Sevdali' nin Diyet Günlüğü

Selam Kizlarrr sporumu yapdim dushumu aldimm geldimmmmm :))

Bugünkü menüüm:

Sabah:
-> 2 dl siyah ekmek kasar peynir ile
-> Bol salatalik
-> Üzerine bir bardak yesil cay

Ögle:
->4 Mandalin + 1 Elma
-> üzerine bir bardk yesil cay

Aksam:
(Aksam sanki kacirdim gibi biraz
:26::26:)
-> 1 bucuk kepce sütlü corba

-> Bir parca firinda pismis tavuk budu + 3 tane ince uzun dilimlenmiz firinda patates.
-> 2 bucuk yemek kasigi Ali nazik

bitanede kücük minnacikkkkk cook coook coookkk ufak ferrero rocher bideneciiikkk
:26:

Ve tüm gün 3 litre su ictim + 2 bardak yesil cay. + Yatana kadar en az yarim litre icerim daha su koligi oldum iycene cünküm :)
Ve bi bardak da sütümü iciiippp yatarimm :)

NAsil menüm kizlar aksami cok abartmisim demi

Bugünkü menüüm:

Sabah:
-> Bol salatalik

Ögle:
->4 Mandalin + 1 Elma

Aksam:

-> Bir parca firinda pismis tavuk budu + 3 tane ince uzun dilimlenmiz firinda patates.

bitanede kücük minnacikkkkk cook coook coookkk ufak ferrero rocher bideneciiikkk

Ve tüm gün 3 litre su ictim + 2 bardak yesil cay. + Yatana kadar en az yarim litre icerim daha su koligi oldum iycene cünküm :)

Alinaziği gördükten sonra hayata küstüm resmen.Şu hayatta yemekten en çok zevk aldığım yiyecek alinazik yaaa bayılıyorum.nem nem nemmmmm çok lezzetlidir heee afiyet olsun ben olsam hiçbirini yeme sadece alinaziğe odaklanırdım.Adı bile güzel Alinazik.Kulağa çok hoş geliyo.Heheheheh çok oburum yaa

Alinaziği gördükten sonra hayata küstüm resmen.Şu hayatta yemekten en çok zevk aldığım yiyecek alinazik yaaa bayılıyorum.nem nem nemmmmm çok lezzetlidir heee afiyet olsun ben olsam hiçbirini yeme sadece alinaziğe odaklanırdım.Adı bile güzel Alinazik.Kulağa çok hoş geliyo.Heheheheh çok oburum yaa

Kiz sormaa bendede ali nazik hastaligi var hic dayanamazdim bi oturmaya yarim tabagi yemeden kalkmazdim :)) 2 bucuk kasik aldimm dedim Seda kizim kendine hakim ol kendine hakim ol :)) Zaten ali nazigi en sona birakdimm yavas yavasss yedimmm :KK70::KK70: :KK1:

Bugünkü menüüm:

Sabah:
-> Bol salatalik

Ögle:
->4 Mandalin + 1 Elma

Aksam:

kizzz menün güzel bence:KK9::KK9:
hem sporunuda yapmissin ohhhhh:KK9:
ama alinazik ne yaaa hic fikrim yok, simdi google'a bakacam:KK1::KK1:

Vuuu Ali Nazik mi yedin kız bayılırım ya iyi tutmuşsun kendini dediğin gibi 1 tabak yemeden duramıyor insan onu görünce :) Bence her şey yolunda 1 günde 100 gr da iyi bence yani yavaş yavaş gidecek elbet. Ferrero da çocukluğumu hatırlattı hey gidi, buralarda yok özledim valla :KK43: 1 taneden bişey olmaz. Güzel güzel devam canım benim.

Vuuu Ali Nazik mi yedin kız bayılırım ya iyi tutmuşsun kendini dediğin gibi 1 tabak yemeden duramıyor insan onu görünce :) Bence her şey yolunda 1 günde 100 gr da iyi bence yani yavaş yavaş gidecek elbet. Ferrero da çocukluğumu hatırlattı hey gidi, buralarda yok özledim valla :KK43: 1 taneden bişey olmaz. Güzel güzel devam canım benim.

Insallah adetlerim yüzündendir sadece 100 gr. vermem ama hani sevinmedim degil yinede :)
Dün deli gibi spor yaptim öyle bi ter attimki ona ragmen 100 gr verdigim icin biraz morelimde bozuldu tabi :)
Kiz su 30 kg verimm sana benden bir palet ferrero :KK1::KK1:

Insallah adetlerim yüzündendir sadece 100 gr. vermem ama hani sevinmedim degil yinede :)
Dün deli gibi spor yaptim öyle bi ter attimki ona ragmen 100 gr verdigim icin biraz morelimde bozuldu tabi :)
Kiz su 30 kg verimm sana benden bir palet ferrero :KK1::KK1:

ayyyyyyyyyy bayilirim ferreroyaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:
hele küsschen ve raffaelo:KK53::KK53:
hahaha bende isterim heeee bi palet ferrero:KK1::KK1:
dünkü menün gayet güzel bu arada tatlim. daha önce yorumladim mi bilmiyorum:KK1:
kiz 100g an einem tag sind super sen ne bekledin 1 kilo gitmicek herhalde bi günde:KK1:
devam et böyle:KK9::KK9::KK9:

ayyyyyyyyyy bayilirim ferreroyaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:
hele küsschen ve raffaelo:KK53::KK53:
hahaha bende isterim heeee bi palet ferrero:KK1::KK1:
dünkü menün gayet güzel bu arada tatlim. daha önce yorumladim mi bilmiyorum:KK1:
kiz 100g an einem tag sind super sen ne bekledin 1 kilo gitmicek herhalde bi günde:KK1:
devam et böyle:KK9::KK9::KK9:

Canin saolsun kiz istedigin raffaelo küsschen olsun :)) Yeterki verimm su igrenc kilolari :)
ya 100 gram gittigi halde ben kendimi asiri derece zayif his ediyom. 1 aydir yaklasik spora gidiyorum ben ve bacaklarimin sIklasidigini his ediyorum. Herkese soruyom anneme kardesime hepsi yok diyor -.- ama BEN his E- DI - YO-RUUUUUUUUMMMMMM :)))))):KK9:

Bide bugün adetim geldi canim artik bana 5 gün tartilmak yok yoksa kesin kafayi yerim :)) Adetim geldiii ve benim cuklat attagimda geldiii :26:

Gelelimm bugünkü menüüüme :)

Sabah: (saat 11 gibi)

->1 dl siyah ekmek kasar peynir ile.
-> ardina bi kupa yesil cay

Öglen: (saat 14,30 - 15 gibi)

-> 1 dl siyah ekmek kasar peynir ile
->3 mandalin
-> 1 kupa yesil cay

Aksam: (saat 19)

-> 4 yemek kasigi pilav
->4 yemek kasigi kuru fasulye ( suyundan koymadim)
->kavrulmus et ( yagini akittim hatta sudan gecirdim yagi tam aksin diye
:KK1::KK1:)
->150 gram Bio yogurt
-> 1 kupa yesil cay

Bugün Toplam 2 litre su ve 3 kupa yesil cay ictim ama yatana kadar daha rahat yarim litre icerim :KK8::KK8::KK8:

Gelelimm bugünkü menüüüme :)

Sabah: (saat 11 gibi)

->1 dl siyah ekmek kasar peynir ile.
-> ardina bi kupa yesil cay

Öglen: (saat 14,30 - 15 gibi)

-> 1 dl siyah ekmek kasar peynir ile
->3 mandalin
-> 1 kupa yesil cay

Aksam: (saat 19)

-> 4 yemek kasigi pilav
->4 yemek kasigi kuru fasulye ( suyundan koymadim)
->kavrulmus et ( yagini akittim hatta sudan gecirdim yagi tam aksin diye
:KK1::KK1:)
->150 gram Bio yogurt
-> 1 kupa yesil cay

Bugün Toplam 2 litre su ve 3 kupa yesil cay ictim ama yatana kadar daha rahat yarim litre icerim :KK8::KK8::KK8:

afiyet olsun menün güzel ama öğlen sebze yeseydin keşke
tabi işteysen bişi diyemicem
suyuda güzel içmişsin hani spor bakalım:KK8:

afiyet olsun menün güzel ama öğlen sebze yeseydin keşke
tabi işteysen bişi diyemicem
suyuda güzel içmişsin hani spor bakalım:KK8:

Tesekkür ederm canim saol :) Isdeydim evet anca meyve yiyebiliyom. Ama öglenleri müsli yicem artik yogurtlu bide degisik degisik :) :21:

Ben 2 günde bir spora gidiyom dün gittim yarin gitcem. gidince 2 saat spor yapiyom. hergün gidersem sIkIlirim diye gitmiyom :26: :26:
Acaba bu yanlis bi düsüncemi :26:

Tesekkür ederm canim saol :) Isdeydim evet anca meyve yiyebiliyom. Ama öglenleri müsli yicem artik yogurtlu bide degisik degisik :) :21:

Ben 2 günde bir spora gidiyom dün gittim yarin gitcem. gidince 2 saat spor yapiyom. hergün gidersem sIkIlirim diye gitmiyom :26: :26:
Acaba bu yanlis bi düsüncemi :26:

zaten haftada 4 gün 40 dk spor yetiyormuş canım
en iyisini yapıyorsun yeterki spor yapalım ister sabah ister akşam ister 2güne bir ister hergün
bu arada kk da ikimizden başka kimse yok sanırım:KK1::KK1::KK1:

zaten haftada 4 gün 40 dk spor yetiyormuş canım
en iyisini yapıyorsun yeterki spor yapalım ister sabah ister akşam ister 2güne bir ister hergün
bu arada kk da ikimizden başka kimse yok sanırım:KK1::KK1::KK1:

Demi yaa ama biraz zaman gecsin hergün gitcem belki hizli sonuc alirim :))

Ya son günlerde zaten herkes suskun gibime geliyor :) Yada ben yanlis algiliyorum belki :)

Canım sıkılşatığını hissediyorsan bu güzel birşey.
İlla sıkılşatığının kanısına varman için kilondan düşmesi gerekmez.
Hatta sıkılaştıkça kas geliştiğinden kiloda düşüş olmasa bile görüntüde incelme oluyor.
evdekiler senin verip vermediğini anlayamaz canım
seni sürekli gördükleri için

Canım sıkılşatığını hissediyorsan bu güzel birşey.
İlla sıkılşatığının kanısına varman için kilondan düşmesi gerekmez.
Hatta sıkılaştıkça kas geliştiğinden kiloda düşüş olmasa bile görüntüde incelme oluyor.
evdekiler senin verip vermediğini anlayamaz canım
seni sürekli gördükleri için

Bu yazdiklarinla beni nekadar motive ettiginin farkindamisin :) Cok tsk ederim :)

X