Ses kaydi bos cikmadi

Sert uslubunuzu duzeltin evvela yaziyi iyi okuduysaniz esimi evden kovdum siz bekarlara bosanmak ne kolay seviyosam ne yapabilirim adam etmek icin ugrasiyoruz iste esim kde kadinda suclu oda cezasini cekecek sizin basiniza gelse demeki kadina kin duymayacaksiniz bu ne rahatlik hayirdir

O karaktersiz diye ben midesiz mi oluyorum belki sevgi belki aliskanlik kolay vazgecemiyorum diye bu ne uslup ?
Kadın kocanızla birlikte oldu diye ''cezasını çekecek, kötü kadın, paralı ... ve daha neler neler'', siz kocanızdan kolay vazgeçemiyorsunuz, boşanmıyorsunız diye eleştirene ''ne bu üslup?''
Konunuzda argo sözler havada uçuşuyor, açıp okuyun isterseniz tekrar. Üslup eleştirecek durumda değilsiniz şu an.

Telefonu kafanizda kirdiniz. Tabak canagi kirip kendinizi dövdünüz. Ve o evde cocuklariniz var. Bu adamin size ve evlatlariniza nasil zarar verdigini gormeniz gerekiyor. Vazgecmek kolay olmasa gerek ama bu yaptiklarinizin hicbiri esinizi size asik etmeyecek. Durumu bu sekilde kurtarmaya calisiyorsaniz yanlis yoldasiniz. Adi serefsiz bir adamla evlisiniz cocuklarinizin ve kendi sagliginiz icin ayrilmaya mecbursunuz. Baska bir kadina aşkim diyebilen, koynuna alabilen sizi cekistirebilen bir adami nasil sevebiliyorsunuz? Bu sevgi degil olsa olsa saplantidir. Umarim en yakin zamanda kendinizi yoplar ve bu durumdan kurtulursunuz.

Boşan ya da boşanma diyemem sana .ama lütfen kadının kocasına söyle bu durumu bilsin yok öyle.o da cezasını çeksin

Ne yazsam anlamacaksınız belli ki o yüzden siz sevin kocanızı, affedin gitsin. Bi daha böyle bi hata yapmasın diye ilgi gösterin ödül olsun ona. Kadının kocasına söyleyin muhakkak o boşansın. (Üslubumu düzelttim )

O kadinin kocasini bul.ses kaydini dinlet.
Dava ac.
Delilleri sun.kocani tekrar konustur kaydet.yada mesajla neden yattin onunla neden yaptin vs diye sorup yazili kanitlarda al.
Yuklu bir tazminat davasi ac
Hem kadina hem kocana
Kadinada mesaj at ses kaydi elimde konuştuklarından bir iki cumle soyle emin olsun.esine dinletexegim yaz.ondanda yazili itiraflar al.
Bunu asla asla kabul etme.

Sakin ol..
Cocuklarin için sakin olmak zorundasın.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Kocana da bi git bi gel deyip durma.
Kararlı güçlü ve sakin kal.

Yasadiklarin yüzünden cok üzüldüm ve şoka girdim. Ama senin ona bir şans daha vermek istedigini okuyunca kanım dondu. Sana bisey diyimmi ben öyle bir evlendimki herşeyi kırıp geçip suan yanimda uzanan eşim bana bunlari yasatsa Allah korusun ama degil sans vermek affedersin ona b.kumu bile gostermem sen adami alistirmissin bu boyle devam eder 'nasilsa affeder' kafasiyla yazık vallahi yazık özelliklede bunlari ilerde anlicak cocuklarina. Ben asla kimseye kolay kolay bosan demem ama bosan ve kendine yeni guzel bi hayat kur senin sevgin evliligini duzeltemez kocan seni sevmiyor birak sevmeyi saygi duyup adam yerine koymuyor. Kbakma kirmak degil amacim ama ac gözlerini.

Okurken sanki bir film sahnesini izliyormusum gibi hissettim.Gozumde canlandirdim.Ben neyapardim kendimi yerine bile koyamadim.Ama esine gel deme kopek gibi surunsun,akli basina gelsin.yoksa daha cok yuz bulacak bi kere affetti yine affeder diye dusunecek.Niye kendinize eziyet ediyorsunuz.Bu kadin olmasa bile baska kadin bulacak.Yeter ki serefsizlik yapmak istesin kadin mi yok.

Kapsamlı bir tedaviye ihtiyacın var ..yaptıkların ve yapmayı düşündüklerin çok korkunç ! Hem sen kadinla ilgili neden bu kadar fantezi üretiyorsun ki ? Ne yapacaksan kocana yap .. seni aldatan kocan, onun cezasını da aldattığı kocası düşünsün ..illa zora sokacağım dersen de elindeki ses kaydıyla aç bir tazminat davası ,hem rezil olsun hem bedel ödesin ..eşini de boşa. .yasin çok genç , donu lastik tutmayan bir adama ömrünü feda etme ..

Kaç senelik esin Sonucta..Tabiki dr kolay değil..Ama yaşanan onca şeyden sonra birlikte devam etsen ne olacak.Ne kadar sağlıklı bi evlilik olacak ki..
Bu şahıs bunu defalarca yapmış ustelik.Tamam hata yapılır bir kere.Esin dr pişman olur.Telafi etmek için elinden geleni yapar.Ama ortada böyle bir durum da yok ..
Bu evliliği sürdürmek sana değerini kaybettirmekten başka hiç bir şey vermez..

Ayrıca o ses kaydını mahkemede kullan..O bayan senin yuvanın yıkılmasına sebep olan biri..Senin ve evlatlarını düşünmeyen bir insan..Onun da ailesini haberdar et bu durumdan. Sana tavsiyem budur.Evli değilim ama şu anki aklınla olursam bunları yapardım herhalde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…