• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok onun katılası var da masus beni bahane ediyor,çullanın üstüne,bende yardıma gelirim:KK53:
Evet ya, bomba tarifle gelip, son dakika atmazsa, saçımı keserim :KK70:
Gerçi cadı deynep sırf gıcıklığına saçımı keseyim diye bana son güne kadar soğuk ter attırır :KK53:

191. sayfa, 1905. mesaj, yani 2 sayfa öncesi, hatta sen mesajı beğenmişsin yamukprenses in mesajı:KK48:
Daha neyi beğendiğini bilmiyorsun sağ bek deynep :KK14:
Lap topu alınca deynepnaza baskı yapacağız ,şunları bunları yapacağız dedi ya,onu beğendim,bununla ye... ne alakası var ki:confused::confused::confused:,özelden bana anlatsana.Uykum geldi,anlayıp ta uyuyayım,meraktan uyuyamam.

Gerçi cadı deynep sırf gıcıklığına saçımı keseyim diye bana son güne kadar soğuk ter attırır :KK53:
Bu sözleri kaydediyorum,bugünden itibaren siyasette her mesajımı beğenmezsen hayatta katılmam:KK8:sıfıra vurursun saçını:KK53:

Beni tehdit mi ediyorsun:cry:Yapmazsan kendimi tezgahtan aşağıya atarım:KK53:
O zaten yapacak:KK59:Hazırlık yapıyor:KK45:Son günlerde ekleyip bizi şaşırtacak:KK30:
Senin tehdit daha cazipmiş Nevoş:KK48:
Aaaa son gün mü yapacakmış, çok şaşırdım:KK48:

Ben de öyle umuyorum bilinmeyenciğim ama ya katılmazsa,saçının şu an ki halini paylaşırmısın bizimle,yarışma sonrası bir daha boyunu kontrol edeceğim:KK45:

Lap topu alınca deynepnaza baskı yapacağız ,şunları bunları yapacağız dedi ya,onu beğendim,bununla ye... ne alakası var ki:confused::confused::confused:,özelden bana anlatsana.Uykum geldi,anlayıp ta uyuyayım,meraktan uyuyamam.
Benim bile kafamı karıştırdın deynep,git yat bir an önce lütfen,rüyandada helva gör.
:p:p:p

Ben de öyle umuyorum bilinmeyenciğim ama ya katılmazsa,saçının şu an ki halini paylaşırmısın bizimle,yarışma sonrası bir daha boyunu kontrol edeceğim:KK45:
Saçımın şuanki hali sırtımın ortasına geliyor, yaşıma göre biraz uzun :KK48: Arkadan liselik, önden müzelik bir tipim :KK53:

Benim bile kafamı karıştırdın deynep,git yat bir an önce lütfen,rüyandada helva gör.

Bak yapmazsan atarım :KK12:
Ben öyle hissediyorum:KK59:

Saçının uzunluğu önemli değil,sıfıra vurduracak zaten:KK53:
Benim kafam da karıştı,jeton hala düşmedi
Asıl sana :p

Saçımın şuanki hali sırtımın ortasına geliyor, yaşıma göre biraz uzun :KK48: Arkadan liselik, önden müzelik bir tipim :KK53:
Hahaha bu tabiri ben eşim için kullanıyorum,Allah seni ne etmesin emi:KK70:
Niye yaşın kaç ki,benim de uzun mesela,saçın yaşla ne alakası var ki,muhtemelen ölmez kalırsam ben nine oluncada eğer başımda iki tel saçım kalsada muhtemelen onları yanlardan örgü yapıcam diye uğraşırım:KK70:Uzun saçı çok seviyorum.:KK200:

Back