorum. Bazen öglenleri yemeye bile vaktim olmuyor. bi sabah kahvalti edebiliyom isyerinde. aksamlari da isden cikiinca eve gidince yiyom ancak...

yaa mesela bi ara ne olabilir badem findik felanmi? ben genellikle calisiyorum. Bazen öglenleri yemeye bile vaktim olmuyor. bi sabah kahvalti edebiliyom isyerinde. aksamlari da isden cikiinca eve gidince yiyom ancak...

tatlim aralarda mesela 1 tane portakal yiyebilirsin, eine brezel, fettarmer yogurt o tür seylerden iste :)
burdaki kizlar activia yogurt yiyorlar ara ögün olarak, kalorisi ve sekeri azmis, bende alacam herhalde:KK1:

az az badem fındık olabilir. Elma mandalina yada portakal olabilir azar azar yiyebilirsin. Ben erginsena diyet günlüğündeyiz orada birbirimizi çok iyi motive ediyoruz istersen gel canım sende :KK34:

az yersek çok yersek birbirimizi uyarıyoruz hatalarımızı göruyoruz :KK51:

tatlim aralarda mesela 1 tane portakal yiyebilirsin, eine brezel, fettarmer yogurt o tür seylerden iste :)
burdaki kizlar activia yogurt yiyorlar ara ögün olarak, kalorisi ve sekeri azmis, bende alacam herhalde:KK1:

Ama ben öglen müslimi zaten yogurtla yiyomki canim.. Ama meyve olabilir haklisinn..
Activia yogurtlar gercekden herkes yiyor bende fark ettim.. bende alcam bende :KK70:

az az badem fındık olabilir. Elma mandalina yada portakal olabilir azar azar yiyebilirsin. Ben erginsena diyet günlüğündeyiz orada birbirimizi çok iyi motive ediyoruz istersen gel canım sende :KK34:

az yersek çok yersek birbirimizi uyarıyoruz hatalarımızı göruyoruz :KK51:

:)) Ne güzel ya böyle insanlarin birbirine destek cikmasi... gercekden bazen düsünüyorumda ( ben almanyadan katildigim icin) burasi bir alman sitesi olsaydi acaba bukadar destek cikan olurmuydu :) Sanirim hayir :)
Bi ara kesinlikle ugricam:)
Tamam ozaman ben hemen meyve alicam büroya :)) zaten tencere felan olsa aksami da burda yerdim kesin:)) Herseyi buraya aldim ekmegi peyniri nesfit felan fistan :))

Sayin seyirciler dünkü menümmüü size sunuyorumm :KK51::KK51:

Sabah: 1 dilim siyah ekmek 1 dilim kasar peynir bolca salatalik + 1 kupa siyah kahve

Ögle: 1 kase yogurtla nesfit

Aksam: 1 tabak spagetti :26::26:
Aksam tv izlerken birazcikdi cuklat yidimm :26:

Toplam 2litreye yakin su ictim dün.. Spor yok.

Sayin seyirciler dünkü menümmüü size sunuyorumm :KK51::KK51:

Sabah: 1 dilim siyah ekmek 1 dilim kasar peynir bolca salatalik + 1 kupa siyah kahve

Ögle: 1 kase yogurtla nesfit

Aksam: 1 tabak spagetti :26::26:
Aksam tv izlerken birazcikdi cuklat yidimm :26:

Toplam 2litreye yakin su ictim dün.. Spor yok.

tatlim kasar peynir goudami oluyor?:KK1:
aboowww spaghettiye bayilirim ben kiz :KK43: en son annem yaptiginda dayanmadim bende 1 tabak yedim ama hic pisman olmamistim ne kadar pis bogazim ya
afiyet olsun tatlim menüyü begendim ama keske spor olsaydi ve makarnayi yaksaydin :KK43:
ihmal etme sporu sakinn, ama menü güzel :)
aaaaaaaa cikolata yemissin daha simdi gördüm :KK70: kiz ne oluyor sana, keske yemeseydin
gelecek günlerde daha iyi menüler istiyorum ona göre:KK19:

tatlim kasar peynir goudami oluyor?:KK1:
aboowww spaghettiye bayilirim ben kiz :KK43: en son annem yaptiginda dayanmadim bende 1 tabak yedim ama hic pisman olmamistim ne kadar pis bogazim ya
afiyet olsun tatlim menüyü begendim ama keske spor olsaydi ve makarnayi yaksaydin :KK43:
ihmal etme sporu sakinn, ama menü güzel :)
aaaaaaaa cikolata yemissin daha simdi gördüm :KK70: kiz ne oluyor sana, keske yemeseydin
gelecek günlerde daha iyi menüler istiyorum ona göre:KK19:

Selamlar canim :)
giremedim bi kac gündür... okul is hic vaktim olmadi... Haklisin cuklat olmamis hic :KK47: dünde 1 reihe milka oreo yidimm yeni cikmis yeni gördümm sehr lecker :26::26:

Selam kizlar 2 gündür giremiyordum firsatim olmadi.. Evelki günün menüsünü unuttum desem :))
O gün ama 1 bucuk saat spora gittim ve toplam 3 litre su ictim bunu hatirliyom :))

Dünkü menüm:

Sabah: 2 dl siyah ekmek - 2 dl salam- 1 kupa siyah kahve

Ögle: 1 kücük kase nesfit

Aksam: 1 kücük karni yarik patlicani yemedim sadece icini yedim... + 4 kücük tahta kasik pilav + az yagda kavurulmus mantarli sogan

Ve 3 saat ise gittim kasada oturdum sanirim kollarim cok hareket etti dün :))))

Bu arada 5i bir arada ydi sanirim ismi o caya basladim 1 kupa ictim.. o cayi bi ara yine icmisdim ama kendim hazirliyrdum taze simdi posette buldum ve aldim :)

activia 87 kalori olmalı bende yiyorm ama dişimin kavuğuna yetmio o azlığa göre kalorisi çok aslında greyfurt ye kız ytadı kötü ama tok tutuo:KK37:

X