• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yaaa öylemiii diyorsun bilinmeyen,bak fena halde sinirlendim şuanda,beni mi kandırdılar yani,ben de saf saf inandımmı:KK34:
Offf yaaa,neyse o gün bir gelsin bakalımo_O
Onlara göre kandırmak değil, ticaret diyorlar.. Yani teknoloji ticareti yalana ve insan sömürmeye yöneliktir. Maalesef tüplü tv döneminde yaşamıyoruzki adamlar da yolunu öyle buluyor..

Onlara göre kandırmak değil, ticaret diyorlar.. Yani teknoloji ticareti yalana ve insan sömürmeye yöneliktir. Maalesef tüplü tv döneminde yaşamıyoruzki adamlar da yolunu öyle buluyor..
Valla onlar yeni teknolojiye göre bu işe ticaret derlerse ben de onlara yeni milenyum kadınlarının cazgırlığını öğretirim,öyle bağırıp çağırmamda ben,en kötü şu an elimdeki laptoplarının üstüne otururum,alın size takas usulü ticaret derim.Zaten yapılsın bunu hemen onlara geri vermeyeceğim,evde bir gelişimde getiririm diyeceğim,yada açık açık derim ben önce evde 2 gün kendi laptopumu bir deneyeyim olmuş mu diye sonra veririm derim:KK53:

Valla onlar yeni teknolojiye göre bu işe ticaret derlerse ben de onlara yeni milenyum kadınlarının cazgırlığını öğretirim,öyle bağırıp çağırmamda ben,en kötü şu an elimdeki laptoplarının üstüne otururum,alın size takas usulü ticaret derim.Zaten yapılsın bunu hemen onlara geri vermeyeceğim,evde bir gelişimde getiririm diyeceğim,yada açık açık derim ben önce evde 2 gün kendi laptopumu bir deneyeyim olmuş mu diye sonra veririm derim:KK53:
Bencede, denemeden verme geri :KK48: Yada para isterlerse pazarlık yap..

Zaten o ihtimali düşünmüşlerdir ,sana iyi lap top vermemişlerdir ki?:KK64:

Bencede, denemeden verme geri :KK48: Yada para isterlerse pazarlık yap..
Denemeden verirmiyim hiç,en az 2 gün evde deneyeceğim,buraya gelip nuryolunun fiyonklu şekerli ekmeklerinden,senin ütü masandan,Nevreste nin yoldan geçerken yanlışlıkla Ye.. diye cümlemeye başlayan arkadaşlarımızı tamam yemek yarışmasına katılacaksın anladım,bekliyorum demelerinden,deynepnaz a sen de katıl diye ısrarlarımızdan konuşacağız daha:KK48:

Para mı? avuçlarını:kk77:

Ben onlardan daha uyanığım,o an elinde kullandığı kendi laptopunu aldım adamın:KK53:herhalde kendisi en iyisini kullanıyordur değil mi,yani umarım öylediro_O
Takılma iyi veya kötü diye, o lap top u da başkasından alıp içini değiştirmişlerdir, yani sağlam kasaya başka laptop un işletim sistemini takmıştır, ya da () takmıştır ama kalan parçaları toplamadır, birinden ölü fiyatına alıp.. Muhtemelen 2. el satın almak isteyenlere satarlar o tip pc leri..

Denemeden verirmiyim hiç,en az 2 gün evde deneyeceğim,buraya gelip nuryolunun fiyonklu şekerli ekmeklerinden,senin ütü masandan,Nevreste nin yoldan geçerken yanlışlıkla Ye.. diye cümlemeye başlayan arkadaşlarımızı tamam yemek yarışmasına katılacaksın anladım,bekliyorum demelerinden,deynepnaz a sen de katıl diye ısrarlarımızdan konuşacağız daha:KK48:

Para mı? avuçlarını:kk77:
Pardon tam anlamadımo_OLaptopum elime geçerse kutlama için tatlı mı yapacağım dedin:KK73::rolleyes:

Takılma iyi veya kötü diye, o lap top u da başkasından alıp içini değiştirmişlerdir, yani sağlam kasaya başka laptop un işletim sistemini takmıştır, ya da () takmıştır ama kalan parçaları toplamadır, birinden ölü fiyatına alıp.. Muhtemelen 2. el satın almak isteyenlere satarlar o tip pc leri..
amannn olsun be bilinmeyen,olacağa ve öleceğe çare yokmuş.Hem benim laptopta eskiydi zaten,en azından şimdi eskisinden daha hızlı yazabiliyorum ve en güzeli yazarken hop diye masaüstüne geri dönmüyorum,eskiden yazmak işkenceydi bana.Sağol yeniden canım.:KK60:

Şimdi laptopum rahmetli oldu, geri gelmedi, tamamen bozulmuş desem,onun da cenazesi için helva istersin sen benden,kaçışım yok değil mi:KK70:
Helva hiç fena olmaz:KK45:Cevizli mi yapacaksın,fıstıklı mı:KK45:

Back