Ses kaydi bos cikmadi

Canim ses kaydini komsumun bilgisayarina ve drive da yukledik kocam sildum saniyor yeniden denemk istiyo bilmiyrm olumlu konusmaya vasladi en ufak bi nanesinde bunu patlaticam kadini da rezil edicem

Oyle dedigine bakma bosanmaya kalkdim ben bundan turkiyede avukata gttim 1 bucuk sene evvel kendi dedi yeniden deneyelim diye.Napim iste benimde psikoljim iyi degil kirdim telefonunu yeniden 900 euro verdi aldi yenu telefon canima deysin:)
Hayır kirmisken onun kafasında kirsaydin

Bak sizin evlilik böyle yürür gider çok garipsiniz

Haklisin canim hepiniz haklisiniz da son 1 sansi versem gelismeleri size bildirsem yeniden degerlendursk dvden kovdum ailemi ve kendi ailesini aramia kendimi oldurcem diyo telimi acmiyo beni kovdu diye korkuyorym dedi bana engelledim bide bunu whatsaaptan falan sona kayinbabam annem ve benim babam aradi dediler sakin ol ona son 1 sans ver eger olmuyosada olmaz dedi babam ama haksiz duruma dusme zarar verme evdeki esyalara cocuklari dusun dedi 1 kez dinleyecem onlari turk psikolog varmis ona gidicem randevu alip yarin

denis sen kendine bunları yaparken evi kırıp dökerken çocuklar nerde?
Evde salondaydi olay mutfakta oldy duvara firlattim grrseyi yanlisdi biliyorum suan sakinim cok sinir krizi gecirip sona sakinliyorum sonra uylu basiyor psikolog bulduk turkmus adam oraya gidecegim

O ses kaydini silme ve mahkemeye sun nafaka al haketmis normalde nafakaya karisiyim ama haketmis adi kopek hayir aldattin anladimda neden seni eve birakirken bana guven diyo durduk yere arsiz namussuz
Cok haklisin canim 25 dk sona gidip o kadini aliyor arabaya benimle kavgadini anlatiyo falan napim iste basima geldi boylr agir bi olay buyuklrr de sans tani evliligine diyor bende istiyorum biliyorum hrrkes kiziyo bana bylr bi adami sevdigim icin ve bylr kotu syler yapip kabul edip 1 kez daha denemek istedigim icin ama bu kendime de son sozum 1 kez daha olursa o ses kaydi falan grrseyi patlaticam suratinda zaten.

Ne desen haklisin ve ben daha herseyi anlatamadm bile o yazida neler vardi neler daha dusununce aklima geliyor ama dusunmek istemiyrm ben psikolog buldum oraya gidicrm cocuklarimdan ozur diledim dedim anne babayla kavga etti ama gecdi bir daha olmayacak dedim.Gonullrrini aldim smdi oyun oynuyolar onumuzdeki gunlerde gelismeleri gorecegiz

Inan benimde anne baba hep lavgayla buyuttu bizi bende yanlis yaptimin farkindaym smdi psikolog a gidip kendimi duzeltecegim ve umuyorum ki hersey icin 1 sans son 1 sans verilirae belki guzel seyler olqbilir esim sifresini kaldirdi numara degistirdi gezmeyede gitmeyecek artik babasi gondermiyor bende izin vermiyorym

Kotu bir ruh hali ile yazdim anlasilir olmadi haklisiniz tsk ederim allah kimseeyi boylr bir sinavla sinamasin

Gözüm kanadı okuyana kadar. Ama anladığım kadarıyla önce bi psikoloğa başvur, boşanma davası aç. Tabak çanak kırma. sonra dil anlatım dersi al bize yaz gelişmeleri.

Gözüm kanadı okuyana kadar. Ama anladığım kadarıyla önce bi psikoloğa başvur, boşanma davası aç. Tabak çanak kırma. sonra dil anlatım dersi al bize yaz gelişmeleri.
Dil egitimi aldim canim ben b1 e gidecekdim bu sene hemsire olmak istiyordum bilmiyorum iste simdi enschede sehrinde buldum 1 psikolog yarin erkenden aricam gelismeleride size bildiricem cok sagolun.

neden boşanmıyorsun canım ömür geçer mi böylesiyle daha çok üzer seni

neden boşanmıyorsun canım ömür geçer mi böylesiyle daha çok üzer seni
Seviyorum onu inan bana cok asik olarak evlendim 15 imde tanidim 16 da sozlendik 17 de evlendim o benden 8 yas buyuk .Bilmiyorym elleri ellerime degdiginde onun verdigi sicakligi kimse veremeyecek 2 cocugumuz var .Ne bileyim seviyorum iste

Seviyorum onu inan bana cok asik olarak evlendim 15 imde tanidim 16 da sozlendik 17 de evlendim o benden 8 yas buyuk .Bilmiyorym elleri ellerime degdiginde onun verdigi sicakligi kimse veremeyecek 2 cocugumuz var .Ne bileyim seviyorum iste
canım ben seni anlıyorum ve çok üzülerek söylüyorum ki o seni sevmiyor bazı şeylerin yokluğuna alışmak zorundasın kadınlık onurun var seninde emin ol bu tüm ömrün boyunca tekrar edecek akıllanır sanma yani eğer bunu göze alabiliyorsan devam et ama ömrün gider sen bitersin kesinlikle boşanmalısın .

O aptal gencecik karisinin degerini bilmiyor, bari sen kendi degerini bil.
Insanin kendine ettigini bi baskasi etmiyor ona.
Cocuk varmi?

Sanki başka erkek mi tanıdın be Denis, çocuk yaşta evlenmişsin. Belki başkası ondan çok daha güçlü duygular hissettirecek sana, hem de şerefli olan biri, böyle şerefsiz değil.

adamın aldatmaları everesti aşmış.
konu sahibi, hala son bir şans verecekmiş.
enteresan durumlar.

insallh dediğin gibi olur ama bir söz var alısmıs kıdurmustan beterdir diye

Kadını dövmek falan ne yaaaaaa, haklı iken suçlu duruma düşeceksin canım. Ver mahkemeye boşan kurtul, Allah'a havale et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…