• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Geçen gün BDVde ütü yapması zor gelen biri tavsiye istiyordu.Aklıma sen geldin ,etiketliyeyim dedim.Profiline baktım ki,saat dörtte yorum yazmışsın,akşama kadar uyur ,rahatsız etmiyeyim dedim:KK53:
Ben sabah 4 gibi yatarsam 9-9,5 gibi kalkarım, bişeyler atıştırıp yürüyüşe çıkarım veya eve süpürge tutarım, akşama pişireceklerimi hazırlarım, vs..diye gider, yani, 5 saatlik uyku yetiyor :KK48: İşim bitince buralarda takılırım, akşamları eşim uyuklarken burada takılırım :KK53: uyuklamıyorsa tv felan filan..

Hoşgeldin yamukprensesim:KK15:
Hoşbulduk bilinmeyenim,nasılsın canım:KK15:

Severim ben ütüyü :KK48: Valla her iş o kadar kolay olsa :KK69:
Bana herşeyi de ama ütü deme,o kadar nefret ediyorum :KK12:
Aslında sorunum ütü yapmakla değilde ütü masalariyla benim.surekli sungerleri çıkıyor,deli ediyor beni:KK34:
Kız sen evli miydin, seni alan oldu ben daha evlenmedim ya pes :confused::confused:
Aaaa kız niye öyle dedin şimdi,ben evde kalacak kizmiyim :cry:
Evliyim canım hemde 9 bitti 10.senemize girdik,ondan önce 3 sene de çıktık catlada patla:p
Nickimde prenses yazdığına bakma 36 yaşındayım ben:KK66:
Aşkolsun :63:niye artık tutturamıyorum:KK70:
Bilmem artık orasinibence sen artık yeni av peşine düş:KK48:

Bu arada hain laptop yine attı beni,telefona geçtim 2 saat yazamıyorum ,canıma tak etti artık ,yarın tamire gondereyim

Aslında sorunum ütü yapmakla değilde ütü masalariyla benim.surekli sungerleri çıkıyor,deli ediyor beni:KK34:

Evliyim canım hemde 9 bitti 10.senemize girdik,ondan önce 3 sene de çıktık catlada patla:p

Bilmem artık orasinibence sen artık yeni av peşine düş:KK48:

Bu arada hain laptop yine attı beni,telefona geçtim 2 saat yazamıyorum ,canıma tak etti artık ,yarın tamire gondereyim
Bu kadar emin olma, kendime yeni stratejiler bulur seni mutfağa koştururum:KK59::KK70:
Sen yolla mutlaka yoksa olmayacak:KK68:

Ütü masası örtüleri oluyor ya, koçtaş gibi yerlerde viledanın ki var, ben ondan kullanıyorum, memnunum, örtüyü takınca boğumunu sıkı bağlarsan çözmediğin sürece kaymaz ve yıkaması çok rahat. Ben ütü masamın süngerini çıkartmadan onu taktım direk, ayrıca düşün ısıda yıkanınca tertemiz oluyor ;) Tavsiye ederim.

Bu kadar emin olma, kendime yeni stratejiler bulur seni mutfağa koştururum:KK59::KK70:
Sen yolla mutlaka yoksa olmayacak:KK68:
Valla olmuyor ya,zaten sayfa yavaş dona dona yazıyorum ,bir de yazarken sayfa beni atıyor kk kapanıyor ,laptopun masa üstüne geri dönüyorum ,sonra haydi bakalım baştan yaz:110:

Valla pek gaza gelmem nevosum,hele serbetlilerde ıhhh

Valla olmuyor ya,zaten sayfa yavaş dona dona yazıyorum ,bir de yazarken sayfa beni atıyor kk kapanıyor ,laptopun masa üstüne geri dönüyorum ,sonra haydi bakalım baştan yaz:110:

Valla pek gaza gelmem nevosum,hele serbetlilerde ıhhh
Tamam o zaman başka kategoride peşine düşerim:KK53:
Benimde pc bu ara sorunlu:KK12:Format atsam daha sonra tek tek programları yüklemem gerekecek eriniyorum:KK47:

Ütü masası örtüleri oluyor ya, koçtaş gibi yerlerde viledanın ki var, ben ondan kullanıyorum, memnunum, örtüyü takınca boğumunu sıkı bağlarsan çözmediğin sürece kaymaz ve yıkaması çok rahat. Ben ütü masamın süngerini çıkartmadan onu taktım direk, ayrıca düşün ısıda yıkanınca tertemiz oluyor :KK66: Tavsiye ederim.
Aldım canım ama onların da ölçüleri oluyormuş,benim aldığım büyük geldi mesela.Bir ara silikonla yapıştırmayı bile denedim :KK64:
Neyse bakıcam ben bir çaresine artık,iyi kötü geçinip gidiyoruz aslında,ben haftada 1 ütlüyorum,yani acil giyilmeyecekse topluca ütülüyorum.

Aldım canım ama onların da ölçüleri oluyormuş,benim aldığım büyük geldi mesela.Bir ara silikonla yapıştırmayı bile denedim :KK64:
Neyse bakıcam ben bir çaresine artık,iyi kötü geçinip gidiyoruz aslında,ben haftada 1 ütlüyorum,yani acil giyilmeyecekse topluca ütülüyorum.
Onların yan tarafında ipleri var, büyükte olsa ser masaya ve iplerini çekerek patadanak kaplanır o.. Alt tarafında büzgüler kalır, üstü dümdüz olur. Büyük küçük farketmiyor aslında..

Üşengeç, bi şerbetli tatlı yapmayı beceremiyorsun :KK53: acaba seni sadece karanlıkta gorup mü aldı :KK53: ne catlayip patlayacagim, istersen bende evlenirdim bi kere taam mı :63::63:

Üşengeç, bi şerbetli tatlı yapmayı beceremiyorsun :KK53: acaba seni sadece karanlıkta gorup mü aldı :KK53: ne catlayip patlayacagim, istersen bende evlenirdim bi kere taam mı :63::63:
Yooo baya güpe gündüz görüp aldı beni,hatta çok peşimde koşturdum:KK53::KK48:

Hem ben bir kere istesem yaparım tamam mı ama işte misafir,anne,kaynana,iş güç derken vakit kalmıyor,salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır....:KK48:

Şaka bir yana nananais yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten sevdiğin insanı bulamadıktan sonra evlenmek neye yarar,acelesi yok,hayatını yaşa.

Tamam o zaman başka kategoride peşine düşerim:KK53:
Benimde pc bu ara sorunlu:KK12:Format atsam daha sonra tek tek programları yüklemem gerekecek eriniyorum:KK47:
Tamam Nevoşum anlaştık:KK19:
Benim güncellememi yapılacak yoksa motormu soğutmuyor yoksa format mı atılacak nedir ne değildir bilmiyorum ama bir gitmem lazım tamirciye.:KK76:

Back