Serophene Kullanıcıları Buyrun Topiğime :)

bende serophene kullandım adetin 3. günü başladım 5 günde bitti sonra 12 gün kontrole çağırdı yumurtalar tedaviye cevap vermiş dedi yarın çatlatma iğneni ol dedi bende oldum sonra da bekleme deyim yani cnm benim adete 2 gün kaldı :)
akıntın mide bulantın bel ağrın falan varmı hamişsindr inşşşş

sarearjin sarearjin insan test yapmaya korkuyo dimi negatif çıkarsa diye ama ben yinede dayanamayıp yapıorum :KK43:
bende bugün test yapıcam ama içimde bi korku ve olmadığına dair kocaman bir his var :KK43:( bende hiç ağrı sızı yok belim ağrıyor bazen ama çalışıyorum ve bu hafta yorucuydu ondandır diyorum akıntım da yumurtlama günlerinden beri sarı akıntım var başka da belirtim yok ama saol cnm inş hamileyimdir ve inş sende hamilee kalırsın :)

cnm senin cumaymış benim pazar İ:) ama ben cuma akşamı test yapmayı düşünüyorum nasıl sende bi belirtiler var mı az kaldıııı cnm inş hayırlısıyla hamileyizdir :anneadayı::nazar::KK200:
Evet bugün diye düşündüm ama bugün daha pembe bi akıntı var sanırım yarın adet olacağım. Hayırlısı inşallah hamilesindir.

hamile kaldığın ay ne yaşadın canm yani belirti ne yaşadın adet tarihinden önce

ben o tarihlerde evde büyük temizlik yapıyordum, cam-çerçeve silme, perde yıkama-asma, koltuk-halı vs.. aklına gelebilecek her işi yaptım ama çok aşırı ve ani yoruluyordum hep gözüm kararıyordu ve hemen acıkıyordum..ben bunların hamilelikten olabileceğini düşünmediğim için önem vermedim ama çok şükür bebeğe birşey olmadı..yani kayda değer en belirgin olan göz kararması ve denge kaybı..bir de ben 6 gün geciktiğinde anca öğrendim hamile olduğumu..çünkü idrar testinde çıkmıyordu, kan testi ile anladım..

inş snede hamilesindir cnm ya yerleşme kanaması da olabilir pembemsi mi kan yoksa kıpkırmızı parlak mı
Pembe kahve çok az geliyor kesiliyor sadece göğüslerim hala hassas o kadar pek bişey hissetmiyorum inşallah hayırlı bi sonuçtur test yapmak istemedim bu ay yarın da gelmezse yaparım senin inşallah vardır canım bi kaçımız sevinsin inşallah ya

kolay değil biliorum canım ama arada kalmakda kötü bee kan yaptırcaksın dimi

Pembe kahve çok az geliyor kesiliyor sadece göğüslerim hala hassas o kadar pek bişey hissetmiyorum inşallah hayırlı bi sonuçtur test yapmak istemedim bu ay yarın da gelmezse yaparım senin inşallah vardır canım bi kaçımız sevinsin inşallah ya
idrar testi yapıcam kızlar ya kan vermeyle uğraşamam iş çıkışı testi alıcam evde yapıcam sonuçta bugünde akşam oldu pazar regli olmam gerek yani adete 1 gün kala zaten varsa eğer bişi çıkar diye düşünüyorum heyecanla ama hiç belirtisiz hamile kalınır mı yaaa

idrar testi yapıcam kızlar ya kan vermeyle uğraşamam iş çıkışı testi alıcam evde yapıcam sonuçta bugünde akşam oldu pazar regli olmam gerek yani adete 1 gün kala zaten varsa eğer bişi çıkar diye düşünüyorum heyecanla ama hiç belirtisiz hamile kalınır mı yaaa
Canim sonucu lutfen yaz insallahhh bebisin seninledir tutunmustur oradaa

Kizlar test yapmama daha 10 gun var ama heyecandan duramiyorum catlatmaa ignesinden sonra neler yapsam daha faydali olur yardimci olabilecek var mi bebek varsa tutunmasi icin falan

Slm kızlar ya bana doktor bu ay verdi adetimn beşinci günü başladm yumurta gelişsn diye bir hafta sonra gitcm bunu kullannlar çatlatma iğnesi veya başka bişy kullanmadn hamile kalabilirmi acl cvp lütfen

Slm kızlar ya bana doktor bu ay verdi adetimn beşinci günü başladm yumurta gelişsn diye bir hafta sonra gitcm bunu kullannlar çatlatma iğnesi veya başka bişy kullanmadn hamile kalabilirmi acl cvp lütfen
Bende yeni kullanmaya basladim doktor kontrole cagirdi 12. Gun gidicem forumlsrdan okuduguma gore kimine igne verio kimine iliski takvimi veriyomus

Test yaptin mı sonuc nefir. Benim bu sy da olmadı tahmin ettiğim gibi bugün adet oldum. Inşallah sizlerin olur.

Kizlar test yapmama daha 10 gun var ama heyecandan duramiyorum catlatmaa ignesinden sonra neler yapsam daha faydali olur yardimci olabilecek var mi bebek varsa tutunmasi icin falan
Daha cok varmış cok düşünmemeye çalış psikolojisi iyi olması lazım. Cok yeşilli çayları icme bol vitamin li fındık ceviz taze meyveler ye inşallah iyi olur sonuç

Senn bu ay olmamis canim üzüldum kismet iste ben pskoloji olarak iyim aslinda ilk denememiz bizim esim de cok duyarli beni hep sakinlestiriyor burda dediklerniz gibi findik fistik muz her aksam bol bol yiyoruz ama igneden sonra kasiklarimda biseyler hissediyorum surekli ve cok degisik hisler icindeym rabbim herseyin hayirlisini versin

X