Onsuz nasil yasayacagimi bilmiyrm korkuyorym ailem yanimda durmuyor yani maddi olarak ve manevi olaralda annem biraz yanimda bilmiyrm 2 cocuk var ve ben onun bskasinin ona degdigini dusundugumde deliriyorum ondan bosansam nasil yasiycam diye dusunugrmNeden boşanmıyorsunuz??
Bu kadar rezaleti çekmektense boşanmak en güzeli benceOnsuz nasil yasayacagimi bilmiyrm korkuyorym ailem yanimda durmuyor yani maddi olarak ve manevi olaralda annem biraz yanimda bilmiyrm 2 cocuk var ve ben onun bskasinin ona degdigini dusundugumde deliriyorum ondan bosansam nasil yasiycam diye dusunugrm
Cocuk 2 tane var evet ailesi turkiyrde 6 sinda gelecekler onlarda uzuldu bugun biraz benimde ixim yaniyo evde odamda dolabim lambam utu mutfak dolabi kapilar kirilmadik yer kalmadi gunlerdir ve esim bile bile yaptim by yanlisi diyo ozur dilemiyo xnki bende zamaninsa yalniz birakmisim onuÇocuk var mı?
Çocuklar için endişelendim sadece, siz kendinize gelene kadar onları da gönderseydiniz keşke.
Allah üçünüze de akıl fikir versin.
Olmuş zaten sinir hastası bunlar normal hareketler değil. Telefon kırarsın da kafanda niye kırıyosun?Cok afedersin okurken yaptıklarin güldürdü, olay trajik ama yaptiklarinı okurken seni hayal ettim de banyo kapısını kırıp anahtar alıp kacma, kafada telefon kırıp hattı alma, kadına şantaj, kendini tokatlama falan. Ekşın dolu kadınsın vesselam, ne işin var bu adamla? Adam resmen seni delirtmiş, sinir hastası olursun valla bacım, bas tekmeyi.
Haklisin ama kadin amsterdamda oturuyomus kadini bulusmaya cagirdim once kocammis gibi yemedi sonra ben karisiyim gel bulusalum dedim tatliluklada konusdum bagiddimda ama inkar ediyo kocasina ulasmak istiyorum bende ama nasil ? Bunun numarasini polise versem olurmu yardimci olurmu polis acabaHala seviyorum demeyeydin iyidi. Siz bence şuan hiç duruma uygun davranmıyorsunuz saçma sapan davranıyosunuz. O çocukların psikolojisinin içine ettiniz mesela o tabakları kırarken yüzünüzü gözünüzü morartırken neler hissettiler kimbilir yavrucaklar. Kadınla uğraşma, illa intikam alcam diyosan gizli hesaptan kocasına gönder ses kaydını gitsin. Davanı aç boşan tazminatını al nafakanı al çocuklarınla kendine yeni bi hayat kur. Topla kendini. Çocukların için. Daha fazla onlara bunu yapma. Yazık günah.
Cocuklarimin 1 tanesi 5 bucuk digeri 4 yasinda 1 kiz 1 oglan ne istesem verir vermek zorunda zaten ama ben neden buna alisamiyorum kendimi onsuz bi hayata nasil odaklayabilirimBu kadar rezaleti çekmektense boşanmak en güzeli bence
Çocuklar için zaten nafaka verir
Kaç yaşlarındalar??
İşe girip çocukları da kreş/okul/bakıcı gönderebilirsiniz
O adam size dönse geri kabul edecek misiniz????
polise dövüp sokaklara atıcam dersen tutuklar bile. Kadınla uğraşma bence Allahından bulsun. Sen kocana bak, bunu sana yapan o kadın değil ki kocan kocan. Ayrıca kendini toplaman lazım konu sahibi çocukların kaç yaşındalar? Telafisi olmayan hasarlar bırakma üzerlerindeHaklisin ama kadin amsterdamda oturuyomus kadini bulusmaya cagirdim once kocammis gibi yemedi sonra ben karisiyim gel bulusalum dedim tatliluklada konusdum bagiddimda ama inkar ediyo kocasina ulasmak istiyorum bende ama nasil ? Bunun numarasini polise versem olurmu yardimci olurmu polis acaba
Bosanmayi dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum cunki 15 yasimda tanidim onu suan 24 yasindayim onsuz nasil yasanilir bilmiyorum 2 cocugumuz var 46 kiloya dustum uzuluyorum surwkli bi duzeliyoruz snra dayanamayip konuyu aciyorum ama kadini bulup dovmek istiyorum bi guzel hincim buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?