Sertliğin kaybolması...

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
Merhabalar hanımlar, benim son zamanlarda sorun ettiğim bir durumumuz var. Eşimde bir süredir zor sertleşme durumu, sertleşme olsa da daha sonra ilişki anında sertliğin kaybolması durumu var, zaten içimdeyken hissizleşmesinden anlıyorum düştüğünü... bebek yapmaya çalışıyoruz, özel sektördeydi 2 ay önce işinden ayrıldı. Biraz da stresli sıkıntılı bir dönem yaşıyor açıkçası. Zaten stresli bir yapıya sahip, bir de iş durumu geçim derdi daha etkiledi son zamanlarda haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor. Mesela geçenlerde sitem ettim ,bebek düşündüğümüz için son zamanlarda benimle sadece yumurtlama dönemlerimde oluyorsun dedim, bu gece o dönemim olmamasına rağmen kendi yanaştı istedi, sonra içimde sertlik kayboldu. Sonra yarım saat tekrar bekliyoruz sertleşmesini, o sertleşse ben zor ıslanıyorum, ben ıslansam o sırada o hazır olmuyor. Seks değil işkenceye dönüyor iş... Kendi istemesine rağmen hiçbirşey yapamadık bu gece mesela... Çok istedim aslında diyor neden böyle oldu anlamadım diyor.
Bu arada daha önceleri o düştüğü zamanlarda ben sorun yapıyordum, psikolojik baskı hissediyorum üstümde hala diyor zaman zaman. Olmayacak korkusu var gene sorun yaparsın korkusu var diyor. Bu durumu nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ama bazen içinden çıkılmaz kısır döngü gibi geliyor gerçekten yoruluyorum

Son düzenleme:
Eşiniz bir doktora görünse?

Genel olarak sertleşme gerçekleştiği zaman düşmüyor zaten,mesela o...l sekste. sadece içimdeyken sertlik kayboluyor. O da bunu ben konuştuğum için baskı yaptığımı, başarısızlık endişesi olarak yorumluyor.

İşin içinden çıkılmaz bir hal almaması için baskı yapmayın. Piskoloji çok derin bir kavram benim dayım eşine karşı bilinç altında ne hissettiyse 3 senedir ten uyuşmazlığı yaşıyorlar. Gitmedikleri doktor kalmadı sen sağlıklısın piskolojik sorunun diyorlar ama eşiyle ilişki yaşayamıyor

Baskı yapmayayım diyorum ama mesela bir gün erken geliyor, ondan sonra diyorum ee bu kadar mı? Bu kadar çabuk mu? Vs...
Sonra diyor ki erken boşalacağım korkusuyla içinde sertleşemiyorum bile diyor. Bir gün erken gelirm diğer gün geç gelirim robot değilim diyor. Sanki hata ondaymış gibi gözükse de aslında gerçekten benim baskımdan mı böyle olduk bu kadar değildk, iyi gidiyordu yani.

Üzgünüm ama robot olmadığı konusunda haklı sıkıntıları cinsel yaşantısına etki ediyor olabilir baskı da görünce daha çok zorlanıyordur. Siz sakin ve güler yüzlü olmaya çalışın inanın düzelir dönemsel böyle şeyler

tabiki ben de hak vermiyor değilim, ama ben de istekli bir kadınım sonuçta. Deniyorum gerçekten, İnşallah düzelir gelip geçici bi dönemdir teşekkürler yorumunuz için. Şuan ikimiz de öylece mutsuz şekilde oturuyoruz, böyle olduysam sebebi sensin senin baskıların diyor.

İlişkinize ara verin bir süre o istemeden istemeyin olumsuz yorum yapmayın başarısız olduğunda bir süre sonra düzene girer. Diğer türlü boşanmaya gider durumunuz kısırlaşırsa

İlişkinize ara verin bir süre o istemeden istemeyin olumsuz yorum yapmayın başarısız olduğunda bir süre sonra düzene girer. Diğer türlü boşanmaya gider durumunuz kısırlaşırsa
Haklısınız durum düzelmezse Allah korusun sonu öyle olacak zaten çünkü yıpranıyoruz ikimiz de. Ama Sevgimizde hiçbir eksilme vs sorun yok, sorun maalesef sadece cinsellikten ibaret son zamanlarda. Bir süre ara vermeye karar verdik zaten, seks açısından.

Yorumlarda bahsettiginiz gibi "eee bu kadar mi" tarzinda bir uslup takindiysaniz adamin kotu etkilenmesi cok normal. Sadece kirici degil, bu uslup alayci bir uslup. Bence cok zoruna gitmis olabilir. Bir seyin baski olusturmasi icin surekli olmasi gerekmiyor. Bazen bir kez bile olsa bir damara basarsiniz ve etkisi derin olabilir. Tavsiyem bir an once oturup karsilikli konusun ama kesinlikle yumusak ve gucendirneyecek bir uslupla. Asla ona ve karakterine fiziksel durumuna bir sey soylemeyin.
İkimiz arasinda bu siralar bir kopukluk var senkronu tutturamiyoruz acaba bir terapiste gitsek cok iyi olabilir hem bana da iyi gelir diyebilirsiniz.. bu durum yasandiginda da cok normal boyle seyleri kafana takma olur bazi donemler deyip ilgiyi dagitin ve birlikte baska bir aktiviteye gecis yapin.

Konuşmayı deniyoruz evet ama sonunda hep sesler yükseliyor, benim haksız olduğum kanaatine varılıyor ve kapanış. Tamam kendime baskı konusunda ben de kızıyorum ama içimden bir ses de ben de kendimce haklıym güzel uzun bir seks yaşamak benim de hakkım diye düşünüyorum. Öyle düşününce de işte neden çabuk bitti gibi şeyler diyorum sonra işin içinden çıkılmaz hal alıyor. Terapiste gitme fikri benim de aklımdan geçti ama hiç düzelmezse artık son çare olarak düşündüm onu.

Sizde hata var eşinize baskı yapıyorsunuz ama bu kadar mı denir mi.
Eşinizde de hata var demek ki sizi tatmin etmiyor cinselliği tabu olarak görmeyip düzgünce konuşun bu kadar keyifli birşeyi karşılıklı işkenceye cevirmissiniz

Ha olduğu zaman da çok güzel oluyor, üst üste 2 kere olduğu da oluyor, tatmin oluyorum orgazm bile oluyorum hatta. Ama dönem dönem böyle oluveriyoruz. Psikolojik bir hal alıyor bazen cinsellik aramızda. En son pek canı istemediği zaman morali bozukken olmuştuk mesela, iyi olmamıştı. Ben sorun yaptm, en sonki durum hala devam ediyor...

Cinsellk ise hiç tabu değil aslında, sık sık konuştuğumuz birşey.

Tabi ki haklisiniz dusuncenizde. O da sizin hakli oldugunuzun farkinda.. bence bu sekilde birbirinizi kirip gucendirmeden bir an once profesyonel bir destek alin. Yoksa bu sekilde aranizdaki iliski ve iletisim yipranabilir.. birbirinize soylediginiz bir cumle bile birbirinize gucenmenize sebep olabilir. Cok hasssas bir konu, kör dövüşü yapip iliskinizi ve baglarinizi riske atmayin derim..

Daha önce bu sorunu yaşayıp eşinize çıkışmalarınızdan ötürü yine aynı durum yaşanacak diye kaygılanıyor olabilir. Stres erkekleri çok etkiliyor.
Sakin olup eşinizi rahatlatıcı,tahrik edici sözler söyleyip rahatlamasını sağlayın.

Bir de soyle bir tavsiyem olabilir size, penetrasyon halindeyken ereksiyonun yok oldugunu hissediyorsaniz hic bozuntuya vermeyip, elinizin yardimiyla devam edebilirsiniz. İki tarafinda orgazm olmasi icin penetrasyon sart degil. Ellerinizi kullanmayi deneyin karsilikli..

deniyorum ama o da zor oluyor arada elim sıkışıyor gibi hissediyorum mesela dün gece çok büyük bir hata yaptım( aslında büyük hata olduğunu sonradan farkettim tabi) ilişki sırasında içimde hissizleştiğinde bakmak için elimle eşimin penisini çıkartıp baktım düştün mü noldu diye bana onu yapman beni daha da strese sokuyor Tamamen etkileniyor sonra hiç yapamıyorum dedi ve dün gece ondan bir daha yapamadık. Sen eğer sürekli kontrol halinde olmasaydın devam edecektim zaman zaman sertlik gitse de ben tekrar sert olurdum dedi.

Mesela fantazi kıyafetler çok seviyor, jartiyerler vs... bana sen onları hiç giymiyorsun beni gerçekten tahrik etmek zevk vermek istesen giyersin diyor. Ben de üşengecim biraz galiba

Mesela fantazi kıyafetler çok seviyor, jartiyerler vs... bana sen onları hiç giymiyorsun beni gerçekten tahrik etmek zevk vermek istesen giyersin diyor. Ben de üşengecim biraz galiba
Neden olmuyor neden sertleşmiyor vs gibi onur kırıcı cümleler kullandın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…