Şimdi gördüm mesajı gözümden kaçmış, krem değil de jeller var hatta hamilelik istiyorum diye özellikle onun için jel bile var.Krem deneyin isterseniz
önemli değil mesaj attım size zatenŞimdi gördüm mesajı gözümden kaçmış, krem değil de jeller var hatta hamilelik istiyorum diye özellikle onun için jel bile var.
Maalesef doğru diyor bu olay zaten beyinde biten bir olay psikolojik olarak etkilenmiş ve her zaman ya inerse var kafasında dr a gitmekten baska caresi yokGenel olarak sertleşme gerçekleştiği zaman düşmüyor zaten,mesela o...l sekste. sadece içimdeyken sertlik kayboluyor. O da bunu ben konuştuğum için baskı yaptığımı, başarısızlık endişesi olarak yorumluyor.
Daha Allahtan belanı mı istiyorsunErken geldiği zamanlar ender oluyor, çok yorgunsa veya alkol varsa. Öyle olunca da mutlaka beni de tatmin etmek için ikinci de oluyor çok yorgun değilse.
bebek yapmaya çalışıyoruz, özel sektördeydi 2 ay önce işinden ayrıldı. Biraz da stresli sıkıntılı bir dönem yaşıyor açıkçası. Zaten stresli bir yapıya sahip, bir de iş durumu geçim derdi daha etkiledi son zamanlarda haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor.
Yok hayır koku vs alakası yok, benim kadar temiz insan olmasın :) o da zaten ‘hayatımda gördüğüm en temiz kadınsın, heryerine herşeyine bayılıyorum, sadece sorun yapmanı sevmiyorum’ diyor bana her zaman. Yani aramızdaki tek sorun benim ona baskı yapmam.Aranızdaki İletişimsizlik yada sizden gelen küçük bir koku, onun aklına gelen kaygılar vs. Bunların hepsi etkiler.
HaklısınDaha Allahtan belanı mı istiyorsun
Geçim sorunu olduğunu kim söyledi ki?Eee geçim sorunu varsa bebek ne alaka?
Siz yazmıssınız konuda :)Geçim sorunu olduğunu kim söyledi ki?
Anlatmak istenen Tam anlamıyla bir geçim sıkıntısı değil yalnız, benim tek taraflı baskı ile sorun çıkarmamdı. Asıl Bebek istediğimiz için o durum dolayısıyla da seksin zorunluluk haline gelmesi vs... neyse ki sorun kalmadı gibi artık hallettik.Siz yazmıssınız konuda :)
Merhaba, sorununuzu cozebildiniz mi ve öneriniz nedir?Anlatmak istenen Tam anlamıyla bir geçim sıkıntısı değil yalnız, benim tek taraflı baskı ile sorun çıkarmamdı. Asıl Bebek istediğimiz için o durum dolayısıyla da seksin zorunluluk haline gelmesi vs... neyse ki sorun kalmadı gibi artık hallettik.
Sabret ve sevişme süresini arttırın. Düzelir. Strest kötü birşey. Erkeği de epey etkiler. Hele çocuk beklentisi olmazsa korkusu vs bunlarda tetikler. Sabredin. Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inşaallah.Merhabalar hanımlar, benim son zamanlarda sorun ettiğim bir durumumuz var. Eşimde bir süredir zor sertleşme durumu, sertleşme olsa da daha sonra ilişki anında sertliğin kaybolması durumu var, zaten içimdeyken hissizleşmesinden anlıyorum düştüğünü... bebek yapmaya çalışıyoruz, özel sektördeydi 2 ay önce işinden ayrıldı. Biraz da stresli sıkıntılı bir dönem yaşıyor açıkçası. Zaten stresli bir yapıya sahip, bir de iş durumu geçim derdi daha etkiledi son zamanlarda haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor. Mesela geçenlerde sitem ettim ,bebek düşündüğümüz için son zamanlarda benimle sadece yumurtlama dönemlerimde oluyorsun dedim, bu gece o dönemim olmamasına rağmen kendi yanaştı istedi, sonra içimde sertlik kayboldu. Sonra yarım saat tekrar bekliyoruz sertleşmesini, o sertleşse ben zor ıslanıyorum, ben ıslansam o sırada o hazır olmuyor. Seks değil işkenceye dönüyor iş... Kendi istemesine rağmen hiçbirşey yapamadık bu gece mesela... Çok istedim aslında diyor neden böyle oldu anlamadım diyor.
Bu arada daha önceleri o düştüğü zamanlarda ben sorun yapıyordum, psikolojik baskı hissediyorum üstümde hala diyor zaman zaman. Olmayacak korkusu var gene sorun yaparsın korkusu var diyor. Bu durumu nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ama bazen içinden çıkılmaz kısır döngü gibi geliyor gerçekten yoruluyorum
Evet bu durum onu baskilayabilir. Ee bu kadar mi vs cok kirici benceBaskı yapmayayım diyorum ama mesela bir gün erken geliyor, ondan sonra diyorum ee bu kadar mı? Bu kadar çabuk mu? Vs...
Sonra diyor ki erken boşalacağım korkusuyla içinde sertleşemiyorum bile diyor. Bir gün erken gelirm diğer gün geç gelirim robot değilim diyor. Sanki hata ondaymış gibi gözükse de aslında gerçekten benim baskımdan mı böyle olduk bu kadar değildk, iyi gidiyordu yani.
Hangi ilacı kullandiniz acabaBiz çözdükcok şükür doktora gittik tamamen stressden oldugu soyledi eger gercekten bi sorun olsaydi durum cok daha farkli olurdu ben neler gordum dedi ve ilac yazdi esim hergun bitane iciyo o ilacdan ve sonunda sorunsuz bi iliski
Tamamen sigaradanmış, konum eskiydi baya. Bırakınca baya düzeldik artık hiç sorun olmuyorEvet bu durum onu baskilayabilir. Ee bu kadar mi vs cok kirici bence
Ne mutlu bize bizde de çözüldü artkBiz çözdükcok şükür doktora gittik tamamen stressden oldugu soyledi eger gercekten bi sorun olsaydi durum cok daha farkli olurdu ben neler gordum dedi ve ilac yazdi esim hergun bitane iciyo o ilacdan ve sonunda sorunsuz bi iliski
Konum eskiydi, şimdi hiçbir sorun kalmadı şükürSabret ve sevişme süresini arttırın. Düzelir. Strest kötü birşey. Erkeği de epey etkiler. Hele çocuk beklentisi olmazsa korkusu vs bunlarda tetikler. Sabredin. Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inşaallah.