En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hatalarını kabul etmezlerSenin laptop bozuk derler Büyük masraf çıkmadan halledersiniz inşaallah
Valla dedikleri anakartı değiştirecekler ama ben teknolojiden hiç anlamam,sonuçta orjinalliği gidecek,eskisi gibi performans alabilirmiyim onu da bilmiyorum.

Nasıl hatalarını kabul etmezler,ettiler,hatta telefonda mesajlaşmalarımızda var,valla söke söke alırım,bana asla öyle birşey yapamazlar,hele bir yapsınlar

Kız siz siyasette anlaşabiliyormusunuz,orada ne yapıyorsunuz bakayım,birbirinizi tanımamazlıktan mı geliyorsunuz
Beni çok seviyorlar,takdir ediyorlar,dört gözle yolumu bekliyorlar.Hatta biri bana dedi ki ,beni kaale almıyorlar ,sen cevap yazınca anında cevap geliyor.

Tabi canım düzgün yapmaları lazımPeki ona ne istiyorlar

Geçmiş olsun canım, benim lap top 4 yıllık, batarya ve yavaştan terk ediyor, yani 5-6 senelik ömürleri zaten..
Ana kart 1500 Tl etmez, ama işlemcide sorun varsa, o civara yakın tutar.
Yenisini alırsan sakın eskiyi satma, senden 3-5 kuruşa almak isteyebilirler.,parçala at, eğer içinde banka işlemi falan yaptığın yada ailevi hayatını ilgilendiren bilgiler varsa.. Çünkü bilgisayarcılar onları toplama bilgisayarlara takıyorlar, hackerlarda onları isterse çözer.. Zor ihtimal ama olmaz olmaz deme.. Geçmiş olsun, o kadar para verme, çünkü tamiratın sonu gelmez sana 2 pc parasına çıkar..

Sağol bilinmeyen canım,ben 1500 tl yi tamir için değil yeni laptop için demiştim aslında,tamire hiç o kadar para verirmiyim,ama bu konuşmalardan anladım ki laptop fiyatları şuan çok daha pahalı,sanırım ben 5 sene öncesinde kalmışım,ne kadar ki şu an en düşük laptop fiyatı

Şuan lap top lar 1000 Tl ile 10000 Tl ye kadar gider, benim şahsen favorim, sony lenovo ve apple (apple 5 bin civarı, sonny 1500-2000 arası) Yani 1000den itibaren her fiyata bulursun

Oyyyy senden ben bile korktum
Yok hayatım ondan değilde,şimdi ben tamire ne diye verdim,işte yazarken ana ekrana geri dönüyorum birde oyun oynarken oyun donuyor diye ufak tefek şeyler için.Önce şarj yerine birşey dediler sonra anakart bozuldu dediler,onlarda bir sorun yoktu ki,sağlam verdim bozuk çıkardılar,üstüne birde anakart için paramı vereyim,kendileri bozdular kendileri yapacaklar,hatta çocuk dedi,bu işten 350 -400 tl zararım var ama olsun benden çıkacakmış demekki dedi,yani iyi niyetli,öyle olunca kızamıyorumda,bir de ben vurmayayım dedim

Biliyorum canım takılıyorumAma bak öyle 300-400 masraf çıkarsa hiç yaptırmak ile uğraşmaYapılınca yine bozulabilirYenisini alırsın

Şuan lap top lar 1000 Tl ile 5000 Tl ye kadar gider, benim şahsen favorim, sony lenovo ve apple (apple 5 bin civarı, sonny 1500-2000 arası) Yani 1000den itibaren her fiyata bulursun
Anladım canım,yok 5000 tl lk olanlar beni aşar,eşim zaten hiç kullanmıyor,o benden daha bilgisiz bu konuda,en kötü eliyüzü düzgün orta halli birşey alırım en kötü ihtimal,inşaallah yapılır gelirde gerek kalmaz.Sağol ilgilenip cevap yazdığın için canım.

Biliyorum canım takılıyorumAma bak öyle 300-400 masraf çıkarsa hiç yaptırmak ile uğraşmaYapılınca yine bozulabilirYenisini alırsın
Tamam Nevoş haklısın,ben en iyisi Anneler günü yaklaşıyor,laptoplar indirime falan girer,en iyisi onları takipliyeyimMillet kozmetik indirimi takipler,ben laptop

Külliyen yalan söylemiş dümbük
350-400 tl falan zarar etmezler, birilerinden 3-5 kuruşa aldıkları eski pc lerden aldıkları parçaları sanki yeniymiş gibi başkasına takarlar, sonra kar zarar edebiyatı yaparlar. Tamircilere sinir oluyorum.
Aklı başında iyi niyetli adam ön kontrolden geçirir, sana derki ben bakar size haber veririm, ne var ne yok diye.

Tamam Nevoş haklısın,ben en iyisi Anneler günü yaklaşıyor,laptoplar indirime falan girer,en iyisi onları takipliyeyimMillet kozmetik indirimi takipler,ben laptop
İhtiyaç olunca öyle oluyorBiz pc olmadan yapamayızTelefondan olmuyor

Yaaa öylemiii diyorsun bilinmeyen,bak fena halde sinirlendim şuanda,beni mi kandırdılar yani,ben de saf saf inandımmı
Offf yaaa,neyse o gün bir gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…