En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ben senin menüyü gözden geçireyim canım, teşekkür ederim
Ağlayan pastanın yanına hangi tatlı yapsam, dışarıdan görüş daha güzel geliyor

Şekerpare veya gül tatlısı yapabilirsin
Rica ederim canım

Araya giriyorum ama defne yapraklı biftek yemeğide yapabilirsin
Çok hoş oluyor davetlerde hem serviside kolay :)

Ama öyle bende kuzu eti yiyemiyordum faydalı olduğu için ara ara alıyoruz ,alışmaya çalışıyorum
Büyüğüm,idolümsün seni kopyalarım
Yine köyde yetişen kuzu eti kokmuyor da ,bu kasaplarda satılan kuzu eti kokuyor,yediklerinden herhalde.Söylemesi ayıp geçen hafta eşim kuzu pirzola aldı ızgara için,yiyemedim kokusundan,gözümün önünde götürdüler baba oğul,ben tavukla, idare ettim Brunella ızgara yapın kız,yanına birde salata ,başka birşeye gerek kalmaz

Yemek olursa,
-Taze fasulye çorbası, (severlermi bilmem ama o riske gireceğim )
-Dediğin gibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuzu kol risk, dilp eynirli köfte yapsam,
-Pilav
-Zeytin yağlı bir şey..
-Salata
Menü az mı, basit mi
Sizin yorumlarınız karasız dayı olarak var sayıyorum, (kaç seferdir son anda işi çıkmış, bu sefer programlamış, telefona kararsız kazım diye kaydettim )
-tatlı----fikir yok

Fasulye çorbası riskli olmaz mıOnun yerine tavuk çorbası yapsan
Köfte yapacaksan yanına elma dilim patates yapabilirsinBörekte olur ,salata falan yaparsın yeterli olur

Evin mutfak sirkülasyonu kötü, yani ızgara sıcak olması lazımi yaparken kapı cam açıyorum, çünkü burada evler genelde havalandırma biçimi mutfaklar, ara boşluğa bakıyor, aspilatör yetersiz kalıyor.. Tavuk çeşidide olabilir ama servisi zor. Mantarlı tavuk göğsü seçenek olur..

Son düzenleme:
İlk kez gelecek misafir için köfte hafif kalmaz mı

-Sarı mercimekten beşamelli mercimek çorbası
-Biftek yemeği
-Şehriyeli pilav
-Mevsim salata
-Zeytinyağlı bakla olabilir
-Tatlıyıda bi zahmet gelirken getirsinler

Kendisi başka bir ilde kahve dünyası bayiisi :) Oradaki frambuazlı pastayı severim, keşke ondan getirse
Şu biftek sarma için sabah kasabın kafasını bi şişiriyim

Kendisi başka bir ilde kahve dünyası bayiisi :) Oradaki frambuazlı pastayı severim, keşke ondan getirse
Şu biftek sarma için sabah kasabın kafasını bi şişiriyim
Et güzel olunca iyi oluyor
Ama riske girmek istemiyorsan kavurma veya et sote yapabilirsinHasanpaşa köftesi yapsan nasıl olur

Et güzel olunca iyi oluyor
Ama riske girmek istemiyorsan kavurma veya et sote yapabilirsinHasanpaşa köftesi yapsan nasıl olur
İşte porsiyonluk et anlamında evet, hasan paşada olur.. Dil peynirli köftede büyük porsiyonludur,
Biftek sarmada etten dolayı güven olmuyor, çünkü aslında bonfileden makbul .. Ama adamın kafası yöreselci kafa, yani bunlar kuzu çevirmeci kafası.. O yüzden kuzu kol tandır düşünmüştüm..
Bu mevsimde kuzu eti cidden risk..
Öneriler için çok teşekkür..
Sabah kasaba giderim, artık ne bulursam..
Onlarda aç mantıyı koy.. Ama o da zor geliyor
Çook teşekkür ederim fikirleriniz için

Evet tek porsiyonluk yemekler daha iyi oluyorKasap daha iyi bilir ona göre hareket edersin
Mantı uğraştırır,tek başına yeterli olmaz en iyisi uğraşmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…