Ses kaydi bos cikmadi

Tamam zor aldatılmışsınız da bu hırs niye çocuklarınızı düşünün bir kere, yok kadını soyacam ,sokaga atacam,dövecem bunlar zaten ayrı bir suç unsuru, bunları yapınca eşiniz sizi aldatmamış olacak mı hiç macera arayısına girmeyin gidin avukata verin ses kaydını kadına da manevi tazminat davası açın kocası da öğrenir o zamn alın nafakanızı huzurla çocuklarınız büyütün.
Canim ses kaydini komsumun bilgisayarina ve drive da yukledik kocam sildum saniyor yeniden denemk istiyo bilmiyrm olumlu konusmaya vasladi en ufak bi nanesinde bunu patlaticam kadini da rezil edicem

Oyle dedigine bakma bosanmaya kalkdim ben bundan turkiyede avukata gttim 1 bucuk sene evvel kendi dedi yeniden deneyelim diye.Napim iste benimde psikoljim iyi degil kirdim telefonunu yeniden 900 euro verdi aldi yenu telefon canima deysin:)
Hayır kirmisken onun kafasında kirsaydin

Bak sizin evlilik böyle yürür gider çok garipsiniz

A aa tövbeler olsun kız kendine niye zarar veriyorsun.Sana defalarca akıl verdi insanlar dinlemedin.Kocam da kocam.O telefonu oraya yerleştirirken duyacaklarına hazırlıklı olmalıydın.O da yok.Adamı evden kovmuşsun kadınla yüz göz olmuşsun oranı buranı morartmışsın kendi kendine.Üstelik morlukları komşu görecek diye çekiniyorsun.Çocuklar görüyor asıl onlar düşün.Hala kocam.Okurken şiştim yazarken bile şiştim.Aklını başına al çocukların var.Ayrıca o kafada telefon kırmak nedir,evlilik programında bir caner vardı o da bardak kırmıştı kafasında.Gözümün önüne o geldi.Ayrıl yoksa sağlığın gidiyor ben sana diyeyim.
Haklisin canim hepiniz haklisiniz da son 1 sansi versem gelismeleri size bildirsem yeniden degerlendursk dvden kovdum ailemi ve kendi ailesini aramia kendimi oldurcem diyo telimi acmiyo beni kovdu diye korkuyorym dedi bana engelledim bide bunu whatsaaptan falan sona kayinbabam annem ve benim babam aradi dediler sakin ol ona son 1 sans ver eger olmuyosada olmaz dedi babam ama haksiz duruma dusme zarar verme evdeki esyalara cocuklari dusun dedi 1 kez dinleyecem onlari turk psikolog varmis ona gidicem randevu alip yarin

denis sen kendine bunları yaparken evi kırıp dökerken çocuklar nerde?
Evde salondaydi olay mutfakta oldy duvara firlattim grrseyi yanlisdi biliyorum suan sakinim cok sinir krizi gecirip sona sakinliyorum sonra uylu basiyor psikolog bulduk turkmus adam oraya gidecegim

O ses kaydini silme ve mahkemeye sun nafaka al haketmis normalde nafakaya karisiyim ama haketmis adi kopek hayir aldattin anladimda neden seni eve birakirken bana guven diyo durduk yere arsiz namussuz
Cok haklisin canim 25 dk sona gidip o kadini aliyor arabaya benimle kavgadini anlatiyo falan napim iste basima geldi boylr agir bi olay buyuklrr de sans tani evliligine diyor bende istiyorum biliyorum hrrkes kiziyo bana bylr bi adami sevdigim icin ve bylr kotu syler yapip kabul edip 1 kez daha denemek istedigim icin ama bu kendime de son sozum 1 kez daha olursa o ses kaydi falan grrseyi patlaticam suratinda zaten.

Onlarınki rezilliğin daniskası zaten de size noluyo? Niye düşürüyosunuz kendinizi bu kadar? Ya boşanın ya da susup oturun. Şu yaptıklarınız hele kendi kendinizi linç etmeniz içinizdeki volkan gibi patlayan bu şiddet tedirgin etti beni..

Bi doktor yardımı alın çocuklarınızın iyiliği için.. kıyamam ne haldedir onlar da
Ne desen haklisin ve ben daha herseyi anlatamadm bile o yazida neler vardi neler daha dusununce aklima geliyor ama dusunmek istemiyrm ben psikolog buldum oraya gidicrm cocuklarimdan ozur diledim dedim anne babayla kavga etti ama gecdi bir daha olmayacak dedim.Gonullrrini aldim smdi oyun oynuyolar onumuzdeki gunlerde gelismeleri gorecegiz

gecmiş olsun ama yanlıs yapıyorsun

o kocamdan vazgecemeyecksin hala seviyorum diyorsun bunu gectim sen kendine zarar verirken cocukların piskolojisi nasıl . ben küçüklen annemle babam bir ara kötülerdi amnrm bana yansıtırdı cok etkilenmiştim
kocasına söyle
Inan benimde anne baba hep lavgayla buyuttu bizi bende yanlis yaptimin farkindaym smdi psikolog a gidip kendimi duzeltecegim ve umuyorum ki hersey icin 1 sans son 1 sans verilirae belki guzel seyler olqbilir esim sifresini kaldirdi numara degistirdi gezmeyede gitmeyecek artik babasi gondermiyor bende izin vermiyorym

Okuyabilmeyi daha doğrusu okuduğumu anlayabilmeyi isterdim ama bir yerden sonra aynı cümleyi baştan alıp 3 kere okumak, cümlenin başını sonunu aramaya çalışmak vs yordu beni, bitiremeden bıraktım
Yine de hakkınızda hayırlısın6u dilemeyi ihmal etmeyeyim
Kotu bir ruh hali ile yazdim anlasilir olmadi haklisiniz tsk ederim allah kimseeyi boylr bir sinavla sinamasin

Gözüm kanadı okuyana kadar. Ama anladığım kadarıyla önce bi psikoloğa başvur, boşanma davası aç. Tabak çanak kırma. sonra dil anlatım dersi al bize yaz gelişmeleri.

Gözüm kanadı okuyana kadar. Ama anladığım kadarıyla önce bi psikoloğa başvur, boşanma davası aç. Tabak çanak kırma. sonra dil anlatım dersi al bize yaz gelişmeleri.
Dil egitimi aldim canim ben b1 e gidecekdim bu sene hemsire olmak istiyordum bilmiyorum iste simdi enschede sehrinde buldum 1 psikolog yarin erkenden aricam gelismeleride size bildiricem cok sagolun.

Evet arkadaslar esimin arabasina koydugum telde ses bos cikmadi beni optu evden cikarken dediki yarin fenerin macina bakariz icini sikma erkek arkadasimin yanina gidiyorum dedi meger kadini istasyona goturmeye gitmis ordan gidecekmis arkadasina bu esnada ev temizliyodum turkiyeden aldigim tabakalri yerlestirdim evi supururken banyo dolaplarina supurge tutarken 5 tane prezervatif geldi elime bunu eve cagirdim 1 saat icinde evde olacaksin dedim bana dediki onlari oraya ben koymadim cocuklar ustune yemin etti tabi bu esnada benim tel hala arabasinda ses kaydinda.... kirdim dokdum kavga ettim bizimle ugrasiyolar dedi eski sevgilisini bile sucladi o koymusdur dedi kardesinin eski karisiyla bir olup....Dusunun...Neyse kadin bunun arabasina bindi diye anahtari ortada birakmadi cnki kokusu sindi saclari dokulmusdur diye ertesi gun oldy banyoya girdi sokdu anahtarida bende kirdim kapiyi aldim kacdim anahtari bu kavga kiyamet ise gitti s3si dinledim ... Ulan yanimdan beni operek ayrilan kocam suphelenme oyle bisi yok rahat ol diyen adam ki bunlarda var ses kaydinda 25 dk sona pisligi almis arabasina kari arabaya binince askim dedi buna optuler birbirini 20 dk konusmadilar sona bi acildilar benle turkiyede kavga ettiklerini anlatti ikidebir askim diyo nel3r neler...... Hern3yse bu sesleri dinledim aradim bunu bana elinden geleni yap dedi bu eve geldi aksam kayinbabamlarada soylemisdim sakin kal demisl3rdi ama en fazla sabaha kdr dayandim sona onun telefonunu kafamda kirdim icindeki hatti aldim onun wp inda engelliydi kadin o numarayi aldim kariyi aradim dedim bulus benimle ilk esimin wp indan yazdim iyimisin dedi bende o msjlari karim yazdirdi buluslaim dedim aradi acmadim bu suphelendi yemedi gelemem dedi sona kendi telime gecdim aradim inkar ediyo halbuki 1 bucuk aene once kocamin akletinden bu silligin saclari cikmsdi kadin bide evliymis 3 cocuklu bir serefsiz bende dedim sen parali bir ...... senin cocuklarinin yuzune nasil bakiyosun madem ben ogrendim senin kocanda ogrenecek herseyi dedim kuduruyor hergun tehdt ediyorum onu ses kayidini sadece bilgisayarda saklayabiliyormusum dun telefoncu oyle dedi bende evimde bilgisayalari esim goturdu cakal ondan komsuma anlattim durumu onlarin bilgisayarina attim sesi ve ordan kadina dinletecem gizliden surekli ariyorum kocasi evdeyken teli kapatiyo bwzen aciyo kavga ediyoruz nel3r nler bugun kendi suratimi vurdum defalarca her yerim morardi ondan komsuma gidemiyorum cnki bunlar avrupali insan boyl3 en ufak seyde polisi ararlar korkdum duzelince arayip dinletcem sesi bilgisayardan kariya kadinla tek amacim bhlusup dovmek sona cirilciplak edip sokak kenarina aticam telefonunu parasini alip herseyini yakicam esimide evden kovdum kardesinin evine gitti ama anlamadigim bisi var ben onu seviyorum lanet olsun ki bugun butun cay bardaklarini tabaklari kirdim yuzum gozum darmadagin beni aradi az once cocuklar iyimi diye ben iyi dedim uyuyolar suan bende odamdayim nasil toparlanicam nasil duzelicem aklimdan aticam esim 6 aydir birlikteyiz demisdi ama ayni saclar 1 bucul sene once akletindeydi yattinizmi dedim evet dedi neymis ben huzur vermemisim sevgiyle yaklasmamisim yalan soyluyo 33 yasinda esim ben 24 ben hep askim dedim optum yanina yattim hep uzak duran oydu elimi tutmak istemedi hep yuzuk istemedi ama benim takmami istedi o takmiyo diye bende takmiyorum cok kotuyum ya napicam ben bugun ona defol dedim bu durumu halledemeyecez dedim ama az once gelecekmisim dedim bi anim bi animi tutmuyo deliriyorum galiba yardim edin kizlar bu arada arabasini bile surdurmus o kahpeye duydum hepsini neler duydum beni cekirtirmis ona
neden boşanmıyorsun canım ömür geçer mi böylesiyle daha çok üzer seni

neden boşanmıyorsun canım ömür geçer mi böylesiyle daha çok üzer seni
Seviyorum onu inan bana cok asik olarak evlendim 15 imde tanidim 16 da sozlendik 17 de evlendim o benden 8 yas buyuk .Bilmiyorym elleri ellerime degdiginde onun verdigi sicakligi kimse veremeyecek 2 cocugumuz var .Ne bileyim seviyorum iste

Seviyorum onu inan bana cok asik olarak evlendim 15 imde tanidim 16 da sozlendik 17 de evlendim o benden 8 yas buyuk .Bilmiyorym elleri ellerime degdiginde onun verdigi sicakligi kimse veremeyecek 2 cocugumuz var .Ne bileyim seviyorum iste
canım ben seni anlıyorum ve çok üzülerek söylüyorum ki o seni sevmiyor bazı şeylerin yokluğuna alışmak zorundasın kadınlık onurun var seninde emin ol bu tüm ömrün boyunca tekrar edecek akıllanır sanma yani eğer bunu göze alabiliyorsan devam et ama ömrün gider sen bitersin kesinlikle boşanmalısın .

O aptal gencecik karisinin degerini bilmiyor, bari sen kendi degerini bil.
Insanin kendine ettigini bi baskasi etmiyor ona.
Cocuk varmi?

Sanki başka erkek mi tanıdın be Denis, çocuk yaşta evlenmişsin. Belki başkası ondan çok daha güçlü duygular hissettirecek sana, hem de şerefli olan biri, böyle şerefsiz değil.

adamın aldatmaları everesti aşmış.
konu sahibi, hala son bir şans verecekmiş.
enteresan durumlar.

Inan benimde anne baba hep lavgayla buyuttu bizi bende yanlis yaptimin farkindaym smdi psikolog a gidip kendimi duzeltecegim ve umuyorum ki hersey icin 1 sans son 1 sans verilirae belki guzel seyler olqbilir esim sifresini kaldirdi numara degistirdi gezmeyede gitmeyecek artik babasi gondermiyor bende izin vermiyorym
insallh dediğin gibi olur ama bir söz var alısmıs kıdurmustan beterdir diye

Kadını dövmek falan ne yaaaaaa, haklı iken suçlu duruma düşeceksin canım. Ver mahkemeye boşan kurtul, Allah'a havale et.

Back
X