Sertliğin kaybolması...

Ablam ve eşi ablamın cinselliği sorgulamaları yüzünden boşandı . Erkeklerin en hassas olduğu konu şakın üstüne gitmeyin bu defa kendini ispat etmek için başka arayışlar içine girebilir

Eşiniz alkollü ilken çocuk yapmayın derm

Merhaba bebek icin birlikte olunca cidden bunlar yaşanıyor. Biz de eşimle evlendiğimiz ilk ay cok iyiydi sonra ben hemen cocuk istememe rağmen adet oldum ve üzüldüm. Eşim diğer ay deneriz madem istiyorsun dedi yine fena değildi derkeen olmadı olmadı olmadı 1 yıl olmadı. Yumurtlama testi aldım günleri önceden söyledim ve git gide sizin durum yaşandı. En son tüp bebekle hamile kaldım doğum yaptım ve evliliğimizin ilk ayına döndü herşey cünkü cocuk yapma derdimiz yok. Ben geceleri kavga esip ağladığımı, alarm kurup sabah işe gitmeden kaldırdıgımı bilirim... yapmayın bunu kendinize

Bunları yaşayan tek çift değilmişiz en azından, buna sevindim. Doktorum bile söyledi, bebek için değil gerçekten seks yapmak için birlikte olun dedi. Ama işte o yumurtlama dönemi yokmu, ona bağlı kalmak insanı tamamen strese sokuyor. Daha dün gene aynı şeyler yaşandı, ondan sonra oldu evet ama gene o stres yaşandıktan sonra oldu. Ben artık istiyorum ki öncesinde onları da yaşamayalım, tartışmayalım hakaret etmeyelim vs... zaten birçok kişi bu stresle bebek olmayacağını da söylüyor,doktorum bile sebebinin stres olduğunu söyledi olmamasının.
Dün gece itibariyle söz verdim eşime, ben de ona baskı yapmayacağım artık. Umarım bundan sonrası iyi olur bizim için.

Ablam ve eşi ablamın cinselliği sorgulamaları yüzünden boşandı . Erkeklerin en hassas olduğu konu şakın üstüne gitmeyin bu defa kendini ispat etmek için başka arayışlar içine girebilir
Yok Allah korusun tabiki de, eşim böyle birşey yapacak olsa gelir benimle boşanmak için konuşur, ondan sonra yapacaklarını yapar. Onu o kadar iyi tanıyorum. Ama gururunu zedeleyecek sözler söyledim mi, evet söyledim geçmişte. Ama artık bunlar geride kalsın istiyorum. Ben de baskı yapmayacağım artık zaten.

Aynı duygular içerisindeyiz.

Sadece sexe odaklandığında sorun ortadan kalkacak stres 1.düşman zaten ayrıca eşinize yetersiz olduğunu düşündürmeyin çünkü yetersizlik düşüncesi erkekleri hırslandırmaz aksine daha kötü bir hal alır bu durum soğuklaşma uzaklaşma vs vs siz biraz sabırlı davranmalısınız tatmin olmuş gibi davrandığınızda ilişki daha iyiye gidecek emin olun sonrasında zaten tatmin olmuş gibi yapmanıza gerek kalmayacak

Yok tatmin olmuş gibi yapmıyorum hiç, ki ilişki olduğunda zaten çoğu zaman gerçekten tatmin oluyorum. Bu konuda ona asla rol de yapmadım, hatta iyi yaklaştığımda baskı olmadığı zamanlar birlikteliklerimizde ard arda olduğu zamanlar bile oldu. Tatmin konusunda sorun olmuyor da, sorun sadece ilişkiye başlamadan öncede olanlar. Ama artık baskı yapmayacağım konuştuk anlaştık dün de zaten.

Ne zamandır deniyorsunuz?

Canim bu sorunu bizde yasadik gecen ay yorgunkukdan mi neden se sertlesiyo iliski sirasinda gidiyo bende kustum beni istemiyosun beni begenmiyosum fekan filan hatta biz bidhaa denedik yine olmadi.. Ondan sonra sakinleşmeye calistim yorgunum ondan dedi felan ve bi sonrakilerde korkuyo adamlar yinemi olcak diye benimki acikca soyledi korkuyorum yine ayniai olur diye adam iliski istemedi resmen neyse ustune dusmedim zorlamadim duzeldi kendiliginden yani yorgunsa hali yoksa hic bulasma ve konuyu açma kafasina takatsa her iliskide korkuyla aynisi olur zaten biz bidaha ole ni sorun yasamadik

Ne zamandır deniyorsunuz?
O biraz uzun hikaye aslında 2 senedir deniyoruz ama şimdiye kadar hep yanlış teşhisler, yanlış doktorlar oldu.. bana asıl hastalığım olan şey hariç başka şeyler söylediler polikistik vs gibi.., halbuki haşimato varmış bende yani tiroidim az çalışıyormuş, bunu eylül ayı itibariyle öğrendim.
Geçen hafta rahim filmini de çektirdim ve eşimin de testleri tamam. Doktor ikimizde de olmaması için hiçbir sorun göremiyor, sadece stres diyor. Ki bence de öyle. Ama ben zaten yapım gereği çok stresli biriyim, antidepresan kullanıyordum 1 senedir bebek için bıraktım. Bu bebek deneme durumları da beni, bizi yıprattı uzun zamandır...

Yorgunluktansa benim daha önceleri yaptığım baskılardan dolayı sertleşme olmuyor olmadığı zamanlar onda, mesela diyorum ki yumurtlama dönemim başlıyor; onu dediğim andan itibaren dün bütün gün baş ağrısı tuttu. Sonra bu durum beraber olmamıza da yansıdı tabiki, sertleşmede sorunlar yaşadı. Sonra gene aynı film; tartışmalar...
Neyse dün akşam itibariyle konuştuk anlaştık. Bir daha ona bu şekilde baskı yapmayacağımı, onun da yumurtlama dönemlerimde stres yapmamasını, görev olarak algılamamasını söyledim. İnşallah düzelecek.

Sakin baski yapma canim yanas boyle yumurtlamayi da soyleme istedigin icim yaklastigini sansin erkekler böyle malesef strese giriyolar biz yumurtlamada 4 gun ust uste yaptik adam 1 hafta yuzume bakmadi halim kalmadi fekan dedi yani diycegim onun dikkatini cekcek seyler yapip yanas cocuk icin felan olduğunu düşünmesin adamlar strese giriyo

Evet ama o da çocuk istediği için soruyor mesela, dönemin geldiyse yapalım falan diye. Gerçekten hatta benden daha çok o çocuk istiyor diyebilirim, o kadar istekli. E ben de söylüyorum mecbur geliyor geldi falan diye, özellikle o dönemlerde daha çok ilişki oluyor. Bizim de geçen ay 4 gün üst üste olduğu oldu, ama o zaman böyle bir sorun olmamıştı. Daha rahattık. Neye göre değişiyor bu Strese girme- rahatlık durumu bilmiyorum ama bundan sonra gerçekten ne olursa olsun sakin olmayı deneyeceğim, tek çözüm bu çünkü.

Psikolojiktir. Erken geliyorsa tekte bırakmayacak. Sonuçta seks sadece onun için değil

Istiyodur tabiki canim ama soyle anlatim biz 3 aydir deniyoruz resmen sadece cocuk icin iliski yasiyoruz heycan zevk hic bisi kalmadi biz karar aldik sadece istedigimizde yapicaz canimiz nezaman isterse sadece yumurtlama gunlerini bos gecirmeden.. Sende esini yumurtlamadan felan uzak tutmaya calis yani deki mesela bosver yumurtlamayi de seni istiyorum de fekan filan kafasini dagit adamin ustune fazla gitme robot degiller herifler ve ne gusel seninkide istiyo bak bizim topikdeki bazi kizlar heriflerini yataga atamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…