Daha önce Göründü, doktor gayet iyi durumdasın demişti. Hiçbir sorun yok yani biyolojik olarak.Eşiniz bir doktora görünse?
Baskı yapmayayım diyorum ama mesela bir gün erken geliyor, ondan sonra diyorum ee bu kadar mı? Bu kadar çabuk mu? Vs...İşin içinden çıkılmaz bir hal almaması için baskı yapmayın. Piskoloji çok derin bir kavram benim dayım eşine karşı bilinç altında ne hissettiyse 3 senedir ten uyuşmazlığı yaşıyorlar. Gitmedikleri doktor kalmadı sen sağlıklısın piskolojik sorunun diyorlar ama eşiyle ilişki yaşayamıyor
Üzgünüm ama robot olmadığı konusunda haklı sıkıntıları cinsel yaşantısına etki ediyor olabilir baskı da görünce daha çok zorlanıyordur. Siz sakin ve güler yüzlü olmaya çalışın inanın düzelir dönemsel böyle şeylerBaskı yapmayayım diyorum ama mesela bir gün erken geliyor, ondan sonra diyorum ee bu kadar mı? Bu kadar çabuk mu? Vs...
Sonra diyor ki erken boşalacağım korkusuyla içinde sertleşemiyorum bile diyor. Bir gün erken gelirm diğer gün geç gelirim robot değilim diyor. Sanki hata ondaymış gibi gözükse de aslında gerçekten benim baskımdan mı böyle olduk bu kadar değildk, iyi gidiyordu yani.
tabiki ben de hak vermiyor değilim, ama ben de istekli bir kadınım sonuçta. Deniyorum gerçekten, İnşallah düzelir gelip geçici bi dönemdir teşekkürler yorumunuz için. Şuan ikimiz de öylece mutsuz şekilde oturuyoruz, böyle olduysam sebebi sensin senin baskıların diyor.Üzgünüm ama robot olmadığı konusunda haklı sıkıntıları cinsel yaşantısına etki ediyor olabilir baskı da görünce daha çok zorlanıyordur. Siz sakin ve güler yüzlü olmaya çalışın inanın düzelir dönemsel böyle şeyler
İlişkinize ara verin bir süre o istemeden istemeyin olumsuz yorum yapmayın başarısız olduğunda bir süre sonra düzene girer. Diğer türlü boşanmaya gider durumunuz kısırlaşırsatabiki ben de hak vermiyor değilim, ama ben de istekli bir kadınım sonuçta. Deniyorum gerçekten, İnşallah düzelir gelip geçici bi dönemdir teşekkürler yorumunuz için. Şuan ikimiz de öylece mutsuz şekilde oturuyoruz, böyle olduysam sebebi sensin senin baskıların diyor.
Haklısınız durum düzelmezse Allah korusun sonu öyle olacak zaten çünkü yıpranıyoruz ikimiz de. Ama Sevgimizde hiçbir eksilme vs sorun yok, sorun maalesef sadece cinsellikten ibaret son zamanlarda. Bir süre ara vermeye karar verdik zaten, seks açısından.İlişkinize ara verin bir süre o istemeden istemeyin olumsuz yorum yapmayın başarısız olduğunda bir süre sonra düzene girer. Diğer türlü boşanmaya gider durumunuz kısırlaşırsa
Yorumlarda bahsettiginiz gibi "eee bu kadar mi" tarzinda bir uslup takindiysaniz adamin kotu etkilenmesi cok normal. Sadece kirici degil, bu uslup alayci bir uslup. Bence cok zoruna gitmis olabilir. Bir seyin baski olusturmasi icin surekli olmasi gerekmiyor. Bazen bir kez bile olsa bir damara basarsiniz ve etkisi derin olabilir. Tavsiyem bir an once oturup karsilikli konusun ama kesinlikle yumusak ve gucendirneyecek bir uslupla. Asla ona ve karakterine fiziksel durumuna bir sey soylemeyin.
İkimiz arasinda bu siralar bir kopukluk var senkronu tutturamiyoruz acaba bir terapiste gitsek cok iyi olabilir hem bana da iyi gelir diyebilirsiniz.. bu durum yasandiginda da cok normal boyle seyleri kafana takma olur bazi donemler deyip ilgiyi dagitin ve birlikte baska bir aktiviteye gecis yapin.
Ha olduğu zaman da çok güzel oluyor, üst üste 2 kere olduğu da oluyor, tatmin oluyorum orgazm bile oluyorum hatta. Ama dönem dönem böyle oluveriyoruz. Psikolojik bir hal alıyor bazen cinsellik aramızda. En son pek canı istemediği zaman morali bozukken olmuştuk mesela, iyi olmamıştı. Ben sorun yaptm, en sonki durum hala devam ediyor...Sizde hata var eşinize baskı yapıyorsunuz ama bu kadar mı denir mi.
Eşinizde de hata var demek ki sizi tatmin etmiyor cinselliği tabu olarak görmeyip düzgünce konuşun bu kadar keyifli birşeyi karşılıklı işkenceye cevirmissiniz
Konuşmayı deniyoruz evet ama sonunda hep sesler yükseliyor, benim haksız olduğum kanaatine varılıyor ve kapanış. Tamam kendime baskı konusunda ben de kızıyorum ama içimden bir ses de ben de kendimce haklıym güzel uzun bir seks yaşamak benim de hakkım diye düşünüyorum. Öyle düşününce de işte neden çabuk bitti gibi şeyler diyorum sonra işin içinden çıkılmaz hal alıyor. Terapiste gitme fikri benim de aklımdan geçti ama hiç düzelmezse artık son çare olarak düşündüm onu.
Ha olduğu zaman da çok güzel oluyor, üst üste 2 kere olduğu da oluyor, tatmin oluyorum orgazm bile oluyorum hatta. Ama dönem dönem böyle oluveriyoruz. Psikolojik bir hal alıyor bazen cinsellik aramızda. En son pek canı istemediği zaman morali bozukken olmuştuk mesela, iyi olmamıştı. Ben sorun yaptm, en sonki durum hala devam ediyor...
Cinsellk ise hiç tabu değil aslında, sık sık konuştuğumuz birşey.
Bir de soyle bir tavsiyem olabilir size, penetrasyon halindeyken ereksiyonun yok oldugunu hissediyorsaniz hic bozuntuya vermeyip, elinizin yardimiyla devam edebilirsiniz. İki tarafinda orgazm olmasi icin penetrasyon sart degil. Ellerinizi kullanmayi deneyin karsilikli..
Mesela fantazi kıyafetler çok seviyor, jartiyerler vs... bana sen onları hiç giymiyorsun beni gerçekten tahrik etmek zevk vermek istesen giyersin diyor. Ben de üşengecim biraz galibaDaha önce bu sorunu yaşayıp eşinize çıkışmalarınızdan ötürü yine aynı durum yaşanacak diye kaygılanıyor olabilir. Stres erkekleri çok etkiliyor.
Sakin olup eşinizi rahatlatıcı,tahrik edici sözler söyleyip rahatlamasını sağlayın.
Neden olmuyor neden sertleşmiyor vs gibi onur kırıcı cümleler kullandın mı hiç?Mesela fantazi kıyafetler çok seviyor, jartiyerler vs... bana sen onları hiç giymiyorsun beni gerçekten tahrik etmek zevk vermek istesen giyersin diyor. Ben de üşengecim biraz galiba