Kullandım maalesef. Ama genel olarak hiç sertleşmiyor da değil. Mesela 4 gün hep seks yaptıysak, 5. Gün de sertleşme olamıyorsa ben o 5. Gün de sorun yapıyorum. Ondan böyle olduk biraz da. Yaptıklarımızı hep unutuyorsun dimi? Der bana hatta sorun yapınca. Ama anlayışla karşılamayı öğrenmem gerekiyor farkındayım.Neden olmuyor neden sertleşmiyor vs gibi onur kırıcı cümleler kullandın mı hiç?
eşiniz doktora da gitmiş. fizyolojik bir problem olmadığına göre sorunun psikolojik olduğu ortada.
eşinizin dikkatini dağıtmadan daha çok birlikteliğe konsantre olmasına yardımcı olun..
sorunun nerede olduğunu bilmenizde birseydir. daha teşvik edici olun. cinsellik sadece penetrasyondan ibaret degil. ereksiyon kayboldugunda tekrar ereksiyon olana kadar farkli aktiviteler yapabilirsinizhaklısınız psikolojik zaten kesinlikle, hatta benim yaptığım psikolojik baskıdan dolayı böyle olduk.
Aslına bakarsanız ben özellikle yumurtlama dönemlerimde (ki bebek düşündüğümüzden dolayı bir de o dönemlere daha çok denk getiriyoruz) çok daha libidom yüksek olduğundan daha çabuk uyarılıyorum.Erkekler kadınların gec uyarıldıgını bır turlu ıdrak edemıyorlar
Halbukı on sevısmenın en az 20dk olması lazım
Totalde 1saate yayılacak olayı 3dk da yapınca bı esprısı kalmadıgı gıbı kadınları da sogutuyorlar
Bır donem bızde yasadık bunları. Esımın bogazını sıkasım gelıyordu artık. Cunku tsm erekteyken ben daha da uzasın ıstıyorum uzayıncada ereksıyon kayboluyordu yada bazen tam ılıskıdeyken erkenden sertlıgı kayboluyordu ve ınınce de tekrar sertlesmesı bazen cok zor bazen de ımkansız oluyordu. Delırecektım. Ben bırsuru hakaretler saydırdım artık cunku 99kere anlayıs gosterdım ama 100.de tekrar aynı sey olunca dayanamadım patladım. Kardesım bı problemın varsa bana bıle soylemeden dr gıdebılırsın. Ama olmaz armut piş ağzıma düş. Yani önsevişmeyi uzatsan adam ereksiyonunu kaybedıyor ee uzatmasam ben kuruyum canım acıyor zerre zevk almıyorum sınırlerımı bozuyor ıkı ucu b.klu degnek oldugundan takımı bozamamıstıkAslına bakarsanız ben özellikle yumurtlama dönemlerimde (ki bebek düşündüğümüzden dolayı bir de o dönemlere daha çok denk getiriyoruz) çok daha libidom yüksek olduğundan daha çabuk uyarılıyorum.
Daha önce yaptığım baskılardan dolayı az önce de aynı durumu yaşadık, şu sıralar bebek deniyoruz şuan da yumurtlama dönemim ama onda 15 dk boyunca uğraşmamıza rağmen hiçbir hareket yok maalesef. Bunu da benim ona daha önceki birlikteliklerimizde yaptığım baskıya, zorunluluk hissine yoruyor.
En azından bunları yaşayan çift olarak tek değilmişiz, şuan tek tesellim bu sanırım. Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz; şu sıralar seks zevk değil sadece zorunluluk ve görev bizim için. Bu durumda da eşim için benim de baskımla beraber durum iyice kötüleşiyor, bebek daha olamadan birbirimizden uzaklaşacağız , cinselliğimiz iyice işin içinden çıkılmaz bir hal alacak diye korkuyorum. Ki öyle de oldu, kısır bir döngü oldu sanki. Ben baskı yaptıkça onun olmuyor, ben olmayınca daha da hakaret edip baskı yapıyorum. Gerçekten çok yoruluyorum bazen, iki senedir bebek olmaması durumu da bizi çok yıprattı ve strese soktu sanırım.Bır donem bızde yasadık bunları. Esımın bogazını sıkasım gelıyordu artık. Cunku tsm erekteyken ben daha da uzasın ıstıyorum uzayıncada ereksıyon kayboluyordu yada bazen tam ılıskıdeyken erkenden sertlıgı kayboluyordu ve ınınce de tekrar sertlesmesı bazen cok zor bazen de ımkansız oluyordu. Delırecektım. Ben bırsuru hakaretler saydırdım artık cunku 99kere anlayıs gosterdım ama 100.de tekrar aynı sey olunca dayanamadım patladım. Kardesım bı problemın varsa bana bıle soylemeden dr gıdebılırsın. Ama olmaz armut piş ağzıma düş. Yani önsevişmeyi uzatsan adam ereksiyonunu kaybedıyor ee uzatmasam ben kuruyum canım acıyor zerre zevk almıyorum sınırlerımı bozuyor ıkı ucu b.klu degnek oldugundan takımı bozamamıstık
Asla bebek ıcın sex yapmayacaksın. Ben 5yıl bekledım. Sureklı takvımler ovu testler kontroller derken sıfıra sıfır elde var sıfır. Sonra artık olmayacagına emın olduk saldık kendımızı. Hatta tup bebek ıcın bırıkımımız vardı onun buyuk bır kısmını 12bın tl kadarını tatılde harcadık. Nasılsa olmayacak ve tutma ıhtımalı bıle %90ın uzerınde dıyemem demıstı doktor. Bızde hıc gerek yok ben yıyemedım sen ye dememek ıcın tatılde harcadık. Benım kıst tedavım vardı adetım hıc durmuyordu nerdeyse hep adetlıydım. Sonra hamıle kalmısım ama hala bılmıyorum adet oldum agrıdan geberdım adet bıtımı dr gıttım ve bıngo hamıleydım. Meger adetlıyken hamıleymısım. Bu ıs kesınlıkle kafada bıtıyor. Asla dusunmeyeceksın. Bır kalıba sokarak bır amac gudulerek sevıstıgın ıcın olmuyor. Sakın kendınızı uzmeyın. Ote yandan bebek olmasa dahı devam edecek olan karı koca hayatı var. Onun saglam bır evlılık olabılmesı ıcın daımı olarak devam etmesı gerekıyor. Bazen bu denge bozuluyor cıftler bırbırınden uzaklasıyor. Ben yasadım yedıgım ıctıgım mıdeme gıtmedı o surec bıtene kadar. O kadar zordu kı. Sankı artık sevılmıyorum begenılmıyorum arzulanmıyorum esım tarafından. 10gün olmasa 11.gün bu ısın tutkuyla olması lazım fakat adam sönmüş balon gibi. Ben aglıyorum boyle hayat nasıl gececek dıyorum esım barut gıbı sen zorladıgın ıcın olmuyor dıyor ben on gunde bır kere olmadı sorun sende dıyorum. Ayy daha neler neler yasadık. Bosanmayı bıle dusundumEn azından bunları yaşayan çift olarak tek değilmişiz, şuan tek tesellim bu sanırım. Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz; şu sıralar seks zevk değil sadece zorunluluk ve görev bizim için. Bu durumda da eşim için benim de baskımla beraber durum iyice kötüleşiyor, bebek daha olamadan birbirimizden uzaklaşacağız , cinselliğimiz iyice işin içinden çıkılmaz bir hal alacak diye korkuyorum. Ki öyle de oldu, kısır bir döngü oldu sanki. Ben baskı yaptıkça onun olmuyor, ben olmayınca daha da hakaret edip baskı yapıyorum. Gerçekten çok yoruluyorum bazen, iki senedir bebek olmaması durumu da bizi çok yıprattı ve strese soktu sanırım.
Evet bebek için seks yapmamak lazım ama işte çok isteyince duramıyorsun, illa o dönem geldi mi gelmedi mi takip ediyor insan; bu ay ovulasyon testi vs de alacağım mesela. Çünkü ikimizde de sorun yok en son rahim filmi de çektirdim o da temiz çıktı. Doktor sadece deneyin dedi şimdi bize kalan sadece daha çok denemek ve tabiki herşeyin başı olan ‘stres’ i azaltmak kalıyor. Ama o da benim gibi bir insan için pek mümkün değil gibi, ben zaten başlı başına stresim, bebek düşündüğümden bir seneye yakın antidepresanı da bıraktım , bu dönemlerim de gelince benim stresim eşime de yansıyor beraber ekstra stres oluyoruz, valla bilmiyorum sonumuz hayır olaAsla bebek ıcın sex yapmayacaksın. Ben 5yıl bekledım. Sureklı takvımler ovu testler kontroller derken sıfıra sıfır elde var sıfır. Sonra artık olmayacagına emın olduk saldık kendımızı. Hatta tup bebek ıcın bırıkımımız vardı onun buyuk bır kısmını 12bın tl kadarını tatılde harcadık. Nasılsa olmayacak ve tutma ıhtımalı bıle %90ın uzerınde dıyemem demıstı doktor. Bızde hıc gerek yok ben yıyemedım sen ye dememek ıcın tatılde harcadık. Benım kıst tedavım vardı adetım hıc durmuyordu nerdeyse hep adetlıydım. Sonra hamıle kalmısım ama hala bılmıyorum adet oldum agrıdan geberdım adet bıtımı dr gıttım ve bıngo hamıleydım. Meger adetlıyken hamıleymısım. Bu ıs kesınlıkle kafada bıtıyor. Asla dusunmeyeceksın. Bır kalıba sokarak bır amac gudulerek sevıstıgın ıcın olmuyor. Sakın kendınızı uzmeyın. Ote yandan bebek olmasa dahı devam edecek olan karı koca hayatı var. Onun saglam bır evlılık olabılmesı ıcın daımı olarak devam etmesı gerekıyor. Bazen bu denge bozuluyor cıftler bırbırınden uzaklasıyor. Ben yasadım yedıgım ıctıgım mıdeme gıtmedı o surec bıtene kadar. O kadar zordu kı. Sankı artık sevılmıyorum begenılmıyorum arzulanmıyorum esım tarafından. 10gün olmasa 11.gün bu ısın tutkuyla olması lazım fakat adam sönmüş balon gibi. Ben aglıyorum boyle hayat nasıl gececek dıyorum esım barut gıbı sen zorladıgın ıcın olmuyor dıyor ben on gunde bır kere olmadı sorun sende dıyorum. Ayy daha neler neler yasadık. Bosanmayı bıle dusundum
Insallah tez zamanda hamıle kalırsın. Bak bende hıc dusunmuyorken ıkıncıye hamıleyım. O kadar korunmama ragmen hemde. Ne gelırken soran var ne gelmiyorum diyen varEvet bebek için seks yapmamak lazım ama işte çok isteyince duramıyorsun, illa o dönem geldi mi gelmedi mi takip ediyor insan; bu ay ovulasyon testi vs de alacağım mesela. Çünkü ikimizde de sorun yok en son rahim filmi de çektirdim o da temiz çıktı. Doktor sadece deneyin dedi şimdi bize kalan sadece daha çok denemek ve tabiki herşeyin başı olan ‘stres’ i azaltmak kalıyor. Ama o da benim gibi bir insan için pek mümkün değil gibi, ben zaten başlı başına stresim, bebek düşündüğümden bir seneye yakın antidepresanı da bıraktım , bu dönemlerim de gelince benim stresim eşime de yansıyor beraber ekstra stres oluyoruz, valla bilmiyorum sonumuz hayır ola ☺
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Sanki konuyu ben açtım. Zaman zaman konu açsam mı diye düşünüp kararsız kalmıştım hep. 3 yıllık evliyim bende. Bebek için uğraşıyoruz. Ama eşimle aynı problemleri yaşıyoruz. Şeker hastası eşim onunda etkisi olduğunu söyledi doktor. Oral sekste hiç problem yok, ama içimdeyken bi anda indiği oluyor. Dönem dönem her ilişkide dönem dönem %50 olarak yaşıyoruz bunu. Doktora gittik, cinsel performans ürünleriyle destekleyin yapacak bişey yok dedi. Eşime kalırsada ben bebek için olsun istiyorum, zorunlu hissediyo o yüzden olmuyo. Tabi başka bahanelerde var, ben çok ıslanınca hissedemiyomuş o yüzden ereksiyonu kaybediyomuş, neymiş yumurtlama dönemi olan akıntının kokusu oluyomuş o yüzden ereksiyon sonlanıyomuş.. Hepsi birer bahane tabiki. Üstelik ben hiç kırıcı konuşmadım kırıcı yaklaşmadım. Ama seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ereksiyon olsun diye uğraşıp yarısında ereksiyonun bitmesi cidden seksten soğutuyo insanı. Ben alkollüyken daha fazla keyif alırım mesela. Ama eşim alkollüyken ilişkiye girecek kadar sertleşemez. Birde bunun çok normal olduğunu söylüyor. Kendin için bi çare bulursan banada yaz..Merhabalar hanımlar, benim son zamanlarda sorun ettiğim bir durumumuz var. Eşimde bir süredir zor sertleşme durumu, sertleşme olsa da daha sonra ilişki anında sertliğin kaybolması durumu var, zaten içimdeyken hissizleşmesinden anlıyorum düştüğünü... bebek yapmaya çalışıyoruz, özel sektördeydi 2 ay önce işinden ayrıldı. Biraz da stresli sıkıntılı bir dönem yaşıyor açıkçası. Zaten stresli bir yapıya sahip, bir de iş durumu geçim derdi daha etkiledi son zamanlarda haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor. Mesela geçenlerde sitem ettim ,bebek düşündüğümüz için son zamanlarda benimle sadece yumurtlama dönemlerimde oluyorsun dedim, bu gece o dönemim olmamasına rağmen kendi yanaştı istedi, sonra içimde sertlik kayboldu. Sonra yarım saat tekrar bekliyoruz sertleşmesini, o sertleşse ben zor ıslanıyorum, ben ıslansam o sırada o hazır olmuyor. Seks değil işkenceye dönüyor iş... Kendi istemesine rağmen hiçbirşey yapamadık bu gece mesela... Çok istedim aslında diyor neden böyle oldu anlamadım diyor.
Bu arada daha önceleri o düştüğü zamanlarda ben sorun yapıyordum, psikolojik baskı hissediyorum üstümde hala diyor zaman zaman. Olmayacak korkusu var gene sorun yaparsın korkusu var diyor. Bu durumu nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ama bazen içinden çıkılmaz kısır döngü gibi geliyor gerçekten yoruluyorum
şeker hastalığı sıkıntı baya enerji vericek besın takvıyelerının içinde bolcana var , alkol sertleştirirmi bilmem ama geçiktirmeye bire birO kadar iyi anlıyorum ki seni. Sanki konuyu ben açtım. Zaman zaman konu açsam mı diye düşünüp kararsız kalmıştım hep. 3 yıllık evliyim bende. Bebek için uğraşıyoruz. Ama eşimle aynı problemleri yaşıyoruz. Şeker hastası eşim onunda etkisi olduğunu söyledi doktor. Oral sekste hiç problem yok, ama içimdeyken bi anda indiği oluyor. Dönem dönem her ilişkide dönem dönem %50 olarak yaşıyoruz bunu. Doktora gittik, cinsel performans ürünleriyle destekleyin yapacak bişey yok dedi. Eşime kalırsada ben bebek için olsun istiyorum, zorunlu hissediyo o yüzden olmuyo. Tabi başka bahanelerde var, ben çok ıslanınca hissedemiyomuş o yüzden ereksiyonu kaybediyomuş, neymiş yumurtlama dönemi olan akıntının kokusu oluyomuş o yüzden ereksiyon sonlanıyomuş.. Hepsi birer bahane tabiki. Üstelik ben hiç kırıcı konuşmadım kırıcı yaklaşmadım. Ama seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ereksiyon olsun diye uğraşıp yarısında ereksiyonun bitmesi cidden seksten soğutuyo insanı. Ben alkollüyken daha fazla keyif alırım mesela. Ama eşim alkollüyken ilişkiye girecek kadar sertleşemez. Birde bunun çok normal olduğunu söylüyor. Kendin için bi çare bulursan banada yaz..
Alkol maalesef benim eşimi de etkiliyor, sertleşme hiç olmuyor gibi alkol alınca. Şeker eşimde sınırda, ama Yüksek tansiyon da var genetik olarak. Belki bu da etkiliyordur, bir de üzerine psikolojik baskı vs olunca daha da zor oluyor onu da anlıyorum. Valla ne zormuş evlenmek, çocuk yapmak istemek vs... 3 senede yoruldumO kadar iyi anlıyorum ki seni. Sanki konuyu ben açtım. Zaman zaman konu açsam mı diye düşünüp kararsız kalmıştım hep. 3 yıllık evliyim bende. Bebek için uğraşıyoruz. Ama eşimle aynı problemleri yaşıyoruz. Şeker hastası eşim onunda etkisi olduğunu söyledi doktor. Oral sekste hiç problem yok, ama içimdeyken bi anda indiği oluyor. Dönem dönem her ilişkide dönem dönem %50 olarak yaşıyoruz bunu. Doktora gittik, cinsel performans ürünleriyle destekleyin yapacak bişey yok dedi. Eşime kalırsada ben bebek için olsun istiyorum, zorunlu hissediyo o yüzden olmuyo. Tabi başka bahanelerde var, ben çok ıslanınca hissedemiyomuş o yüzden ereksiyonu kaybediyomuş, neymiş yumurtlama dönemi olan akıntının kokusu oluyomuş o yüzden ereksiyon sonlanıyomuş.. Hepsi birer bahane tabiki. Üstelik ben hiç kırıcı konuşmadım kırıcı yaklaşmadım. Ama seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ereksiyon olsun diye uğraşıp yarısında ereksiyonun bitmesi cidden seksten soğutuyo insanı. Ben alkollüyken daha fazla keyif alırım mesela. Ama eşim alkollüyken ilişkiye girecek kadar sertleşemez. Birde bunun çok normal olduğunu söylüyor. Kendin için bi çare bulursan banada yaz..
geçmiş olsun derdi veren ALLAH dermanıda verir . Pes etmeyin pozitif yaklaşın her zaman Eşinize En büyük desteğiniz bu olurAlkol maalesef benim eşimi de etkiliyor, sertleşme hiç olmuyor gibi alkol alınca. Şeker eşimde sınırda, ama Yüksek tansiyon da var genetik olarak. Belki bu da etkiliyordur, bir de üzerine psikolojik baskı vs olunca daha da zor oluyor onu da anlıyorum. Valla ne zormuş evlenmek, çocuk yapmak istemek vs... 3 senede yoruldum ☺
Teşekkürler. Her zaman böyle değil ama özellikle yumurtlama dönemlerimde başladı bu sorun. Haklısınız bilhassa benim baskıyı azaltmam, daha iyi yaklaşmam gerekiyor zaten.geçmiş olsun derdi veren ALLAH dermanıda verir . Pes etmeyin pozitif yaklaşın her zaman Eşinize En büyük desteğiniz bu olur
Baskı Kelimesi Genel Anlamda Bir İşi Normalinden Daha Hızlı Yapmaya Teşvik Etmektir. Hatanız Burada Evet . İlişki Sırasında Normalin altında İlerleyin Sertleşme kaybolmaya Başladığında İlişkide İlk Başlangıçı Tekrar uygulayıp Devam Edin . İpler sizin Elinizde Olsun , Eşinizde Düşüş Yaşanmayacaktır ve Güveni yerine Gelmeye başlacagını düşünüyorum. Buda Pozitif Etkidir. İnşallah Anlayacagınız Şekilde Açıklama yapmışımdır. tekrar geçmiş olsunTeşekkürler. Her zaman böyle değil ama özellikle yumurtlama dönemlerimde başladı bu sorun. Haklısınız bilhassa benim baskıyı azaltmam, daha iyi yaklaşmam gerekiyor zaten.
Evet yeterince açıklayıcı olduBaskı Kelimesi Genel Anlamda Bir İşi Normalinden Daha Hızlı Yapmaya Teşvik Etmektir. Hatanız Burada Evet . İlişki Sırasında Normalin altında İlerleyin Sertleşme kaybolmaya Başladığında İlişkide İlk Başlangıçı Tekrar uygulayıp Devam Edin . İpler sizin Elinizde Olsun , Eşinizde Düşüş Yaşanmayacaktır ve Güveni yerine Gelmeye başlacagını düşünüyorum. Buda Pozitif Etkidir. İnşallah Anlayacagınız Şekilde Açıklama yapmışımdır. tekrar geçmiş olsun