Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kahkaha attım
O dişlerin arasından nefes çekerek bı ciyykk diye ses çıkıyor evet ve beni o kadar delirtiyor ki amaç ne şimdi diye
Babam yapardı ben bekarken.
Dayanamaz içeri giderdim anlardı ki
Döndüğümde yapmıyor olurdu
Ertesi günde tık tık tık kumanda ustunde ritim tutuyor olurdu yuzuguyle vurarak, dizi izliyoruz ha
Yarabbim cildircaktim o günlerde
Sonra tepki gösteriyorum diye bana söylenirdi kızardi
Ne yapayım yenebildigim bişey değildi
Sonra babam yapmayı bıraktı mı bilmem, ben gelin oldum
Uyurken diş gıcırdatmak en masumu ve etkisizi bence. Uyuyan bir insan bu durumu farketmez bile. Benim bahsettiğim diş sesi gün içinde bilerek yapılan "cıyyk" gibi bir sesYakın bir kız arkadaşım var, ağzını açıp şlap şlapp diye yemek yiyor. Yani gerçekten tahammül etmesi zor. Hem sesten hem de yani neden ağzın açık yiyorsun, kapat iyice cigne :))
Bu arada ben de uyurken dişlerimi gicirdatirmisim. Benle yatanlar da bana uyuz oluyor
Kahkaha attım bak yineYazınızın son kısmına duygulandım acaba regl sendromundan mı bu duygusallık
Ben de babam yapınca dedigimde "biz yaşlanınca bize bakmazsınız" diyor ne alakası varsa yani.
Diger dediklerinizi de aynen yaşıyorum bazı insanlar ses çıkartmayı seviyor galiba. Ben hep kendi odamda takılıyorum genelde
Kahkaha attım bak yine
Hep bı duygu sömürüsü anne baba olmak bunu gerektirir
Ya peki sende şey de var mı
Hani hemen uyanıyorum her sese ?
Bunu da yaşıyorsan beynimizdeki elektronoron fazlaligi varmismismis bizim
Ondanmis bu hassasiyetimiz
Sen şu Diyetisyensinnnn mi?Evet birisi odamda birkaç adım atsa bile irkilip "annee" diye sesleniyormuşum ama uyandıgımın farkında olmuyorum yani sadece korkup tekrar uykuya geri dönüyormuşum ve ben uyandığımda unutmuş oluyorum bunu.o kadar az sesten bile neden korkuyorsun diyorlar ama ben korktugumun farkında bile olmuyorum. Ses konusu ayrı bir şey zaten tamamen gıcık edici ve insan o ortamda bulunmak istemiyor
Diğer konularda da denk gelmiştik o konudaki durumda da benziyordu yaşadıklarımız biraz kullanıcı adımı değiştim hatırlamazsınız belki doğum günümü kutlamayan arkadaşım vardı filan. Benimkini umursamayıp o gün bana flörtünün doğumgünüyle ilgili planlarını anlattığını yazmıstım. Bu olaylardan sonra yalnızken daha mutlu olurum diye düşünüp kendi değerimin farkına vardım.Kırıldıgımı filan hiç belli de etmedim.o arkadaşım 3 hafta sonra,aramızın biraz bozuk olduğu bir arkadaşım da 1,5 ay sonra doğum günümü kutladı gecikmeli olarak. Şaşırtıcıydı benim için demek ki önce kendi değerimi farketmem gerek
Evett konular arası hızlı geçişimden de hatırlamışsındırSen şu Diyetisyensinnnn mi?
Bunun için ilaç içmeye gerek yok bence. Algıyla ilgili bir şey. Mesela sen o an o konuya odaklandıgın için dikkatini çekiyor diğerlerinde bu konuyla ilgili bir dikkat yok. Bu ses farkındalığından kurtulmak da bizim elimizde benceBenim de seslere karşı hassasiyetim var. Babam evin içinde çayını çok sesli karıştırır. çok rahatsız olurum sesten. Başka odadan duyuyorum. Bu kadar ses yapacak ne var? Geçen gün minibüse bindim, bir adam şakur şukur tesbihle oynuyordu. 1-2 koltuk önümdeydi. İnene kadar aşırı rahatsız oldum. Hayır yani adam zikir de çekmiyor ama aşırı ses yapıyor. Ben olsam parmaklarım acır rahat 20 dk o sese katlandım. Çevreme bakıyorum, kimse farkında değil gibi.
Kimse yanlış anlamasın dinsiz-din karşıtı bir insan asla değilim sadece adamın çıkardığı anormal sese tahammül edemedim. Doktora gitmeyi düşündüm doktor ne yapsın? İlaç verip yollayacak. Bunun için de ilaç içmek mantıklı mı bilmiyorum
Hiç unutamıyorum çünkü bayağıEvett konular arası hızlı geçişimden de hatırlamışsındır
Olduğundan beri oyle mi sonradan mi olmus.... Bu dis giciktirma hastalik olabilirDis arasindan sesi kaynanam cikariuor hemde butun gun esim bile o ses yuzunden yaninda oturamiyo
bu bana da oluyor, ağzına tuvalet terliğiyle vurasım geliyo ben uyarıyorum çat çat.Allahtan etrafımda yok öyle tip çok fazlaArkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum