İnşallah inşallah ,maşallah maşallah demeni sağlayacak bir sunum yapmak nasip olur,ama benim pek ümidim yokYanılmayacağım inşaallah
Yaprak sarması,baklava,kayseri mantısı,el açması börek,bunlar yeter fazla yorma kendini.Ben bunları isterim de kimse yapmıyor,millet tembelSelam hanımlar,
Yarın akşama büyük ihtimalle çaya, bir ihtimalde yemeğe misafirim var,
Bana menü önerisi lütfen,
-Siz bir yere misafir olsanız yarın akşama yemek olarak ne beklersiniz?
-Yada çay menüsü ne beklerdiniz
Yapmak değil, karar vermek sorun ..
Yaprak sarması,baklava,kayseri mantısı,el açması börek,bunlar yeter fazla yorma kendini.Ben bunları isterim de kimse yapmıyor,millet tembel
Kazen'i etiketleyip isteyebilirsinİnşallah inşallah ,maşallah maşallah demeni sağlayacak bir sunum yapmak nasip olur,ama benim pek ümidim yok,daha katılsam mı ,katılmasam mı ona karar veremedim,proluk olaydı iyiydi,gaza getirirdi beni, şimdi katılsam emeğim boşa gidecek gibi hissediyorum
Selam hanımlar,
Yarın akşama büyük ihtimalle çaya, bir ihtimalde yemeğe misafirim var,
Bana menü önerisi lütfen,
-Siz bir yere misafir olsanız yarın akşama yemek olarak ne beklersiniz?
-Yada çay menüsü ne beklerdiniz
Yapmak değil, karar vermek sorun ..
Bende bunları istiyorum birde yanına içli köfte yaparsan güzel olurYaprak sarması,baklava,kayseri mantısı,el açması börek,bunlar yeter fazla yorma kendini.Ben bunları isterim de kimse yapmıyor,millet tembel
Eğer oldu ki katıldım,ilk üçe girersem elimden kurtulamazKazen'i etiketleyip isteyebilirsin
Bende bunları istiyorum birde yanına içli köfte yaparsan güzel olurKolay mı oldu
deynepnaz çok şekersin
Mevsime uygun olarak yapmak istersen.
O zaman yakasına yapışırsınEğer oldu ki katıldım,ilk üçe girersem elimden kurtulamaz
Vallahi kim olsa yapamazBende bunları yapmakisterdim de.. İşte evde yumurta hariç her şey var
Şaka bi yana o kadar da değilim,Robotmuyum ben yaw
Ne yapayım canım çok istiyor,hazır sormuşken ne beklerdiniz diye,içimi dökeyim dedim.Yaprak sarması çoktan beri yapmadım,canım istedi.Bir tencere uğraşamam dedim,pazardan yanına dolmabiber aldım,tencerenin yarısı na kadar bari sarayımBende bunları istiyorum birde yanına içli köfte yaparsan güzel olurKolay mı oldu
deynepnaz çok şekersin
Ağlayan pasta basit olur yaMevsime uygun olarak yapmak istersen.
Fırında tavuk patates-Et sote-Tavuk Sote-Tavuk Sarma
Pilav
Yaprak sarma-Zeytinyağlı barbunya-Çerkez tavuğu-mercimekli köfte
Mercimek çorbası-tarhana çorbası-yayla çorbası-tavuk çorbası
----------------------------
Çay için
Börek ve tatlı yeterli olur çok istersen ağlayan kekte ekleyebilirsin..Akşamları tatlı daha iyi oluyor.Börek tek olsa yeterli
Kuzu kol alma ,dana al.Kuzu etini sevmiyorum ben kokuyor,belki dayının karısı da sevmezAğlayan pasta basit olur yaYemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni
Sende haklısın bu kadar becerikli olunca herşeyi yapar diye görüyoruzNe yapayım canım çok istiyor,hazır sormuşken ne beklerdiniz diye,içimi dökeyim dedim.Yaprak sarması çoktan beri yapmadım,canım istedi.Bir tencere uğraşamam dedim,pazardan yanına dolmabiber aldım,tencerenin yarısı na kadar bari sarayım,böreği de az önce gıcık @talhayasir koymuş konuya canım istedi,baklavası da ünlü oldu,mantı da iyi gider,yapsın işte ,zaten gece uyumuyor,gece ütü yapan sarma da sarar,börek te açar
Sadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canımAğlayan pasta basit olur yaYemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni
Sende haklısın bu kadar becerikli olunca herşeyi yapar diye görüyoruz
Sen bayağı tembel çıktın
Hırsız ,niye yorumumdan kopya çekiyorsunSadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canımYani iki tatlı
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyorMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim.. Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin
O zaman noter onaylı, onay vereceğim.Çok gücendim sana.Yapmayacağım işte tatlı
Ama öyle bende kuzu eti yiyemiyordum faydalı olduğu için ara ara alıyoruz ,alışmaya çalışıyorumHırsız ,niye yorumumdan kopya çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?