Bir zahmet nasıl yemek yenmesi gerektiğini öğrensinler yani. Biz onlar gibi yesek onlar da fark eder hemen. Hayır bir de şapırdatmayı geçtim diş arasından degisik değisik sesler çıkartmak ne yaa. Bu sebeple mesafe koydugum yanında oturmak istemediğim insanlar var
Malesef bende aynı durumdayım. Bazen bazı kişilerin yemek yemesinden o kadar rahatsız oluyorum ki masadan kalıyorum. Bunun çaresi çok yok gibi. En ufak Bi sese hassasiyetim var. Bazen sesli nefes almalarına bile. Yanımda kimseye sakız çiğnetmem mesela. Psikolojik tedavi demişti Bi kere psikolog ama biraz zor Bi tedavisi var demişti. Çünkü yanlışı sen değil onlar yapıyor ve bunu kendine değiştirmek çok zor olur demişti. Umarım aşabilizArkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet baya ortak noktalar farketmistik. Demek ki bilinçaltısal olarak aynı enerji seviyesindeyizHiç unutamıyorum çünkü bayağı
-aaa bende
-aaa benim gibi
-aA bende senin gibi
Böyle oldum durdum seninle knusurken içten içe
Bunun bı adı vardı .Bendede var .Mesela çok bagıran ,Bebek gıbı konuşan ,Ses tonu bole ince olana gıcık oluom .Bırde kokanlara .Dengem şaşıo .Arkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Benim bahsettigim hicbir sorunu yokken yapanlar. Yoksa yaşlı insanlar mesela dişleri yok diye zor şekilde yiyorlar onlara ve sorun sebebiyle yapanlara bir şey diyemem. Empati kurarım ve rahatsız da etmez çünkü onların elindeki bir sey degilsaka mi yapiyorsunuz ciddi misiniz?
cene yapimdaki bir sorundan oturu her zaman ses cikararak yemek yiyorum,
hic bir zaman da gorgusuzlukle suclanmamistim,
bugun ilk oldu,
bi zahmet birazcik siz de empati ogrenin.
cok cok ayip.
Benim bahsettigim hicbir sorunu yokken yapanlar. Yoksa yaşlı insanlar mesela dişleri yok diye zor şekilde yiyorlar onlara ve sorun sebebiyle yapanlara bir şey diyemem. Empati kurarım ve rahatsız da etmez çünkü onların elindeki bir sey degil
Aynı dert bende de var ister istemez tepki veriyorum birinin yanımda ses çıkarmasına tahammül edemiyorumArkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Misoponia..Arkadaşlar sorunum şu. Şapırdatma, sakız çiğneme gibi seslerden aşırı gıcık oluyorum. Yani aslında suç görgü kurallarına uymayan insanlarda ama ben kendi adıma bu ses hassasiyetimden kurtulmak istiyorum. Mesela dişlerinin arasından ses çıkartanlar var. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama diş gıcırdatma gibi bir şey. Yani bir insan durduk yere neden dişlerinin arasından ses çıkarır ki. Sürekli yaptıklarında bana sorun oluyor bir de söyleyince de anlamıyorlar. Normalde sakin bir insanım ama bu durum beni çok fazla gıcık ediyor. Bu konudaki hassasiyetimi nasıl kontrol edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
bahsedilen konu tam olarak sizin gibi değil çok farklı bir mesele mesela ben yemekten sonra dillerini dişlerinde gezdiren insandan nefret ederim dayanamam git fırçala yani hele o ciyk sesi iğrençsaka mi yapiyorsunuz ciddi misiniz?
cene yapimdaki bir sorundan oturu her zaman ses cikararak yemek yiyorum,
hic bir zaman da gorgusuzlukle suclanmamistim,
bugun ilk oldu,
bi zahmet birazcik siz de empati ogrenin.
cok cok ayip.
Hele o dilleriyle dişlerini karıştırmaları yok mu iğrenç
bahsedilen konu tam olarak sizin gibi değil çok farklı bir mesele mesela ben yemekten sonra dillerini dişlerinde gezdiren insandan nefret ederim dayanamam git fırçala yani hele o ciyk sesi iğrenç
Yoo gayet görgüsüzlükten şapur şupur yiyen insanlar var. Sizce şuan konumuz fiziksel rahatsızlığı olup ses çıkararak yemek yiyenler mi? Değişik bir yükselme olmuş sizinki.iyi de nereden biliyorsunuz hic bir sorun olmazken yaptiklarini,
ben soylemezsem kim bilecek benim cene yapimi allahinizi severseniz,
kimse de sizi gicik etmek icin ozel caba gutmeyecegine gore, insanlarin bir sorunu var ki o sekilde yemek yiyorlar.
cidden bu konuda yazilanlar komik mi deyim, trajikomik mi diyim, ne diyim bilemedim.
neyse yine de bu sekilde korler sagirlar buyurun birbirinizi agirlayin,
hakkinizda hayirlisi olsun.
Yoo gayet görgüsüzlükten şapur şupur yiyen insanlar var. Sizce şuan konumuz fiziksel rahatsızlığı olup ses çıkararak yemek yiyenler mi? Değişik bir yükselme olmuş sizinki.
Çok enteresan. Ben nerede yazmışım insanlar sırf beni sinir etmek için şapırdatıyor diye hayret bir şeyEvet ya,
Herkes cok görgülü,
Buyurunuz lutfen.
Zaten ben de alintiladiginiz mesajda oyle yazmisim aslinda.
Buyurunuz korler sagirlar agirlayiniz birbiriniz demisim
Gerçekten insanlarin sirf sizi gicik etmek için ses cikararak yemek yediklerine inanmak da egonun bir ust versiyonu sanırım..
Yukselmiyorum hayir. Sadece biraz farkli yaklasiyorum meseleye. Kesinlikle insanlar benimle ayni fikirde olmalilar gibi bir kaygim yok. Beni alintilamayan kimseye cevap da yazmadim. Fikir beyan etmek için ilk mesajimi yazmak disinda.
Byes.
Çok enteresan. Ben nerede yazmışım insanlar sırf beni sinir etmek için şapırdatıyor diye hayret bir şey
O zaman birisi bir eşyanızı çaldığında hemen sorun çıkarmayın, kleptomani hastası olabilir. Hatta durun, birisi size küfür ettiğinde sinirlenmeyin, koprolali hastası olabilir. Sormadan nereden bileceksiniz değil mi? Ama konumuz bu değil, konu sahibinin bahsetmek istediği konu da sizin söylediğiniz değildi. Her neyse, sana da bays canım.
Yoo benim annemin hiçbir sorunu yok ama ağzını şapırdatıyor bazen, tamamen özensizlikten yani. Uyardığımda ya da yanından kalkıp gittiğimde anlıyor ve bir süre dikkat ediyor, yapmıyor ama sonra yine yapıyor. Gayet de özensizlikten ve yemek yemeyi bilmemekten. Bahsettiğiniz durumunuz ile konu sahibininki çok farklı. Kimisi özensizlikten kimisi alışkanlıktan, kendi rahatlığından yapıyor. Alınganlık etmişsiniz siz nasıl bir ses çıkarıyorsunuz bilmiyorum ama bu sorunu yaşayan çok insan var ve sizden de rahatsız olanlar olmuştur istemdışı yapsanız bile.iyi de nereden biliyorsunuz hic bir sorun olmazken yaptiklarini,
ben soylemezsem kim bilecek benim cene yapimi allahinizi severseniz,
kimse de sizi gicik etmek icin ozel caba gutmeyecegine gore, insanlarin bir sorunu var ki o sekilde yemek yiyorlar.
cidden bu konuda yazilanlar komik mi deyim, trajikomik mi diyim, ne diyim bilemedim.
neyse yine de bu sekilde korler sagirlar buyurun birbirinizi agirlayin,
hakkinizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?