- 18 Şubat 2019
- 104
- 152
- 53
- 45
Ben bu kişilerden uzak durmaktan başka çözüm bulamadım böyle bir ortam olmadığında hastalık da olmuyor çünkü kalp kırıyorum istemeden bu kişiler ailense sorun büyükKedilerim yalanirken bile ya sabir çekiyorum. Suan biri karşımda lak lakkk yalaniyor tv sesine kokledim. Kediyle kavga edicem nerdeysebi çözümü varmi bilmiyorum bende takip ediyim bari
psikolojide bi ismi varmış bu rahatsızlığın unuttum şimdiArkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de tahammül edemiyorum ve çok gıcık oluyorumAgiz sapirdatma , yemekte genirme , burun temizleme ...bunlara tahammülüm sıfır .bunlar ve başka ses cikartmasinalrda diş cizirdatmasina raziyim
Misophoniapsikolojide bi ismi varmış bu rahatsızlığın unuttum şimdi
Arkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Bnde öyleyim düzelmem aslaArkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
bence bunların arasında en rahatsız edicisi dişe çarpan metal sesiŞapırdatmayı sakız çiğnemeye anlıyorum bunlardan rahatsız olmanız gayet doğal benim bir arkadaşım vardı yemek yerken çatalin dişine değen sesinden rahatsız oluyordu bu kadar ileri ise yardım almanızı öneririm ama şapırdatma ve sakız çiğnemekten ben de rahatsız oluyorum.
bence bunların arasında en rahatsız edicisi dişe çarpan metal sesi
bana da insan dişine nasıl çarpar yerken diye yemekte geliyolar. annemle ikisi yüzünden de yemek yiyemiyorum, kadının burnundan getirdim bayram boyuValla şapırdatmayı insan kontrol edebiliyorsa o olayı istesemde kontrol edemiyorumarkadaşımla yemek yemiyordum bu nedenden dolayı
Ya kıyamam ben anlıyorum senibana da insan dişine nasıl çarpar yerken diye yemekte geliyolar. annemle ikisi yüzünden de yemek yiyemiyorum, kadının burnundan getirdim bayram boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?