- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.963
- 133
Sert uslubunuzu duzeltin evvela yaziyi iyi okuduysaniz esimi evden kovdum siz bekarlara bosanmak ne kolay seviyosam ne yapabilirim adam etmek icin ugrasiyoruz iste esim kde kadinda suclu oda cezasini cekecek sizin basiniza gelse demeki kadina kin duymayacaksiniz bu ne rahatlik hayirdirBende böyle durumlarda neden eşlere değil de karşı tarafa bu kadar kin nefret duyulur onu anlamam. Zorla mı yatırmış kadın kocanı? Adam yapmış yapacağını vay efendim seviyorum onsuz yaşayamam ama kadına küfretmeler, kocasına ulaşmaya çalışmalar. Sen önce kendi kocana ulaş!!!
Kanser degilim eeken teshis kondu kanserli hucreler bulundu rahim agzimda aldilar o parcayi surekli de kontrol edeceklerÖnceki konunuzda smear'den bahsetmişsiniz. Rahim ağzı kanseri misiniz ve nasıl bulaştığını biliyor musunuz?
O karaktersiz diye ben midesiz mi oluyorum belki sevgi belki aliskanlik kolay vazgecemiyorum diye bu ne uslup ?Ne mide var sizde ama..
Kadın kocanızla birlikte oldu diye ''cezasını çekecek, kötü kadın, paralı ... ve daha neler neler'', siz kocanızdan kolay vazgeçemiyorsunuz, boşanmıyorsunız diye eleştirene ''ne bu üslup?''O karaktersiz diye ben midesiz mi oluyorum belki sevgi belki aliskanlik kolay vazgecemiyorum diye bu ne uslup ?
Sert uslubunuzu duzeltin evvela yaziyi iyi okuduysaniz esimi evden kovdum siz bekarlara bosanmak ne kolay seviyosam ne yapabilirim adam etmek icin ugrasiyoruz iste esim kde kadinda suclu oda cezasini cekecek sizin basiniza gelse demeki kadina kin duymayacaksiniz bu ne rahatlik hayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?