En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yanılmayacağım inşaallah
İnşallah inşallah ,maşallah maşallah demeni sağlayacak bir sunum yapmak nasip olur,ama benim pek ümidim yok,daha katılsam mı ,katılmasam mı ona karar veremedim,proluk olaydı iyiydi,gaza getirirdi beni,şimdi katılsam emeğim boşa gidecek gibi hissediyorum

Yaprak sarması,baklava,kayseri mantısı,el açması börek,bunlar yeter fazla yorma kendini.Ben bunları isterim de kimse yapmıyor,millet tembel

Kazen'i etiketleyip isteyebilirsin

Yaprak sarması,baklava,kayseri mantısı,el açması börek,bunlar yeter fazla yorma kendini.Ben bunları isterim de kimse yapmıyor,millet tembel
Bende bunları istiyorum birde yanına içli köfte yaparsan güzel olurKolay mı oldu
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. çok şekersin

Mevsime uygun olarak yapmak istersen.
Fırında tavuk patates-Et sote-Tavuk Sote-Tavuk Sarma
Pilav
Yaprak sarma-Zeytinyağlı barbunya-Çerkez tavuğu-mercimekli köfte
Mercimek çorbası-tarhana çorbası-yayla çorbası-tavuk çorbası
----------------------------
Çay için
Börek ve tatlı yeterli olur çok istersen ağlayan kekte ekleyebilirsin..Akşamları tatlı daha iyi oluyor.Börek tek olsa yeterli

Bende bunları istiyorum birde yanına içli köfte yaparsan güzel olurKolay mı oldu
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. çok şekersin
Ne yapayım canım çok istiyor,hazır sormuşken ne beklerdiniz diye,içimi dökeyim dedim.Yaprak sarması çoktan beri yapmadım,canım istedi.Bir tencere uğraşamam dedim,pazardan yanına dolmabiber aldım,tencerenin yarısı na kadar bari sarayım,böreği de az önce gıcık @talhayasir koymuş konuya canım istedi,baklavası da ünlü oldu,mantı da iyi gider,yapsın işte ,zaten gece uyumuyor,gece ütü yapan sarma da sarar,börek te açar

Ağlayan pasta basit olur ya Yemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni

Ağlayan pasta basit olur ya Yemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni
Kuzu kol alma ,dana al.Kuzu etini sevmiyorum ben kokuyor,belki dayının karısı da sevmezKarnıyarık yapsana,yada kürdan kebabı

Sende haklısın bu kadar becerikli olunca herşeyi yapar diye görüyoruz
Sen bayağı tembel çıktın

Sadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canımYani iki tatlı
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyorMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim..Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin

Hırsız ,niye yorumumdan kopya çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…