• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seslerden gıcık olma durumu

Kedilerim yalanirken bile ya sabir çekiyorum. Suan biri karşımda lak lakkk yalaniyor tv sesine kokledim. Kediyle kavga edicem nerdeyse 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😆😆 bi çözümü varmi bilmiyorum bende takip ediyim bari
Ben bu kişilerden uzak durmaktan başka çözüm bulamadım böyle bir ortam olmadığında hastalık da olmuyor çünkü kalp kırıyorum istemeden bu kişiler ailense sorun büyük

😳😳 Kendimi tek sanıyordum😂 Bunun bir rahatsızlık olduğunu öğrenmemde ayrı bir şok😂 1-2 sayfa okuyabildim; yorumlarda varmı bilmiyorum ama yüksek sesle arka arkaya uzata uzata anırarak esneyen, arka arkaya devamlı alerjik tarzda hapşıran,devamlı yüksek sesle sünküren ama tabi en fazla cinnet geçirmeme sebep tabiki sohbet esnasında
dişlerinin arasından cıks cıks diye ses çıkaranlar…Duymamazlıktan geliyorum ama mümkün değil; kavga çıkartmamak için bir bahaneyle sohbeti kesip hemen uzaklaşıyorum😂

Arkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum 🍀
psikolojide bi ismi varmış bu rahatsızlığın unuttum şimdi

Arkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum 🍀

Ayy sakız çiğneme sesinde çarpıntım tutuyor. Şuan onara kulaklarıma geldi bi an kötü oldum. Varsa önerilere açığım ben de

Bir de yemek yerken kaşığı dişlerine carptiranlar var bir de güya dişlerinin arasina kaçanları garip gurup ağız hareketleriyle çıkarmaya calisanlar bir de elini ağzına sokup dişlerini temizleyenler Allah'ım bunları ailem yaptığı için resmen vakit geçirmek istemiyorum onlarla

Bende tahammül edemiyorum sırf bu yüzden kardeşimle kafa göz dalmışlığımız vardır
O sesi duyunca istem dışı bir sinir geliyo bişey diyemiyorsam ağlayasım geliyor
Birde uyardığın halde devam edenler var farkında olmadan o noktada ağzının ortasına çarpasım geliyor 🙈

Bnde öyleyim düzelmem asla🥰

Şapırdatmayı sakız çiğnemeye anlıyorum bunlardan rahatsız olmanız gayet doğal benim bir arkadaşım vardı yemek yerken çatalin dişine değen sesinden rahatsız oluyordu bu kadar ileri ise yardım almanızı öneririm ama şapırdatma ve sakız çiğnemekten ben de rahatsız oluyorum.

Şapırdatmayı sakız çiğnemeye anlıyorum bunlardan rahatsız olmanız gayet doğal benim bir arkadaşım vardı yemek yerken çatalin dişine değen sesinden rahatsız oluyordu bu kadar ileri ise yardım almanızı öneririm ama şapırdatma ve sakız çiğnemekten ben de rahatsız oluyorum.
bence bunların arasında en rahatsız edicisi dişe çarpan metal sesi😅😅

Valla şapırdatmayı insan kontrol edebiliyorsa o olayı istesemde kontrol edemiyorum 😁😁😁 arkadaşımla yemek yemiyordum bu nedenden dolayı 😁😁🤣🤣
bana da insan dişine nasıl çarpar yerken diye yemekte geliyolar. annemle ikisi yüzünden de yemek yiyemiyorum, kadının burnundan getirdim bayram boyu😅😅🥺

Ay kardeşim ben de sinir oluyorum. Bu kadar olmaz pes. İster istemez o kişiye ters ters bakıyorum tepki veriyorum. Çok rahatsız oluyorum ben de.

Back