Ses kaydi bos cikmadi

E siz zaten başkalarıyla yazıştığını biliyordunuz.
Size bakmasan, görmezdin demişti bu adam.
Kendiniz kandirmayin.
Eşinizin pislik olduğunu kabul edin, hayatınızı temizleyin.

Nesini beklemiyordun tam olarak? Adamı 3373839378 kez yakalamışsın, ilk evlendiginizde sen yanına gitmeden baska kadınlarla sosyal medya konuşmalarını yakalamışşın, babanın evinde, baban ordayken camdan atlayıp yabancı kadınla yazışmasını yakalamışsın, şiddet görmüşsün. Allah aşķına anlatsana bi bu adama nasıl güvenip aldatmayacağına ikna oldun?

Gezip tozup eğlenen onlar,gözünü yüzünü morartan sen. Ne için kim icin bu kadar ofke? Ver eline bi top sektirsin gitsin daha fazla rezil etme kendini ilerde kendini düşürdüğünü bu durumlara yanacan,onlara değil.

Tabiki alışırsınız
Hemde daha mutlu olursunuz

Bu dinamiğe alıştınız mı ne yaptınız? Nesini boşamayacaksiniz?

Adam belliymiş zaten başından beri, o kaydın boş çıkmayacağından da emindiniz muhtemelen. Sinir krizine zemin hazırlamayın, adam belli ya mal belli. Kendinizi parçalamak nedir?

Sizin suratınızda elinizde kolunuzda, baktıkça şu günleri hatırlatacak yara izi kalırken, adam şeyini şenlendirmeye devam ediyor. Neye yarıyor ya hu kendinizi dövmek? Telefonu niye kafanızda kırıyorsunuz, adama fırlatın bari yani öyle kırın, niye?

Siz de en az o kadin kadar rezil durumdasınız ya.Adamın bilmemneresinden saç çıktıysa boşasaydın ne demeye boşanmıyosunuz bi de çocuk yapmışsınız adamdan.Ve daha 24 yaşındasınız rezillik resmen.

Avrupalı komsular size de avrupalılık bulaştırsın azıcık.Adam sizi sevmiyor ya boşanıp normal bi hayat kuracaksınız yada aldatılacaksınız kendinizi paralamanıza gerek yok

Boşanın saygı bitmiş ve güven de çocuklara da yazık bu ortamda büyümesinler siz de psikolojik tedavi görün büyük bir travma yaşamışsınız geçmiş olsun

Hala boşansam mı diyorsun!!! Sen ztn iki evladın için boşanacaksın ahlaksız babaları olmasın diye!! Eğer boşanmazsan bundan sonraki çekeceklerin aldatılmaların onun deil senin hatan olcak bunu bil. Ben olsam sokakta yatarım yinede o adamın koynuna girmem.
Galiba yurtdışındasın. Türkiye'ye dönme orda daha çok yardım veriyor devlet . Nafakada olursa iyi geçinirsin çalışmadan. Komşuna git bilgi al. Ama lütfen affetme onu.

Tamam aldatılmak çok kötü Allah kimsenin başına vermesin de, kendinize zarar vermek niye. Çocuklarınız ne haldedir şimdi. Bu sinirle eşinize o kadına bir şey yapmanızdan korktum ben. Olan size çocuklara olur , sakın yapmayın bir delilik. Bir an önce psikolojik destek alın, o adamdan da kurtulun.

Olmuş zaten, kendi kendini dövmüş yaw. Ama kocamı cok seviyrum onsuz yaşayamiyrum

Biz ne diyelim ki şimdi

Yalnız dikkat edin eşiniz sizde takinti halini almaya başlamış. Çünkü normal şartlarda bir kadın kendini aldatan erkeği sevmesine rağmen hazmedemez durumu.

A aa tövbeler olsun kız kendine niye zarar veriyorsun.Sana defalarca akıl verdi insanlar dinlemedin.Kocam da kocam.O telefonu oraya yerleştirirken duyacaklarına hazırlıklı olmalıydın.O da yok.Adamı evden kovmuşsun kadınla yüz göz olmuşsun oranı buranı morartmışsın kendi kendine.Üstelik morlukları komşu görecek diye çekiniyorsun.Çocuklar görüyor asıl onlar düşün.Hala kocam.Okurken şiştim yazarken bile şiştim.Aklını başına al çocukların var.Ayrıca o kafada telefon kırmak nedir,evlilik programında bir caner vardı o da bardak kırmıştı kafasında.Gözümün önüne o geldi.Ayrıl yoksa sağlığın gidiyor ben sana diyeyim.

Tamam zor aldatılmışsınız da bu hırs niye çocuklarınızı düşünün bir kere, yok kadını soyacam ,sokaga atacam,dövecem bunlar zaten ayrı bir suç unsuru, bunları yapınca eşiniz sizi aldatmamış olacak mı hiç macera arayısına girmeyin gidin avukata verin ses kaydını kadına da manevi tazminat davası açın kocası da öğrenir o zamn alın nafakanızı huzurla çocuklarınız büyütün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…