Seslerden gıcık olma durumu

Tabiki muhakkak olmustur.
Ama iste o insanin kendi problemi degil midir.

Bilerek isteyerek nasil o dediginiz olur, ben tam dusunemedim sanki aslinda ama, bazen benim cocuklar yapar deneysel olarak, o zaman gicik olurum ben de, hic bir yetiskinin böyle bir sey yapacagini dusunemedim.

Yaa evet kücük yaştaki insanları da etkiliyebiliyor çevresindeki kisilerden görünce. Tamamen algıyla ilgili bir şey galiba. Kardeşinize bu durumun sadece sizle ilgili olduğunu anlatırsanız en azından o bunu farkedip kurtulur belki bu durumdan

Tam olarak bahsettigim şeyi yazmışsınız. Hadi yemek bir şekilde bitiyor ama yemekten sonra ne gerek var o tarz şeylere.Ayy cidden okurken bile rahatsız edici. Hayır yani ne gerek var ki o tarz şeylere.insanları gıcık etmekten baska bir sey degil

Konuyu dağıtıyorsunuz ama şuan ağzına tonlarca lokma doldurup lak luk yiyen yemekle resmen sevişen insanla siz bir değilsiniz
Ayrıca ben gayet normal olduğumu düşünüyorum yemeği bir zahmet düzgün yesinler
Size birsey demiyorum asla

konudaki mesajları bile okuyamadım okumak bile beni rahatsız etti

yalnız değilsiniz yani bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden

Görümcemi çok severim ama aynı sofrada yemek yemek istemiyorum resmen çılap çılap şapırdatarak yiyor. Çamur yiyor sanki öyle deliriyorum ki, bir de babam aşırı şapırdatır ondanda çop çop çop ses çıkıyor ona da ifrit oluyorum
Ağızlarını kapatmadan yedikleri için böyle uyuz sesler çıkıyor. Saç diplerim acıyor biri çekiştiriyor gibi oluyorum.

Evet bende de var hepsi. Bunlardan rahatsız olmasak hayat daha kolay olur bence

konudaki mesajları bile okuyamadım okumak bile beni rahatsız etti

yalnız değilsiniz yani bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden

Eğer bu kişi yakınım değilse çok umursamıyorum sonucta nadiren aynı ortamda olunuyor. Ama babam dişlerinden "cıykk" sesi çıkardığı için aynı odada bile oturmak istemiyorum o kadar da gıcık olunmaz bir sese yaa. Neden böyle oluyoruz acaba

ağız şapırdatma ve sakıza bir şey diyemem ancak diş gıcırdatma bildiğim kadarıyla psikolojik kaynaklı bir sorun. kimsenin bile isteye dişlerini kırmak pahasına bunu yapacağını sanmam.

Ben de aynıyım sizinle. Şapırdatma, höpürdetme, burundan gelen soluk alıp verme sesi, tesbih şıklatma, çekirdek, sakız, gereğinden fazla karıştırılan çay bardağının sesi, el-ayakla ritmik sesler çıkartılması, burun çekme... Hepsine ve daha fazlasına takarım. Yapacağım işe ya da düşüncelerime odaklanamam asla.

ağız şapırdatma ve sakıza bir şey diyemem ancak diş gıcırdatma bildiğim kadarıyla psikolojik kaynaklı bir sorun. kimsenin bile isteye dişlerini kırmak pahasına bunu yapacağını sanmam.
Gece uykuda olandan bahsetmiyorum. Yemek sonrası dişlerindeki artıkları "cıykk" sesiyle çıkarmaya çalışanlardan bahsediyorum. Ama bu seslere gıcık olmak konusundaki algımı olumlu yöne çekmeye çalısacagım artık

Ayyy bende bendee
Saatin tik tak sesi
Nefes alis veris sesi
Annemin salatagi yerken kirt kirt isirma diş sesi
Kardesimin mesaj yazarken tirnagini telefona tik tik vurma sesi
Yazarken bile sinirlendim neyse cozumu bulursanız takiptekim

Evet. Ve şapırdatan kişilerden uzaklaşma mesafe koymaya kadar gidiyor bende bir durum. Aşırı rahatsız oluyorum

Ayyy bende bendee
Saatin tik tak sesi
Nefes alis veris sesi
Annemin salatagi yerken kirt kirt isirma diş sesi
Kardesimin mesaj yazarken tirnagini telefona tik tik vurma sesi
Yazarken bile sinirlendim neyse cozumu bulursanız takiptekim
Buluruz insallah

Siz de bu rahatsızlığı yaşayan insanların ıstırabını bilemezsiniz ben annemin yanında oturamıyordum bebeğim oldu tek başıma annemi sırf bu yüzden yanıma çağıramadım eşimden ayrıldım hala annemi çağıramıyorum çünkü her hareketinden çıldırıyorum ölsem daha iyi diyorum yapayalnız kalmak bile bundan daha iyi yaşamayanın asla anlamayacağı çok ciddi bir hastalık

Agiz sapirdatma , yemekte genirme , burun temizleme ...bunlara tahammülüm sıfır .bunlar ve başka ses cikartmasinalrda diş cizirdatmasina raziyim

Bu ben
Çözüm önerilerini okuyacağım bende

Bende hiç sevmem ama annemin dişleri eksildi doktor korkusundan hep erteliyo o yüzden yerken az şapırdatma sesi oluyo bazen o yüzden normal karşılıyorum artık onun elinde olan bişey değil diyorum.
Bunu asla kendisine söylemedim bu arada

Kedilerim yalanirken bile ya sabir çekiyorum. Suan biri karşımda lak lakkk yalaniyor tv sesine kokledim. Kediyle kavga edicem nerdeyse bi çözümü varmi bilmiyorum bende takip ediyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…