Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Acaba diyorum seni bu kadar kolay kırıp harcayabildiğine heleki bütün gemileri yakıp annenin yanında o hareketleri yapması tek sorun annesi olmamalı başka bir kadın olabilirmi hali hazırda bir düşün derim
Sanmiyorum ama yine de güven olmaz bu erkeklere. Davranislarinda bunu düsündürecek veya hissettirecek herhangi birsey görmedim. Herseyi ortada. Ara ara bakarim en ufak bisey yok simdiye kadar. Siliyorsa bilemem tabi.

Sanmiyorum ama yine de güven olmaz bu erkeklere. Davranislarinda bunu düsündürecek veya hissettirecek herhangi birsey görmedim. Herseyi ortada. Ara ara bakarim en ufak bisey yok simdiye kadar. Siliyorsa bilemem tabi.
İnşallah o kadar alçalmaz canım Allah ysrdımcın olsun

Evliligimin basindan beri sorunlari cözüme kavusturmak icin hep sakince konusmaya yönlendim ama izin vermedi. Bagirdi cikisti uzatma be dedi itti ve daha fazla konusunca evden gitti gec saatlerde döndü hep.
Haliyle ben de mecburen konusmamayi ve geri cekilmeyi tercih ettim. Kendi kendine muhasebe yapip hatasini belki böyle anliyor dedim ama yok kesinlikle ne özür ne pismanluk ne hatadan ders alma var.

İnşallah o kadar alçalmaz canım Allah ysrdımcın olsun
Yaparsa da kendi bilir.
Ben ona bu konuyla net düsüncemi söyledim zaten.
Cocugumu da alirim yurtdisina giderim bizi bir daha ömrün boyunca göremezsin dedim.

Yeni konu açsana kardeş.
Burda yazman ne alaka

Degisiklik olsun oglum cocuklarla oynasin dedim. İnsan kalabaligindan korktugu icin alissin dedim. Aptallik iste diyorum ya.
Niye aptallık olsun ki canım,illa gün olmasa bile,çocukların topluma alışması,durdan anlaması lazım.Kendini tamamen soyutlayamazsın çevrenden.Gün olmaz da,arkadaşların olur.Çocuklar birbirini tanır,sizin gözetiminizde.Bazen oyuncak kavgası olur,bazen oyuna dalarlar kendilerince.Çocuklar toplum kurallarını toplum içinde öğrenir.

Siz günlere gidince para veriyor muydunuz
Cocugumla gidebildigimde esimden alip götürüyordum gidemedigimde esimden alip kv veriyordu bizim adimiza
Esim veremediginde ise annesine sonradan ödüyordu hem de fazla veriyordu fazlasini da harclik yapiyordu kendisine
Paralari veremedigimizde hemen para alacam sizden hadi paralari verin diyordu

Uzman bi psikologla görüşmeli aslında eşiniz, öfke kontrol problemi var çünkü.. Ama bu karakterdeki insanın bunu kabullenip yanaşacağını pek zannetmiyorum..

Çocuk olmasaydı 1 dk durmayın o evde derdim.. Ama evladınız için daha sakin daha kararlı davranmalısınız.. Bu şekilde devam ederse çocuk için daha büyük zarar bunu da unutmayın olur mu?

Evet huyu bu maalesef
Hep baskalarini tutar herkes haklidir ben haksiz
Hakli buldugu zamanlar ise susar sadece ya da öyle evirip cevirir ki yine haksiz duruma ben düserim
Asla bana sen haklisin dedigini duymadim

yok anam bugun okudugum konularla , daha ne kadar kendımı tutabılırım. Kesin bugun ban yerim ben.
Bunlar kendilerini ne zannediyorlar ya. karına sormadan karar almışsın, ustune bıde kadına bagırıosun. Siz 700 lira atın önüne de sussun.
Nefret ettim ya.

Bardak catali firlatinca annem dedi tabi naiyorsun damat ben senin böyle oldugunu bilmezdim vs vs ama hic dinlemedi.
Bi kac gün sonra annemi memlekete götürdü arabayla. Annem uzun süre memlekette kalacak simdi. Esim Hala memlekette dönmedi. Annem arabada sevmiyorsan üzeceksen daha fazla alir giderim demis. Memlekette havalar isinsin gidecem.

Maalesef babam rahmetli ve burda kendi ailemden kimsecikler yok. Ya baska sehirdeler veya yurtdisinda.
Zaten bu kadar simarmalarinin bi faktörü de bu.

Kesinlikle görünmeli.
Asla ne psikologu ne aile terapisti ne herhangi biseyi kabul etmez de gitmez de.
Bundan bi yarim sene önce de ütü masasini yamultmustu bana sinirinden. Kv sürekli bu cocuk evlendikten sonra niye böyle agresif oldu deyip duruyor ya ikisini de bogasim geliyor.

Güne katilmicam bundan sonra ne halleri varsa görsünler nasil olsa ana ogul anlasip sürekli para transferi icindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…