Sertliğin kaybolması...

Aranızdaki İletişimsizlik yada sizden gelen küçük bir koku, onun aklına gelen kaygılar vs. Bunların hepsi etkiler.

Maalesef doğru diyor bu olay zaten beyinde biten bir olay psikolojik olarak etkilenmiş ve her zaman ya inerse var kafasında dr a gitmekten baska caresi yok

Gayet normal değil mi sorun yaşaması? Erkekler kadınlar kadar dayanıklı yapıda değiller. Bence kendinize zaman verin. Üstünde işsizliğin ağır yükü varken, onu çocuk yapmak için baskı altına almanız daha yaralayıcı...

Aranızdaki İletişimsizlik yada sizden gelen küçük bir koku, onun aklına gelen kaygılar vs. Bunların hepsi etkiler.
Yok hayır koku vs alakası yok, benim kadar temiz insan olmasın :) o da zaten ‘hayatımda gördüğüm en temiz kadınsın, heryerine herşeyine bayılıyorum, sadece sorun yapmanı sevmiyorum’ diyor bana her zaman. Yani aramızdaki tek sorun benim ona baskı yapmam.

Eee geçim sorunu varsa bebek ne alaka?

Siz yazmıssınız konuda :)
Anlatmak istenen Tam anlamıyla bir geçim sıkıntısı değil yalnız, benim tek taraflı baskı ile sorun çıkarmamdı. Asıl Bebek istediğimiz için o durum dolayısıyla da seksin zorunluluk haline gelmesi vs... neyse ki sorun kalmadı gibi artık hallettik.

Merhaba, sorununuzu cozebildiniz mi ve öneriniz nedir?

Biz çözdük cok şükür doktora gittik tamamen stressden oldugu soyledi eger gercekten bi sorun olsaydi durum cok daha farkli olurdu ben neler gordum dedi ve ilac yazdi esim hergun bitane iciyo o ilacdan ve sonunda sorunsuz bi iliski

Sabret ve sevişme süresini arttırın. Düzelir. Strest kötü birşey. Erkeği de epey etkiler. Hele çocuk beklentisi olmazsa korkusu vs bunlarda tetikler. Sabredin. Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inşaallah.

Evet bu durum onu baskilayabilir. Ee bu kadar mi vs cok kirici bence

Hangi ilacı kullandiniz acaba

Ne mutlu bize bizde de çözüldü artk Stres, sigara vs sebepmiş bizde de işte. Hiç sorun kalmadı artık.

Konum eskiydi, şimdi hiçbir sorun kalmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…