Sertliğin kaybolması...

Psikolojiktir. Erken geliyorsa tekte bırakmayacak. Sonuçta seks sadece onun için değil
Erken geldiği zamanlar ender oluyor, çok yorgunsa veya alkol varsa. Öyle olunca da mutlaka beni de tatmin etmek için ikinci de oluyor çok yorgun değilse.

Istiyodur tabiki canim ama soyle anlatim biz 3 aydir deniyoruz resmen sadece cocuk icin iliski yasiyoruz heycan zevk hic bisi kalmadi biz karar aldik sadece istedigimizde yapicaz canimiz nezaman isterse sadece yumurtlama gunlerini bos gecirmeden.. Sende esini yumurtlamadan felan uzak tutmaya calis yani deki mesela bosver yumurtlamayi de seni istiyorum de fekan filan kafasini dagit adamin ustune fazla gitme 😂 robot degiller herifler ve ne gusel seninkide istiyo bak bizim topikdeki bazi kizlar heriflerini yataga atamiyo 😂😂😂
😂😂 Hiç güleceğim yoktu alemsiniz valla.

İstiyor aslında istekli de zaten, hatta bana çoğu zaman sen sorun çıkarmasan, bana baskı yapmasan her gün bile yaparım demişti. Ama sen öyle bi hal alıyorsun ki beni yapmak zorundaymışım gibi hissettirip baskı yapıyorsun diyor. Ona da hak veriyorum artık gerçekten, sonuçta erkekte bitiyor bu iş, bizimkisi sadece yatıp uzanmak gibi oluyor onların yanında🙈
Ben de sadece yumurtlama dönemlerimize bağlı kalmak istemiyorum zaten. Doktorum da aynı şeyi söyledi, o dönemlere bağlı kalmayın demişti.
Bakalım bundan sonra daha iyi olacak inşallah, ben de kendimi değiştireceğim artık.

😂😂 Hiç güleceğim yoktu alemsiniz valla.

İstiyor aslında istekli de zaten, hatta bana çoğu zaman sen sorun çıkarmasan, bana baskı yapmasan her gün bile yaparım demişti. Ama sen öyle bi hal alıyorsun ki beni yapmak zorundaymışım gibi hissettirip baskı yapıyorsun diyor. Ona da hak veriyorum artık gerçekten, sonuçta erkekte bitiyor bu iş, bizimkisi sadece yatıp uzanmak gibi oluyor onların yanında🙈
Ben de sadece yumurtlama dönemlerimize bağlı kalmak istemiyorum zaten. Doktorum da aynı şeyi söyledi, o dönemlere bağlı kalmayın demişti.
Bakalım bundan sonra daha iyi olacak inşallah, ben de kendimi değiştireceğim artık.
Adam hakli 😂😂 evet biz baya bi rahatiz valla ben hic bisi yapmiyom herifin elinde oyuncak olmusum zaten 😂😂 evirip ceviriyo 😂😂
Sende sakin ol canim baski yapma insallah en kisa zamanda bebis gelir 🙏🥰

Adam hakli 😂😂 evet biz baya bi rahatiz valla ben hic bisi yapmiyom herifin elinde oyuncak olmusum zaten 😂😂 evirip ceviriyo 😂😂
Sende sakin ol canim baski yapma insallah en kisa zamanda bebis gelir 🙏🥰
Evet biraz geç de olsa haklı olduğunu öğrendim artık dank etti. 😂🙈
Ben de baskı yapmayacağım artık, İnşallah öyle olur hepimiz için, teşekkür ediyorum yorumlarınız için ☺️🙏🏻

O biraz uzun hikaye aslında 2 senedir deniyoruz ama şimdiye kadar hep yanlış teşhisler, yanlış doktorlar oldu.. bana asıl hastalığım olan şey hariç başka şeyler söylediler polikistik vs gibi.., halbuki haşimato varmış bende yani tiroidim az çalışıyormuş, bunu eylül ayı itibariyle öğrendim.
Geçen hafta rahim filmini de çektirdim ve eşimin de testleri tamam. Doktor ikimizde de olmaması için hiçbir sorun göremiyor, sadece stres diyor. Ki bence de öyle. Ama ben zaten yapım gereği çok stresli biriyim, antidepresan kullanıyordum 1 senedir bebek için bıraktım. Bu bebek deneme durumları da beni, bizi yıprattı uzun zamandır...
Aslında benziyor hikayemiz. Benim de troidim az calısıyor ve bebek sürecinde öğrendim. Hala her gün 50lik euthyrox iciyorum. Bana da pco dedi oysaki hormonlarım adetim düzenli sadece bi tarafta yumurta sayım fazlaymıs. Eşimin de herşey normal görünüyordı kafama takma dedi doktorlar. Sperm sayısı mlde 40 milyon. Toplam hareketli de yeterliydi. Ancaak gel gelelim ben 1 yıl dolunca aşılama yaptırdım sebepsiz kısırlıktan ve tutmadı. Bir de baktık eşimin sperm morfolojisi yüzde 1 normal. Hepsinde baş anomalisi var. Hareketliler de bozuk. Hemen sperm dna hasarına baktırdık cünkü başında dna taşıyor spermler. Ve dna hasarı yüksek cıktı. Ardından 9 ay kaan aydos ile tedavi başladı. Bu sırada 2. Yıl uctu gitti. Kaan aydos tüp bebeğe gecin dedi gectik ve tuttu. 3. Yıldönümümüzde oğlumu kucagıma almama 15 gün vardı. Şimdi 7 aylık oldu🤗

Aslında benziyor hikayemiz. Benim de troidim az calısıyor ve bebek sürecinde öğrendim. Hala her gün 50lik euthyrox iciyorum. Bana da pco dedi oysaki hormonlarım adetim düzenli sadece bi tarafta yumurta sayım fazlaymıs. Eşimin de herşey normal görünüyordı kafama takma dedi doktorlar. Sperm sayısı mlde 40 milyon. Toplam hareketli de yeterliydi. Ancaak gel gelelim ben 1 yıl dolunca aşılama yaptırdım sebepsiz kısırlıktan ve tutmadı. Bir de baktık eşimin sperm morfolojisi yüzde 1 normal. Hepsinde baş anomalisi var. Hareketliler de bozuk. Hemen sperm dna hasarına baktırdık cünkü başında dna taşıyor spermler. Ve dna hasarı yüksek cıktı. Ardından 9 ay kaan aydos ile tedavi başladı. Bu sırada 2. Yıl uctu gitti. Kaan aydos tüp bebeğe gecin dedi gectik ve tuttu. 3. Yıldönümümüzde oğlumu kucagıma almama 15 gün vardı. Şimdi 7 aylık oldu🤗
Aa ne mutlu size, zorlu süreç sonucunda kavuşmuşsunuz evladınıza, Allah bağışlasın.

Bana da çok eskiden polikistik dediklerinde şaşırmıştım, çünkü günü gününe regl olan biriyim. Polikistiğin en belirgin özelliği düzensiz regl zaten.
Ben de euthyrox kullanıyorum bu arada 25’lik. Doktorum zaten çok önemli bir haşimatom olmadığını söylemişti, bu benim için biraz daha artı sanırım. Eşim sperm testini yaklaşık bir sene önce aile dostu olan ve laboratuvarda görev yapan bir doktora yaptırmıştı. Onlarda sorun olduğunu sanmıyorum, hiçbirşey çıkmamıştı çünkü. Doktorum isterse gene yaptırır zaten ama şuan ikimizde de sorun yok gözüküyor. Doktor bizim sorunumuzun sadece strese bağlı olduğunu düşünüyor, stres olmadan deneyin sadece dedi.
Tüp bebek için vs şuan erken olduğunu düşünüyorum ama en son çare olmazsa onu düşüneceğiz tabiki. Ama herşey normalken hiçbirşey görülmüyorken neden olmasın diye de düşünüyorum, bir zamanı vardır muhakkak diyorum beklemedeyim ☺️

Sürekli mi bu şekilde yoksa son dönemlerdeki psikolojik sorun veya durumlardan dolayı mı?
Çünkü insanın psikolojisi, ilişki esnasında performansını ciddi anlamda etkiliyor. Bunu bilmek gerekiyor

Sürekli mi bu şekilde yoksa son dönemlerdeki psikolojik sorun veya durumlardan dolayı mı?
Çünkü insanın psikolojisi, ilişki esnasında performansını ciddi anlamda etkiliyor. Bunu bilmek gerekiyor
Yok hayır sürekli değil, özellikle bebek deneme aşamasında bu durumdayız. Durumdaydık yani, inşallah benim baskılarımı azaltmam ile artık olmayacak.. İş zorunluluk gibi oluyordu, ben yapmamız lazım diye baskı yapıyordum. O da haliyle etkileniyordu. Geçmişte çocuk düşünmediğimiz zamanlarda da birkaç kez olmuştu, gene ben sorun yapmıştım çünkü.

Yok hayır sürekli değil, özellikle bebek deneme aşamasında bu durumdayız. Durumdaydık yani, inşallah benim baskılarımı azaltmam ile artık olmayacak.. İş zorunluluk gibi oluyordu, ben yapmamız lazım diye baskı yapıyordum. O da haliyle etkileniyordu. Geçmişte çocuk düşünmediğimiz zamanlarda da birkaç kez olmuştu, gene ben sorun yapmıştım çünkü.
Erkeklere baskı yapmamak gerekiyor bu tür konularda. Baskı yapınca görev/zorunluluk gibi hissedip kafaya takıyorlar, var olan şeylerini de kaybediyorlar. Çocuk meselesini bence bir süre akışa bırakın, çocuk için sevişmek yıpratır 2 tarafı da. Bir süre konusunu etmezsiniz düzeleceğine eminim.

Erkeklere baskı yapmamak gerekiyor bu tür konularda. Baskı yapınca görev/zorunluluk gibi hissedip kafaya takıyorlar, var olan şeylerini de kaybediyorlar. Çocuk meselesini bence bir süre akışa bırakın, çocuk için sevişmek yıpratır 2 tarafı da. Bir süre konusunu etmezsiniz düzeleceğine eminim.
Evet zamana bırakacağım, baskı da yapmayacağım sakin kalacağım bundan sonra. Düzelecek inşallah, teşekkür ediyorum. ☺️

Merhabalar hanımlar, benim son zamanlarda sorun ettiğim bir durumumuz var. Eşimde bir süredir zor sertleşme durumu, sertleşme olsa da daha sonra ilişki anında sertliğin kaybolması durumu var, zaten içimdeyken hissizleşmesinden anlıyorum düştüğünü... bebek yapmaya çalışıyoruz, özel sektördeydi 2 ay önce işinden ayrıldı. Biraz da stresli sıkıntılı bir dönem yaşıyor açıkçası. Zaten stresli bir yapıya sahip, bir de iş durumu geçim derdi daha etkiledi son zamanlarda haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor. Mesela geçenlerde sitem ettim ,bebek düşündüğümüz için son zamanlarda benimle sadece yumurtlama dönemlerimde oluyorsun dedim, bu gece o dönemim olmamasına rağmen kendi yanaştı istedi, sonra içimde sertlik kayboldu. Sonra yarım saat tekrar bekliyoruz sertleşmesini, o sertleşse ben zor ıslanıyorum, ben ıslansam o sırada o hazır olmuyor. Seks değil işkenceye dönüyor iş... Kendi istemesine rağmen hiçbirşey yapamadık bu gece mesela... Çok istedim aslında diyor neden böyle oldu anlamadım diyor.
Bu arada daha önceleri o düştüğü zamanlarda ben sorun yapıyordum, psikolojik baskı hissediyorum üstümde hala diyor zaman zaman. Olmayacak korkusu var gene sorun yaparsın korkusu var diyor. Bu durumu nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ama bazen içinden çıkılmaz kısır döngü gibi geliyor gerçekten yoruluyorum :KK43:

Korkmaniza gerek yok stresten oluyor...
Daha önce bizde yaşadık bunu bebek yapma dönemlerinde bir görev gibi olunca böyle oluyor... zamanla düzelir merak etmeyin...

Korkmaniza gerek yok stresten oluyor...
Daha önce bizde yaşadık bunu bebek yapma dönemlerinde bir görev gibi olunca böyle oluyor... zamanla düzelir merak etmeyin...
Evet burda da okuduğuma göre birçok kişi yaşamış bu problemi, yalnız olmadığıma sevindim. İnşallah çözülecek, ben de çabalayacağım. Teşekkürler ☺️

Evet burda da okuduğuma göre birçok kişi yaşamış bu problemi, yalnız olmadığıma sevindim. İnşallah çözülecek, ben de çabalayacağım. Teşekkürler ☺️
Sadece anlamamazlıktan gelin indigini hissettiginizi söylemeyin zamanla düzelir.. bide beyni sürekli ya yine inerse mahçup olacağım diyo panik yapıyor ondan oluyor...

Sadece anlamamazlıktan gelin indigini hissettiginizi söylemeyin zamanla düzelir.. bide beyni sürekli ya yine inerse mahçup olacağım diyo panik yapıyor ondan oluyor...
Aynen, başarısız olduğu her zaman sebebini sorduğumda hep ‘Her an sorun çıkaracaksın zannediyorum’ diyor çünkü.

Belkide sen çok islaniyorsun hissiyat kayboluyor oda bundan etkileniyor yani arada sirada peceteyle yada bi bezle silsen bence işe yarar bazen bendede oluyor ben yapiyorum işe yariyor

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Sanki konuyu ben açtım. Zaman zaman konu açsam mı diye düşünüp kararsız kalmıştım hep. 3 yıllık evliyim bende. Bebek için uğraşıyoruz. Ama eşimle aynı problemleri yaşıyoruz. Şeker hastası eşim onunda etkisi olduğunu söyledi doktor. Oral sekste hiç problem yok, ama içimdeyken bi anda indiği oluyor. Dönem dönem her ilişkide dönem dönem %50 olarak yaşıyoruz bunu. Doktora gittik, cinsel performans ürünleriyle destekleyin yapacak bişey yok dedi. Eşime kalırsada ben bebek için olsun istiyorum, zorunlu hissediyo o yüzden olmuyo. Tabi başka bahanelerde var, ben çok ıslanınca hissedemiyomuş o yüzden ereksiyonu kaybediyomuş, neymiş yumurtlama dönemi olan akıntının kokusu oluyomuş o yüzden ereksiyon sonlanıyomuş.. Hepsi birer bahane tabiki. Üstelik ben hiç kırıcı konuşmadım kırıcı yaklaşmadım. Ama seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ereksiyon olsun diye uğraşıp yarısında ereksiyonun bitmesi cidden seksten soğutuyo insanı. Ben alkollüyken daha fazla keyif alırım mesela. Ama eşim alkollüyken ilişkiye girecek kadar sertleşemez. Birde bunun çok normal olduğunu söylüyor. Kendin için bi çare bulursan banada yaz.. :olamaz:
şeker ilacı alıyor mu? ilaç iktidarsızlık yapıyor diye biliyorum,
aynı şekilde tansiyon ilacı da öyle

Belkide sen çok islaniyorsun hissiyat kayboluyor oda bundan etkileniyor yani arada sirada peceteyle yada bi bezle silsen bence işe yarar bazen bendede oluyor ben yapiyorum işe yariyor
Olabilir çünkü bu da oluyor, ama ıslaklığı silersem de bu sefer ilişki sırasında acı çekiyorum, acıyor yanıyor gibi. Onu yapmak pek iyi değil benim için sanki.

Baskı yapmayayım diyorum ama mesela bir gün erken geliyor, ondan sonra diyorum ee bu kadar mı? Bu kadar çabuk mu? Vs...
Sonra diyor ki erken boşalacağım korkusuyla içinde sertleşemiyorum bile diyor. Bir gün erken gelirm diğer gün geç gelirim robot değilim diyor. Sanki hata ondaymış gibi gözükse de aslında gerçekten benim baskımdan mı böyle olduk bu kadar değildk, iyi gidiyordu yani.
Aynı sorunlari bizde yaşadık bende aynen böyle söylüyodum o zaman kaygı yaşıyor ben söylemeyi bırakıp olduğu gibi kabul etmeye baslayinca sorunu aştık

X