Ablam ve eşi ablamın cinselliği sorgulamaları yüzünden boşandı . Erkeklerin en hassas olduğu konu şakın üstüne gitmeyin bu defa kendini ispat etmek için başka arayışlar içine girebilirtabiki ben de hak vermiyor değilim, ama ben de istekli bir kadınım sonuçta. Deniyorum gerçekten, İnşallah düzelir gelip geçici bi dönemdir teşekkürler yorumunuz için. Şuan ikimiz de öylece mutsuz şekilde oturuyoruz, böyle olduysam sebebi sensin senin baskıların diyor.
Eşiniz alkollü ilken çocuk yapmayın dermAlkol maalesef benim eşimi de etkiliyor, sertleşme hiç olmuyor gibi alkol alınca. Şeker eşimde sınırda, ama Yüksek tansiyon da var genetik olarak. Belki bu da etkiliyordur, bir de üzerine psikolojik baskı vs olunca daha da zor oluyor onu da anlıyorum. Valla ne zormuş evlenmek, çocuk yapmak istemek vs... 3 senede yoruldum ☺
hadi İnşallah :)Evet yeterince açıklayıcı oldu ☺yorumunuz için teşekkür ederim. Geçen gün de aramızda konuştuk anlaştık zaten, baskı yapmamaya çalışacağım.
Merhaba bebek icin birlikte olunca cidden bunlar yaşanıyor. Biz de eşimle evlendiğimiz ilk ay cok iyiydi sonra ben hemen cocuk istememe rağmen adet oldum ve üzüldüm. Eşim diğer ay deneriz madem istiyorsun dedi yine fena değildi derkeen olmadı olmadı olmadı 1 yıl olmadı. Yumurtlama testi aldım günleri önceden söyledim ve git gide sizin durum yaşandı. En son tüp bebekle hamile kaldım doğum yaptım ve evliliğimizin ilk ayına döndü herşey cünkü cocuk yapma derdimiz yok. Ben geceleri kavga esip ağladığımı, alarm kurup sabah işe gitmeden kaldırdıgımı bilirim... yapmayın bunu kendinizeMerhabalar hanımlar, benim son zamanlarda sorun ettiğim bir durumumuz var. Eşimde bir süredir zor sertleşme durumu, sertleşme olsa da daha sonra ilişki anında sertliğin kaybolması durumu var, zaten içimdeyken hissizleşmesinden anlıyorum düştüğünü... bebek yapmaya çalışıyoruz, özel sektördeydi 2 ay önce işinden ayrıldı. Biraz da stresli sıkıntılı bir dönem yaşıyor açıkçası. Zaten stresli bir yapıya sahip, bir de iş durumu geçim derdi daha etkiledi son zamanlarda haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor. Mesela geçenlerde sitem ettim ,bebek düşündüğümüz için son zamanlarda benimle sadece yumurtlama dönemlerimde oluyorsun dedim, bu gece o dönemim olmamasına rağmen kendi yanaştı istedi, sonra içimde sertlik kayboldu. Sonra yarım saat tekrar bekliyoruz sertleşmesini, o sertleşse ben zor ıslanıyorum, ben ıslansam o sırada o hazır olmuyor. Seks değil işkenceye dönüyor iş... Kendi istemesine rağmen hiçbirşey yapamadık bu gece mesela... Çok istedim aslında diyor neden böyle oldu anlamadım diyor.
Bu arada daha önceleri o düştüğü zamanlarda ben sorun yapıyordum, psikolojik baskı hissediyorum üstümde hala diyor zaman zaman. Olmayacak korkusu var gene sorun yaparsın korkusu var diyor. Bu durumu nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ama bazen içinden çıkılmaz kısır döngü gibi geliyor gerçekten yoruluyorum
Bunları yaşayan tek çift değilmişiz en azından, buna sevindim. Doktorum bile söyledi, bebek için değil gerçekten seks yapmak için birlikte olun dedi. Ama işte o yumurtlama dönemi yokmu, ona bağlı kalmak insanı tamamen strese sokuyor. Daha dün gene aynı şeyler yaşandı, ondan sonra oldu evet ama gene o stres yaşandıktan sonra oldu. Ben artık istiyorum ki öncesinde onları da yaşamayalım, tartışmayalım hakaret etmeyelim vs... zaten birçok kişi bu stresle bebek olmayacağını da söylüyor,doktorum bile sebebinin stres olduğunu söyledi olmamasının.Merhaba bebek icin birlikte olunca cidden bunlar yaşanıyor. Biz de eşimle evlendiğimiz ilk ay cok iyiydi sonra ben hemen cocuk istememe rağmen adet oldum ve üzüldüm. Eşim diğer ay deneriz madem istiyorsun dedi yine fena değildi derkeen olmadı olmadı olmadı 1 yıl olmadı. Yumurtlama testi aldım günleri önceden söyledim ve git gide sizin durum yaşandı. En son tüp bebekle hamile kaldım doğum yaptım ve evliliğimizin ilk ayına döndü herşey cünkü cocuk yapma derdimiz yok. Ben geceleri kavga esip ağladığımı, alarm kurup sabah işe gitmeden kaldırdıgımı bilirim... yapmayın bunu kendinize
Yok Allah korusun tabiki de, eşim böyle birşey yapacak olsa gelir benimle boşanmak için konuşur, ondan sonra yapacaklarını yapar. Onu o kadar iyi tanıyorum. Ama gururunu zedeleyecek sözler söyledim mi, evet söyledim geçmişte. Ama artık bunlar geride kalsın istiyorum. Ben de baskı yapmayacağım artık zaten.Ablam ve eşi ablamın cinselliği sorgulamaları yüzünden boşandı . Erkeklerin en hassas olduğu konu şakın üstüne gitmeyin bu defa kendini ispat etmek için başka arayışlar içine girebilir
Yok alkollüyken bebek yapmaya çalışmadık hiç, alkollüykenki birlikteliklerimizden bahsetmiştim.Eşiniz alkollü ilken çocuk yapmayın derm
Sertleşme olsa bile ilişki sonlanamıyo içkiliyken.şeker hastalığı sıkıntı baya enerji vericek besın takvıyelerının içinde bolcana var , alkol sertleştirirmi bilmem ama geçiktirmeye bire bir
Aynı duygular içerisindeyiz.Alkol maalesef benim eşimi de etkiliyor, sertleşme hiç olmuyor gibi alkol alınca. Şeker eşimde sınırda, ama Yüksek tansiyon da var genetik olarak. Belki bu da etkiliyordur, bir de üzerine psikolojik baskı vs olunca daha da zor oluyor onu da anlıyorum. Valla ne zormuş evlenmek, çocuk yapmak istemek vs... 3 senede yoruldum ☺
Yok tatmin olmuş gibi yapmıyorum hiç, ki ilişki olduğunda zaten çoğu zaman gerçekten tatmin oluyorum. Bu konuda ona asla rol de yapmadım, hatta iyi yaklaştığımda baskı olmadığı zamanlar birlikteliklerimizde ard arda olduğu zamanlar bile oldu. Tatmin konusunda sorun olmuyor da, sorun sadece ilişkiye başlamadan öncede olanlar. Ama artık baskı yapmayacağım konuştuk anlaştık dün de zaten.Sadece sexe odaklandığında sorun ortadan kalkacak stres 1.düşman zaten ayrıca eşinize yetersiz olduğunu düşündürmeyin çünkü yetersizlik düşüncesi erkekleri hırslandırmaz aksine daha kötü bir hal alır bu durum soğuklaşma uzaklaşma vs vs siz biraz sabırlı davranmalısınız tatmin olmuş gibi davrandığınızda ilişki daha iyiye gidecek emin olunsonrasında zaten tatmin olmuş gibi yapmanıza gerek kalmayacak
Ne zamandır deniyorsunuz?Bunları yaşayan tek çift değilmişiz en azından, buna sevindim. Doktorum bile söyledi, bebek için değil gerçekten seks yapmak için birlikte olun dedi. Ama işte o yumurtlama dönemi yokmu, ona bağlı kalmak insanı tamamen strese sokuyor. Daha dün gene aynı şeyler yaşandı, ondan sonra oldu evet ama gene o stres yaşandıktan sonra oldu. Ben artık istiyorum ki öncesinde onları da yaşamayalım, tartışmayalım hakaret etmeyelim vs... zaten birçok kişi bu stresle bebek olmayacağını da söylüyor,doktorum bile sebebinin stres olduğunu söyledi olmamasının.
Dün gece itibariyle söz verdim eşime, ben de ona baskı yapmayacağım artık. Umarım bundan sonrası iyi olur bizim için.
evet acayip geçiktiriyor eskiden Çanak Antenin pozısyosyonunu nasıl değiştirirdin yayın gelsin Diye Onun Gibi sürekli pozisyon değişiyonSertleşme olsa bile ilişki sonlanamıyo içkiliyken.
O biraz uzun hikaye aslında 2 senedir deniyoruz ama şimdiye kadar hep yanlış teşhisler, yanlış doktorlar oldu.. bana asıl hastalığım olan şey hariç başka şeyler söylediler polikistik vs gibi.., halbuki haşimato varmış bende yani tiroidim az çalışıyormuş, bunu eylül ayı itibariyle öğrendim.Ne zamandır deniyorsunuz?
Yorgunluktansa benim daha önceleri yaptığım baskılardan dolayı sertleşme olmuyor olmadığı zamanlar onda, mesela diyorum ki yumurtlama dönemim başlıyor; onu dediğim andan itibaren dün bütün gün baş ağrısı tuttu. Sonra bu durum beraber olmamıza da yansıdı tabiki, sertleşmede sorunlar yaşadı. Sonra gene aynı film; tartışmalar...Canim bu sorunu bizde yasadik gecen ay yorgunkukdan mi neden se sertlesiyo iliski sirasinda gidiyo bende kustum beni istemiyosun beni begenmiyosum fekan filan hatta biz bidhaa denedik yine olmadi.. Ondan sonra sakinleşmeye calistim yorgunum ondan dedi felan ve bi sonrakilerde korkuyo adamlar yinemi olcak diye benimki acikca soyledi korkuyorum yine ayniai olur diye adam iliski istemedi resmen neyse ustune dusmedim zorlamadim duzeldi kendiliginden yani yorgunsa hali yoksa hic bulasma ve konuyu açma kafasina takatsa her iliskide korkuyla aynisi olur zaten biz bidaha ole ni sorun yasamadik
Sakin baski yapma canim yanas boyle yumurtlamayi da soyleme istedigin icim yaklastigini sansin erkekler böyle malesef strese giriyolar biz yumurtlamada 4 gun ust uste yaptikYorgunluktansa benim daha önceleri yaptığım baskılardan dolayı sertleşme olmuyor olmadığı zamanlar onda, mesela diyorum ki yumurtlama dönemim başlıyor; onu dediğim andan itibaren dün bütün gün baş ağrısı tuttu. Sonra bu durum beraber olmamıza da yansıdı tabiki, sertleşmede sorunlar yaşadı. Sonra gene aynı film; tartışmalar...
Neyse dün akşam itibariyle konuştuk anlaştık. Bir daha ona bu şekilde baskı yapmayacağımı, onun da yumurtlama dönemlerimde stres yapmamasını, görev olarak algılamamasını söyledim. İnşallah düzelecek.
Evet ama o da çocuk istediği için soruyor mesela, dönemin geldiyse yapalım falan diye. Gerçekten hatta benden daha çok o çocuk istiyor diyebilirim, o kadar istekli. E ben de söylüyorum mecbur geliyor geldi falan diye, özellikle o dönemlerde daha çok ilişki oluyor. Bizim de geçen ay 4 gün üst üste olduğu oldu, ama o zaman böyle bir sorun olmamıştı. Daha rahattık. Neye göre değişiyor bu Strese girme- rahatlık durumu bilmiyorum ama bundan sonra gerçekten ne olursa olsun sakin olmayı deneyeceğim, tek çözüm bu çünkü.Sakin baski yapma canim yanas boyle yumurtlamayi da soyleme istedigin icim yaklastigini sansin erkekler böyle malesef strese giriyolar biz yumurtlamada 4 gun ust uste yaptikadam 2 hafta yuzume bakmadi halim kalmadi fekan dedi yani diycegim onun dikkatini cekcek seyler yapip yanas cocuk icin felan olduğunu düşünmesin adamlar strese giriyo
Psikolojiktir. Erken geliyorsa tekte bırakmayacak. Sonuçta seks sadece onun için değilBaskı yapmayayım diyorum ama mesela bir gün erken geliyor, ondan sonra diyorum ee bu kadar mı? Bu kadar çabuk mu? Vs...
Sonra diyor ki erken boşalacağım korkusuyla içinde sertleşemiyorum bile diyor. Bir gün erken gelirm diğer gün geç gelirim robot değilim diyor. Sanki hata ondaymış gibi gözükse de aslında gerçekten benim baskımdan mı böyle olduk bu kadar değildk, iyi gidiyordu yani.
Istiyodur tabiki canim ama soyle anlatim biz 3 aydir deniyoruz resmen sadece cocuk icin iliski yasiyoruz heycan zevk hic bisi kalmadi biz karar aldik sadece istedigimizde yapicaz canimiz nezaman isterse sadece yumurtlama gunlerini bos gecirmeden.. Sende esini yumurtlamadan felan uzak tutmaya calis yani deki mesela bosver yumurtlamayi de seni istiyorum de fekan filan kafasini dagit adamin ustune fazla gitmeEvet ama o da çocuk istediği için soruyor mesela, dönemin geldiyse yapalım falan diye. Gerçekten hatta benden daha çok o çocuk istiyor diyebilirim, o kadar istekli. E ben de söylüyorum mecbur geliyor geldi falan diye, özellikle o dönemlerde daha çok ilişki oluyor. Bizim de geçen ay 4 gün üst üste olduğu oldu, ama o zaman böyle bir sorun olmamıştı. Daha rahattık. Neye göre değişiyor bu Strese girme- rahatlık durumu bilmiyorum ama bundan sonra gerçekten ne olursa olsun sakin olmayı deneyeceğim, tek çözüm bu çünkü.