Ses kaydi bos cikmadi

Bende böyle durumlarda neden eşlere değil de karşı tarafa bu kadar kin nefret duyulur onu anlamam. Zorla mı yatırmış kadın kocanı? Adam yapmış yapacağını vay efendim seviyorum onsuz yaşayamam ama kadına küfretmeler, kocasına ulaşmaya çalışmalar. Sen önce kendi kocana ulaş!!!

Benim icimde kalan tek sey beni aldattigi kadini evire cevire dövmekti. Ben yapamadim firsat olmadi. Bari siz yapin rahatlayin.

senin bu kocayı boşayacağın yok, hala çok aşığım seviyorum bilmemne. yazık günah o çocuklarnıza. ikisinin de hayatını mahvediyorsunuz. sen kendin yazmışsın benim annem babam da hep kavga ederdi diye, sonuç bu işte. sen daha kapıyı camı indir, bir de kadını döv sokakta sosyal yardım alsın çocukları elinden. o zaman akıllanırsın belki ama hiç sanmıyorum. çünkü tek düşündüğün o kocam dediğin herif.

Umarım bi an önce kurtulursunuz bu cellattan asla kanmayın bi daha can çıkar huy çıkmaz!!

Hıc birseye değilde telefonu kafanızda kırıp, yüzünüzü gözünüzü moratmaniza takildim. Bence hiç sağlıklı değilsiniz. Tedavi olmanızı öneririm. Ayrica bırak adamı boşamayi siz bu gidişle onu hakli bile çıkartırsınız.
Bence oturup neden bunları çekmek zorundayım ki ? Diye düşünmelisiniz. Bence onsuz bir hayat sizin için daha huzurlu ve daha az acı verici olur.
Onsuz yaşayabilir mıyım diye sormuşsunuz Ama birde şöyle düşünün çocukların vu düzende yaşayabilir mi ?
Yol yakınken bu kötü durumdan kendinizi çekip çıkarmanızı umarım. Hayırlı bayramlar dilerim .

Sevgi falan değil bu
Adamı bin kere yakalamışsın
Umurunda bile değilsin
Onursuzsun arkadaş kusura bakma
Yurt dışındasın ayrılmak için kimsenin desteğine ihtiyacın yokken yok seviyorum bilmem ne geçiniz bunları...

Madem boşanmayıp eşini aklayacaktın neden ses kaydı yapıp boşu boşuna canını sıktın? Keşke hiç kurcalamasaydın. Psikolojini daha da fazla bozmaktan başka bir işe yaramamış bu durum. Kendini rezil etmişsin. Eşin artık fütursuzca davranır bundan sonra. İyice yüzgöz olmuşsunuz. Bu işin elle tutulur yanı kalmamış bence. Boşanmaktan başka yol görünmüyor. İnan bu günlerinden dah kötü olmazsın. Bu rezil durumları faha fazla yaşamak zorunda kalmazsın hiç olmazsa

Önceki konunuzda smear'den bahsetmişsiniz. Rahim ağzı kanseri misiniz ve nasıl bulaştığını biliyor musunuz?

Seviyorum onu inan bana cok asik olarak evlendim 15 imde tanidim 16 da sozlendik 17 de evlendim o benden 8 yas buyuk .Bilmiyorym elleri ellerime degdiginde onun verdigi sicakligi kimse veremeyecek 2 cocugumuz var .Ne bileyim seviyorum iste

O karım çocuklarım dememiş, başkasının sıcaklığını almış ama..

25 dk sona pisligi almis arabasina

kocamin akletinden bu silligin saclari cikmsdi kadin bide evliymis 3 cocuklu bir serefsiz bende dedim sen parali bir ...... senin cocuklarinin yuzune nasil bakiyosun

Yahu kadın suçlu evet ama aslaa eşin kadar değil. Sana karşı sorumluluğu olan eşin. Bu kadın olmasa başkasıyla aldatacak, ondan ayrılsa yine başkasıyla. Asıl adilik aldatan kocanda. Çocuklarımın başında babaları olsun diyorsun ama kadın kendi çocuklarının yüzüne nasıl bakıyor da diyorsun. Bu ne tezatlık. Senin kocan nasıl bakıyorsa o da öyle bakıyordur.

kadinla tek amacim bhlusup dovmek sona cirilciplak edip sokak kenarina aticam

Sen kafayı yemişsin. Kocana tekmeyi basmak çözer olayı halbuki kadına değil.

Senin bu adamı sevdiğin falan yok. Sen hirslanmissin hırsını alamıyorsun bir türlü. Adama boşanma davası aç. Onun dışında da psikoloğa git terapiye başla. Evet aldatılmak kolay değil çok yıpratıcı kırıcı ama senin olay daha derin bence

Hayat zor zaten üstüne bide bu kadar rezillik nasıl cekiyor sunuz nasıl ugrasiyorsun uz işiniz gücünüzmu yok bu nedir allahaskina basın tekmeyi gitsin bulunmaz bursa kumaşı mi bu adam

Bir ben merak ettim bunlar olurken çocuklar nerede çok korkmuslardir yazik

Ya çocukları düşünen mı var acaba.
Şu hareketler çocukların ortamında yapılmaz zaten. Ne demek suratımı parçaladım kafamda telefon kırdım çocuklar evdedir nerde olabilir ki. Çocukları bir yere bırakiym de bi sinir krizi geçiriym düşüncesine girdiğini düşünmüyorum. Biraz kendimizi düşünmek yerine çocuklarımızın sağlığını düşünürsek ortada sağlıksız psikolojisi bozuk çocuk kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…