Ben senin menüyü gözden geçireyim canım, teşekkür ederimSadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canımYani iki tatlı
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyorMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim.. Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin
Şekerpare veya gül tatlısı yapabilirsinBen senin menüyü gözden geçireyim canım, teşekkür ederim
Ağlayan pastanın yanına hangi tatlı yapsam, dışarıdan görüş daha güzel geliyor
Araya giriyorum ama defne yapraklı biftek yemeğide yapabilirsinBen senin menüyü gözden geçireyim canım, teşekkür ederim
Ağlayan pastanın yanına hangi tatlı yapsam, dışarıdan görüş daha güzel geliyor
Biftek sarmada yapabilirAraya giriyorum ama defne yapraklı biftek yemeğide yapabilirsin
Çok hoş oluyor davetlerde hem serviside kolay :)
Yine köyde yetişen kuzu eti kokmuyor da ,bu kasaplarda satılan kuzu eti kokuyor,yediklerinden herhalde.Söylemesi ayıp geçen hafta eşim kuzu pirzola aldı ızgara için,yiyemedim kokusundanAma öyle bende kuzu eti yiyemiyordum faydalı olduğu için ara ara alıyoruz ,alışmaya çalışıyorum
Büyüğüm,idolümsün seni kopyalarım
Tabi oda olur iyi biftek bulursa :)Biftek sarmada yapabilir
Hoşgeldin
Şeker pare güzel olabilir, gül tatlısı sevmemŞekerpare veya gül tatlısı yapabilirsin
Rica ederim canım
Anaa Name gelmiş, hoş gelmişTabi oda olur iyi biftek bulursa :)
Hoşbuldum
Fasulye çorbası riskli olmaz mıYemek olursa,
-Taze fasulye çorbası, (severlermi bilmem ama o riske gireceğim)
-Dediğin gibiNevreste kuzu kol risk, dilp eynirli köfte yapsam,
-Pilav
-Zeytin yağlı bir şey..
-Salata
Menü az mı, basit mi
Sizin yorumlarınız karasız dayı olarak var sayıyorum,(kaç seferdir son anda işi çıkmış, bu sefer programlamış, telefona kararsız kazım diye kaydettim )
-tatlı----fikir yok
Hiç uğramıyorsun bizi ihmal ediyorsunTabi oda olur iyi biftek bulursa :)
Hoşbuldum
Tamam şekerpare yap o zamanŞeker pare güzel olabilir, gül tatlısı sevmem
Evin mutfak sirkülasyonu kötü, yani ızgara sıcak olması lazımi yaparken kapı cam açıyorum, çünkü burada evler genelde havalandırma biçimi mutfaklar, ara boşluğa bakıyor, aspilatör yetersiz kalıyor.. Tavuk çeşidide olabilir ama servisi zor. Mantarlı tavuk göğsü seçenek olur..Yine köyde yetişen kuzu eti kokmuyor da ,bu kasaplarda satılan kuzu eti kokuyor,yediklerinden herhalde.Söylemesi ayıp geçen hafta eşim kuzu pirzola aldı ızgara için,yiyemedim kokusundan,gözümün önünde götürdüler baba oğul, ben tavukla, idare ettim Brunella ızgara yapın kız,yanına birde salata ,başka birşeye gerek kalmaz
İlk kez gelecek misafir için köfte hafif kalmaz mıYemek olursa,
-Taze fasulye çorbası, (severlermi bilmem ama o riske gireceğim)
-Dediğin gibiNevreste kuzu kol risk, dilp eynirli köfte yapsam,
-Pilav
-Zeytin yağlı bir şey..
-Salata
Menü az mı, basit mi
Sizin yorumlarınız karasız dayı olarak var sayıyorum,(kaç seferdir son anda işi çıkmış, bu sefer programlamış, telefona kararsız kazım diye kaydettim )
-tatlı----fikir yok
Kendisi başka bir ilde kahve dünyası bayiisi :) Oradaki frambuazlı pastayı severim, keşke ondan getirseİlk kez gelecek misafir için köfte hafif kalmaz mı
-Sarı mercimekten beşamelli mercimek çorbası
-Biftek yemeği
-Şehriyeli pilav
-Mevsim salata
-Zeytinyağlı bakla olabilir
-Tatlıyıda bi zahmet gelirken getirsinler
Et güzel olunca iyi oluyorKendisi başka bir ilde kahve dünyası bayiisi :) Oradaki frambuazlı pastayı severim, keşke ondan getirse
Şu biftek sarma için sabah kasabın kafasını bi şişiriyim
İşte porsiyonluk et anlamında evet, hasan paşada olur.. Dil peynirli köftede büyük porsiyonludur,Et güzel olunca iyi oluyor
Ama riske girmek istemiyorsan kavurma veya et sote yapabilirsinHasanpaşa köftesi yapsan nasıl olur
Evet tek porsiyonluk yemekler daha iyi oluyorİşte porsiyonluk et anlamında evet, hasan paşada olur.. Dil peynirli köftede büyük porsiyonludur,
Biftek sarmada etten dolayı güven olmuyor, çünkü aslında bonfileden makbul .. Ama adamın kafası yöreselci kafa, yani bunlar kuzu çevirmeci kafası.. O yüzden kuzu kol tandır düşünmüştüm..
Bu mevsimde kuzu eti cidden risk..
Öneriler için çok teşekkür..
Sabah kasaba giderim, artık ne bulursam..
Onlarda aç mantıyı koy.. Ama o da zor geliyor
Çook teşekkür ederim fikirleriniz için
Etiket yapıştırmıyosun ben napimHiç uğramıyorsun bizi ihmal ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?