Sevdali' nin Diyet Günlüğü

Selam kizlar..

Bugünkü menüm..

Sabah:
- 2 dl siyah ekmek 1 dilim kasar peynir
- bolca salatalik
- kupa siyah kahve

Sabahdan 3 saat sonra 4 tane cubuk kraker yedim.

Ögle:
- yogurtlu müsli

Aksam:
-1 kepce dünkü mercimek corbasi
- 1 parca firinda tavuk yanina 3 tane firinda patates
- dünkü patates kavurmasindanda 2 catal aldim

Vee 1 mandalin yedim tv izlerken.

Topalm 2 litre su ictim bugün 2 kupa yesil cay ictim. Bunlar disinda da agzimaa hec bisi sürmedimmm :21::21:

Selam kizlar..

Bugünkü menüm..

Sabah:
- bolca salatalik
- kupa siyah kahve

Ögle:
- yogurtlu müsli

Aksam:

Topalm 2 litre su ictim bugün 2 kupa yesil cay ictim. Bunlar disinda da agzimaa hec bisi sürmedimmm :21::21:

maşallah devam devam devam...
Bu arada yediklerinin 1000 kalorinin altına düşmemesi gerekiyor, dikkat et buna. Az yememeye çalış.
Kolay gelsin.

maşallah devam devam devam...
Bu arada yediklerinin 1000 kalorinin altına düşmemesi gerekiyor, dikkat et buna. Az yememeye çalış.
Kolay gelsin.

Cok saoollll :) Kalori hesaplamasini hic beceremiyomki ben :) sadece yedimklerimin fazla kalorili olmamasina bakiyorum hep yoksa öyle hesaplama yapmiyorum :)
Sen Nasil hesapliyorsun kalorileri ??

Veeeeeeeee bu sabahhhh tartiii beniii 100,3 kg gösterdiiiiiiiiiiii Hoopppaaaa :))) :21::21::21::21:
Bu aksam kesinlikle spora gidiyorum KESINLIKLEEEEEEE Allahdan bi mani cikmazsa :))) :KK8::KK8::KK8:

Veeeeeeeee bu sabahhhh tartiii beniii 100,3 kg gösterdiiiiiiiiiiii Hoopppaaaa :))) :21::21::21::21:
Bu aksam kesinlikle spora gidiyorum KESINLIKLEEEEEEE Allahdan bi mani cikmazsa :))) :KK8::KK8::KK8:

Sanki kendime kilo vermiş gibi seviniyorum bir arkadaşım kilo verince - bana da ne oluyorsa - sanırım bunun altında yatan psikolojik neden, bu kiloda yaşayan birinin sıkıntılarını çok iyi bilmemiz. Hadi bakalım 2'li rakamları gör, peşinden geleceğim...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Klaori hesabı ben de yapmam, yediklerine göre üç aşağı beş yukarı bilirsin. Meyve, sebze, protein ve karbonhidratların hepsinde de kalori var. Karbonhidratlardan az yediğimize göre, meyve tüketimini arttırmak iyi fikir olabilir. Günde altı dilim ekmek veya ona eşdeğer karbonhidrat almıyorsan meyveyi arttır.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Sanki kendime kilo vermiş gibi seviniyorum bir arkadaşım kilo verince - bana da ne oluyorsa - sanırım bunun altında yatan psikolojik neden, bu kiloda yaşayan birinin sıkıntılarını çok iyi bilmemiz. Hadi bakalım 2'li rakamları gör, peşinden geleceğim...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Klaori hesabı ben de yapmam, yediklerine göre üç aşağı beş yukarı bilirsin. Meyve, sebze, protein ve karbonhidratların hepsinde de kalori var. Karbonhidratlardan az yediğimize göre, meyve tüketimini arttırmak iyi fikir olabilir. Günde altı dilim ekmek veya ona eşdeğer karbonhidrat almıyorsan meyveyi arttır.

Kolay gelsin.

Saoll Canimm benimmm :))) Aynen bu kiloda yasayan biri anlar anca bunu. Ben aslinda gram gram oynayinca cok sinirlenirdim hep. Herzaman büyük rakamlar vermek istedim BIRDEN.. Ama buraya geldim geleli her gramina sevinir oldum :) 2li rakamlar bizden korksun tatlim :)) :KK1: Senide cekicem 2li rakamlara merak etme :))) önce 3lü lerden kurtlup 9-lara incez ordan 8- lere ardindan 7 lere indikmiydi kim tutar bizi bee :)) :21: tutabilene ask olsun :))))) :KK1:

Canim ben günde anca böyle yiyebiliyom.. günün cogu isde oldugum icin sabah 9 aksam 6 isdeyim eve gitmem 6 bucuk oluyo yemege otur felan fistan 7 . Meyve aslinda hic yemem masada görünce yerim yoksa öyle yemem pek. günde 2 dl ekmekden fazla yemiyom bazen aksam 1 dl yiyom yani en fazla 3 dilim.

2li rakamlara baya az kalmışşş afferin kız sana:):):) valla bende kendim erimiş kadar seviniyorum En Büyük KK

Oleyyyy :) süpersin canım azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz görüyorsun. eminim 3 gün sonra 2li rakamları göreceksin yeter ki bu şekilde devam et. motivasyonun hiç sönmesin inşallahhh :)

Oleyyyy :) süpersin canım azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz görüyorsun. eminim 3 gün sonra 2li rakamları göreceksin yeter ki bu şekilde devam et. motivasyonun hiç sönmesin inşallahhh :)

Insallahh tatlim yaaa motivasyonun icin cok tsk ederimmmm.. Öyle canim insan kafasina takinca üzerinde de duruyor :) :21:

Selam kizlar..

Bugünkü menüm..

Sabah:
- bolca salatalik
- kupa siyah kahve

Ögle:
- yogurtlu müsli

Aksam:

canimmm benimmmmmmmmmm özledim kiz seni nerelerdesin:KK20:
menüyü begendim süper gidiyorsun devam et böyle:nazar:
kilolar gidince insan daha cok zevk aliyor dimiiii, kenn ich zu gut ahaha :KK70:

:KK76::KK76::KK76:
canim süpersinnnnnnnnnnn nur noch 300 verdammte gramm ahahahah gidecek gidecek merak etme, spora gidebildin mi?
in ein paar tagen 99 olacaksin :21::21:

canimmm benimmmmmmmmmm özledim kiz seni nerelerdesin:KK20:
menüyü begendim süper gidiyorsun devam et böyle:nazar:
kilolar gidince insan daha cok zevk aliyor dimiiii, kenn ich zu gut ahaha :KK70:

Diyene bak asil sen nerelerdesin kizzz ben tüm gün burdayim aksamlari girremiyom sadece laptopu kanzleida birakiyom cünkü :)) Bende özledim senii canimm :) Özletme kendini fazla :)
Edicem edicemm :)) Sorma kizz insan daha bi hevesleniyor : )Simdi spora 4 elle sarilmaya caliscam hergün gitmeye caliscam hoffe das klappt auch immer :)

:KK76::KK76::KK76:
canim süpersinnnnnnnnnnn nur noch 300 verdammte gramm ahahahah gidecek gidecek merak etme, spora gidebildin mi?
in ein paar tagen 99 olacaksin :21::21:

Kizzz ne 300 grami :)))))) 200 gramm kaldii :)))) :21::21::21::21: Bu sabah tartildim veee 100,2 kg cikdim :) :KK9::21::21::21:

Heergün tartılmaa bakıyımmmm bu seni motive edebileceği gibi olumsuzda etkileyebilir giden 100gr a daha elveda diyorum:)

Öyle bi heycanli uyaniyomki sabahlari :))) yüzümü yikadikdan sonra hemen tartiya kosuyom:KK1::KK1: Ama haklisin artik hergün tartilmiyimm olumsuz bi tablo görürsem morelcigim bozulmasinn :))
Aynen canimm elveda 100 gram :)) :21:

Kizlaaar günaydinnn dünkü menüümü yazimm:) :KK49:

Sabah:
-2dl siyah ekmek
- 1 dl kasar peynir
- bolca salatalik
-1 kupa siyah sade kahve

Ögle: ( Kizlar öglen okadar cok is vardiki saat 17 oldu ben halen bisey yiyemedim dün sonra patron elinde bir BERLINER le gelmezmi masama koydu onu yedim artikin ) Berlinerin resmi > http://www.stinges.de/html/shadowboxes/img/produkte/feingebaeck/BerlinerErdbeer.jpg Umarim link acilir veya resim nasil yükleniyor hic bi bilgim yok. Bu berlinerin ici recelle doldurulmus ve tam taminaaa 300 küsür kalori ...
:26:

Aksam:
- 5 kasik pilav
-4 kasik kuru fasule ( suyundan koymadim)
- Bikac kasik yogurt yidimmm..

Sonracimaaa kalktimmm 2 saat spora gittim. Dün toplam 3 litre su ictim ve 1 kupa yesil cay.

Vee bu sabah tartida bi 100 gram daha eksilmistiii :))
:21::21::21:

Sabah:
-2dl siyah ekmek
- 1 dl kasar peynir
- bolca salatalik
-1 kupa siyah sade kahve

Ögle: ( Kizlar öglen okadar cok is vardiki saat 17 oldu ben halen bisey yiyemedim dün sonra patron elinde bir BERLINER le gelmezmi masama koydu onu yedim artikin ) Berlinerin resmi > http://www.stinges.de/html/shadowboxes/img/produkte/feingebaeck/BerlinerErdbeer.jpg Umarim link acilir veya resim nasil yükleniyor hic bi bilgim yok. Bu berlinerin ici recelle doldurulmus ve tam taminaaa 300 küsür kalori ...

Aksam:
- 5 kasik pilav

Sonracimaaa kalktimmm 2 saat spora gittim. Dün toplam 3 litre su ictim ve 1 kupa yesil cay.

Ohh helal olsun canım arkadaşım :) Berlinerin zararı olmamış öğlen yememişin ya nolacak. Üstüne de spor yapmışsın hiç vicdan yapma. Bayılırım berlinere de zaten Allah'tan Türkiye'de de var artık. Kahveyle süper olur. Immm canım istedi :)) Haftasonunu kaçamaksız atlatırsan kesinlikle 2li rakamları göreceksin canım pazartesiye kadar. Kalmaz bile belki de. Tebrik ediyorum devamm :)

Ohh helal olsun canım arkadaşım :) Berlinerin zararı olmamış öğlen yememişin ya nolacak. Üstüne de spor yapmışsın hiç vicdan yapma. Bayılırım berlinere de zaten Allah'tan Türkiye'de de var artık. Kahveyle süper olur. Immm canım istedi :)) Haftasonunu kaçamaksız atlatırsan kesinlikle 2li rakamları göreceksin canım pazartesiye kadar. Kalmaz bile belki de. Tebrik ediyorum devamm :)

Saol Tatlimmmmmmmm :KK17::KK17: zaten sporda erittim o kaloriyi ondan rahatimm :))
Cidden varmi bilmiyodum bende resim mesim ekledim yok sandim :KK1:

Umarim Hafta sonunuda kacamaksiz atlatirim ama hic sanmiyorum. Bu hafta sonu yine firinda caliscam ve orda taze taze berlinerler sonracima cuklati croissanlar neler nelerrr kim dayanir :KK43::18:

Sabah:
-2dl siyah ekmek
- 1 dl kasar peynir
- bolca salatalik
-1 kupa siyah sade kahve

Aksam:
- 5 kasik pilav

:KK9::KK9::KK9: 200 gr kalmisss
kiz az kaldiii die 200 gr schaffst du locker
menüde süper, berlineryi bosver zaten 2 saat spora gitmissin yaktin demek ki :KK23:
bütün gün cok yememissin zaten:KK9::KK9:
bende hep resimler ekliyorum bu arada haha :KK70: dünkü menümü bi okusan neler yedim neler
von lebkuchen bis erdnüsse:KK17::KK17:

Kizlaaaaaaaaaar GÜnaydinnnnnnnnnlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:))
Tartilmicakdimmm ama dayanamadimmmmmm:) Tarti beniii tam taminaaa 99,7 kg gösterdiiiiiii :)))
:KK52::KK52::KK52:
2li rakamlara indimde indimmm :)):21::21::21:

Dünkü menümm

SAbah:
- 2 dlm siyah ekmek
-1 dilim kasar peynir
- bolca salatalik
-sade siyah kahve

ara: 4-5 tane cubuk kraker

Ögle:
- Yogurtlu nesfit

Aksam:
-1 icli köfte ( kizartilmis)
- 3 kasik pilav
- bir parca hindi eti
- bi kase yogurt yedim ve bidene tüm domates yedim

Dün toplam 2 litre su 2 kupa yesil cay ictimm... :)

Bu sabah kral kahvalti yapcakdimm aslinda ama tartida o rakami görüncee tuttum kendimiii :))) BUgün büssürüü isim var kizlar tatilim evdeyim calismiyom ama dünyalar kadar isim varr :) Pek giremicem bugünn Kendinize iyi bakin kizlaar :))

Kizlaaaaaaaaaar GÜnaydinnnnnnnnnlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:))
Tartilmicakdimmm ama dayanamadimmmmmm:) Tarti beniii tam taminaaa 99,7 kg gösterdiiiiiii :)))
:KK52::KK52::KK52:
2li rakamlara indimde indimmm :)):21::21::21:

Dünkü menümm

SAbah:
- 2 dlm siyah ekmek
-1 dilim kasar peynir
- bolca salatalik
-sade siyah kahve

ara: 4-5 tane cubuk kraker

Ögle:
- Yogurtlu nesfit

Aksam:
-1 icli köfte ( kizartilmis)
- 3 kasik pilav
- bir parca hindi eti
- bi kase yogurt yedim ve bidene tüm domates yedim

Dün toplam 2 litre su 2 kupa yesil cay ictimm... :)

Bu sabah kral kahvalti yapcakdimm aslinda ama tartida o rakami görüncee tuttum kendimiii :))) BUgün büssürüü isim var kizlar tatilim evdeyim calismiyom ama dünyalar kadar isim varr :) Pek giremicem bugünn Kendinize iyi bakin kizlaar :))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
süpersin bebegimmmmmmmmmmmmmmm inan cok sevindim senin adina:KK9::KK9::KK9::KK9:
menüde güzel ama keske icli köfte olmasaydi:KK20::KK20:

X