Sevdali' nin Diyet Günlüğü

:KK1::KK1::KK1: tamam kiz agresivlesme hemen :))) hafta sonu bakarim artik :))
tamam simdi sakinlestim :)) bugün kanzleidayim yine normal yerim artik kacamak felan olmaz :))
Auser patronum sus olsun diye rocher almis. :KK19::KK19: Bide tam benim önüme koymuss -.- oonlar bana ben onlara bakiyom 1 bucuk saatdir :KK1:

tatlim agresif degilim ki:KK1::KK1:
calisiyormusun yine, hani niye tatilin yok seninn:26:
senin patronlarina hayran kaldim vallah, bi pizza alirlar simdide rocher eksikti:KK1::KK1:
du kannst ja eins essen, aber nur eins mehr nicht:KK23:

Kizlaar dün menümü yazamadim. OKadar yogun calistimki eve geldim yazilari okudum yemegimi yiyip kafayi vurdum yattim :)

Dünkü Menüüm..

Sabah:
- 2 dl siyah tost kizarttim onlari
- 1 dilim kasar peynir ( ortadan bölüp tostlara koydum)
- kücük kase müsli yogurtla

Ögle:
- 1 alman simidi ( Brezel)

Aksam:
:18::18:
Annem aksama ton balikli bide sucuklu pizza yapmisti, dayanamayip 5 dilim yedim.
AMAAAAAAAAAA hani pizzacidaki gibi uzun dilimler degil. Kücük dilimlerdi. Belki toplasan 3 dilim pizzacikdaki pizzadan ederdi.

Spor salonu kapaliydi bugün yine. NOel tatillerden dolayi. Artik bu aksam giderim büyük ihtimalle Allahdan bi mani cikmazsa :)

Toplam belki 1,5 litre su ictim cok az ictim bugun
:26:

Kizlaar dün menümü yazamadim. OKadar yogun calistimki eve geldim yazilari okudum yemegimi yiyip kafayi vurdum yattim :)

Dünkü Menüüm..

Sabah:

Ögle:

Aksam:
Annem aksama ton balikli bide sucuklu pizza yapmisti, dayanamayip 5 dilim yedim.
AMAAAAAAAAAA hani pizzacidaki gibi uzun dilimler degil. Kücük dilimlerdi. Belki toplasan 3 dilim pizzacikdaki pizzadan ederdi.

Spor salonu kapaliydi bugün yine. NOel tatillerden dolayi. Artik bu aksam giderim büyük ihtimalle Allahdan bi mani cikmazsa :)

:KK9::KK9:
menü süper tatlim afiyet olsun
die selbstgemachten pizzen sind gesünder als die von der pizzeria, von daher ist das kein problem zaten az yemissin:KK23:
spor olsaydi daha iyi olurdu ama tatil varya su an her taraf kapali sinir oluyorum zaten, allahtan bitti su noel tatili:KK1:

tatlim agresif degilim ki:KK1::KK1:
calisiyormusun yine, hani niye tatilin yok seninn:26:
senin patronlarina hayran kaldim vallah, bi pizza alirlar simdide rocher eksikti:KK1::KK1:
du kannst ja eins essen, aber nur eins mehr nicht:KK23:

Nein canim urlaub almadim yaZIN alacam maluum türkei und soow :p :KK1:

Aman masallahi cek kiz :))

wir kriegen laugengebäck immer fertig geliefert also tiefgefrorern sanirim bizim bäckerlerde bilmez ( Typisch türken ) :KK70::KK1:

:KK9::KK9:
menü süper tatlim afiyet olsun
die selbstgemachten pizzen sind gesünder als die von der pizzeria, von daher ist das kein problem zaten az yemissin:KK23:
spor olsaydi daha iyi olurdu ama tatil varya su an her taraf kapali sinir oluyorum zaten, allahtan bitti su noel tatili:KK1:

haklisin da kommen ya auch nur frische sachen drauf. Ohh rahatladim desemm :))

Yaa aslnda frei olsaydim benim icin süper olurdu ama malum calistim hep :)

Yaa olsa iyidi ama dün acik olsa bile gitmezdim eve gittigimde kolumu kipirdatmaya bile halim yokdu :)

bugünde cok halsizim sanirim üsüttüm dün isyerinde okadar müsteri vardiki kapi kapanmadi hci öylece sogu kaptim sanirim :KK14:

hapsurup duruyom bakalim bu halde aksam gidermisim :)

Dünkü Menüüm..

Sabah:

Ögle:

Aksam:

Annaaaaaaaaam nasıl bi coşma bu kızzz=) bari suyu bol tüketseydin ya da yeşilçayı bi kurtarılır yanı olsaydı neyse ama bgn daha dikkatli beslencen ve bu yediklerini yakıcan dmiii=) bide üstüne spor salonu da kapalıymışş tam şanssızlk olmuş ay pizzaya bende dayanamıorum yaa

Annaaaaaaaaam nasıl bi coşma bu kızzz=) bari suyu bol tüketseydin ya da yeşilçayı bi kurtarılır yanı olsaydı neyse ama bgn daha dikkatli beslencen ve bu yediklerini yakıcan dmiii=) bide üstüne spor salonu da kapalıymışş tam şanssızlk olmuş ay pizzaya bende dayanamıorum yaa

Hahahaha Allah iyiligini versin kiz hic gülesim yokdu :)) Baya bi cosmusum demi aksama :))))) yemegi yedikden sonra yataga attim kendimi ne suda ne yesilcayda vardi gözüm vallaha :)
Artik bugün dengelemem lazim :) Insallah aksama spor salonuna gitmeye halim olur :)

haklisin da kommen ya auch nur frische sachen drauf. Ohh rahatladim desemm :))

Yaa aslnda frei olsaydim benim icin süper olurdu ama malum calistim hep :)

Yaa olsa iyidi ama dün acik olsa bile gitmezdim eve gittigimde kolumu kipirdatmaya bile halim yokdu :)

bugünde cok halsizim sanirim üsüttüm dün isyerinde okadar müsteri vardiki kapi kapanmadi hci öylece sogu kaptim sanirim :KK14:

hapsurup duruyom bakalim bu halde aksam gidermisim :)

gecmis olsun:KK50::KK50:
cay ic bol bol tatlim iyilesirsin yine:nazar::nazar:
du kriegst doch ausbildungsvergütung wieso arbeitest du dann noch zusätzlich in einer bäckerei, yorulmuyormusun kiz:26::26:

heee schatzii wo steckst duuuu:KK50::KK50:
kiz bugün kaufland'a gittik annemle müsliregali iyice bi inceledim:KK1::KK1:
ich wollte erst kellogs special k kaufen aber dann habe ich von nestle Fitness gesehen veeeeeeeeeeee
gözlerime inanamadimmmm:KK1::KK1:
Nesfit'mis o kizzz, dreh mal die silben um Nes Fit - Fit Nes :KK52::KK52:
simdi google'de kiyasladim, die verpackungen sind gleich tatlim. demek ki varmis almanyada nesfit oleyyy oleyyyy:KK23::KK23:
yarin bi denicem mal sehen ob es schmeckt.:KK1:

gecmis olsun:KK50::KK50:
cay ic bol bol tatlim iyilesirsin yine:nazar::nazar:
du kriegst doch ausbildungsvergütung wieso arbeitest du dann noch zusätzlich in einer bäckerei, yorulmuyormusun kiz:26::26:

Canim mache das schon seit knapp 2 jahren :) Im ersten jahr finanziert mich das arbeitsamt und wie du weist geiern die ziemlich :) Kriege knapp 220 euro von denen und das geld reicht mich vorne und hinten nicht autoverischerung benzin sonracima bide AMC tencerelerim var :KK1: also muss ich nebenbei noch jobben gülüm :)

heee schatzii wo steckst duuuu:KK50::KK50:
kiz bugün kaufland'a gittik annemle müsliregali iyice bi inceledim:KK1::KK1:
ich wollte erst kellogs special k kaufen aber dann habe ich von nestle Fitness gesehen veeeeeeeeeeee
gözlerime inanamadimmmm:KK1::KK1:
Nesfit'mis o kizzz, dreh mal die silben um Nes Fit - Fit Nes :KK52::KK52:
simdi google'de kiyasladim, die verpackungen sind gleich tatlim. demek ki varmis almanyada nesfit oleyyy oleyyyy:KK23::KK23:
yarin bi denicem mal sehen ob es schmeckt.:KK1:

Hallöchenn schatziim :)

Dün giremedim hic geri ilac felan aldim yattim. sifayi kaptim iycee :KK68::KK68:

bende gördüm dün onu geri öbüründen aldim für die kanzlei von dr oetker vitalis weniger süß..

Neyse icindekiler az zaten bunu bitirip fitness alirim bende :KK70: wie schmeckt das hast du probiert ?

bide gibts mehrere sorten oder nur eine fitness.. hemen bitsinde bende alimm merak ettim simdi :KK70: :KK23::KK23:

Canim mache das schon seit knapp 2 jahren :) Im ersten jahr finanziert mich das arbeitsamt und wie du weist geiern die ziemlich :) Kriege knapp 220 euro von denen und das geld reicht mich vorne und hinten nicht autoverischerung benzin sonracima bide AMC tencerelerim var :KK1: also muss ich nebenbei noch jobben gülüm :)

Hallöchenn schatziim :)

Dün giremedim hic geri ilac felan aldim yattim. sifayi kaptim iycee :KK68::KK68:

bende gördüm dün onu geri öbüründen aldim für die kanzlei von dr oetker vitalis weniger süß..

Neyse icindekiler az zaten bunu bitirip fitness alirim bende :KK70: wie schmeckt das hast du probiert ?

bide gibts mehrere sorten oder nur eine fitness.. hemen bitsinde bende alimm merak ettim simdi :KK70: :KK23::KK23:

ceyiz tencerelerinmi:KK1::KK1::KK1:
asooo azmis die vergütung ben daha cok zanettim. o zaman calisman normal bende calisirdim senin yerinde olsam:KK23:
also az önce yedimmm schmeckt echt sehr gut, ich habe Fitness yoghurt gekauft, mit 45 % vollkorn tadi süper gercekten.
bi yoghurt und früchte sorteyi gördüm, baska yoktu kaufland'ta. vielleicht gibt es mehr auswahl im real oder rewe.
dr oetker'yi bende gördüm, das nächste mal onu alacam:KK52::KK52:

ceyiz tencerelerinmi:KK1::KK1::KK1:
asooo azmis die vergütung ben daha cok zanettim. o zaman calisman normal bende calisirdim senin yerinde olsam:KK23:
also az önce yedimmm schmeckt echt sehr gut, ich habe Fitness yoghurt gekauft, mit 45 % vollkorn tadi süper gercekten.
bi yoghurt und früchte sorteyi gördüm, baska yoktu kaufland'ta. vielleicht gibt es mehr auswahl im real oder rewe.
dr oetker'yi bende gördüm, das nächste mal onu alacam:KK52::KK52:

Evet ceyiz tencerelerim :)) yavas yavas aufbauen yapiyom herseyi :))

vollkorn joghurtmu iyimis kiz o rewede varmi acaba ama ben baktim yokdu öle bisey :KK50:

ben rewedan von ja aldim 0,1 % fett var icinde onlan yiyorum hep schatz. Simdi merak ettim ben o jogurtu da -.- :))

Dünkü MEnüüm..

Sabah : 1 Mehrkornbrötchen ( siyah sandwich ekmegi diyelim)
- light gouda 1 dilim
- 1 kupa yesil cay

Öglen:
2 kücük kase yogurtlu müsli

Aksam :
Annem makarna yapmis benimde biseyler hazirlamaya hci halim yokdu kizlar ondan makarnayi yedimm yattim..

Toplam 1.5 litre su icmisimdir pek icemedim 1 kupada yesil cay.

Dünkü MEnüüm..

- light gouda 1 dilim
- 1 kupa yesil cay

Öglen:

Aksam :
Annem makarna yapmis benimde biseyler hazirlamaya hci halim yokdu kizlar ondan makarnayi yedimm yattim..

afiyet olsun menünde sorun yok canım

Dünkü MEnüüm..

- light gouda 1 dilim
- 1 kupa yesil cay

Öglen:

Aksam :

bencede sorun yok tatlim afiyet olsun.
makarnayi yedikten sonra hemen yattinmi? yoksa 2-3 saat sonrami??

Dünküü menümü yayinlayim Kizlaaaaaaaaay :))

Sabah : 1 Mehrkornbrötchen ( siyah sandwich ekmegi)
- 1 dl kasar peynir
-salatali
- 1 kupa yesil caay

Ögle: Yogurtlu müslii yediim

Aksam : 2 kepce kremali tavuk corbasi

Toplam 3 litre su ictim 1 kupa yesil cay ve 2 saat spor yapdim:KK8::KK8:

menülerin cok iyi, sadece bunları yer ve 2 saat spor yaparsan kısa zamanda incecik olursun..bundan sonra takipcinim ...

- 1 dl kasar peynir
-salatali
- 1 kupa yesil caay

anamm!! hiç ara falan yok..
ölmedin mi açlıktan :)

- 1 dl kasar peynir
-salatali
- 1 kupa yesil caay

kizzzz sadece corbami ictinnnn:KK1: bende gecen öyle yapmistim, corba doyuruyor ama:KK23:

X