- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
NihahahaKendine haksızlık yapıyorsun bence sende çok güzel bir tatlı yapabilirsin![]()

Neyseki çok fazla şansını zorlamamış öyle üstünkörü geçmişsin Nevoş,birbirimizi biliyoruz artık,gaza gelmem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NihahahaKendine haksızlık yapıyorsun bence sende çok güzel bir tatlı yapabilirsin![]()
AşkolsunNihahaha
Neyseki çok fazla şansını zorlamamış öyle üstünkörü geçmişsin Nevoş,birbirimizi biliyoruz artık,gaza gelmem![]()
Geçen gün BDVde ütü yapması zor gelen biri tavsiye istiyordu.Aklıma sen geldin ,etiketliyeyim dedim.Profiline baktım ki,saat dörtte yorum yazmışsın,akşama kadar uyur ,rahatsız etmiyeyim dedimSeverim ben ütüyüValla her iş o kadar kolay olsa
![]()
İlk seferinde insan gaza geliyorda ,sonradan akıllanıyorAşkolsunniye artık tutturamıyorum
![]()
Aslında şimdiye kadar pek öyle olmuyorduİlk seferinde insan gaza geliyorda ,sonradan akıllanıyor![]()
Ben sabah 4 gibi yatarsam 9-9,5 gibi kalkarım, bişeyler atıştırıp yürüyüşe çıkarım veya eve süpürge tutarım, akşama pişireceklerimi hazırlarım, vs..diye gider, yani, 5 saatlik uyku yetiyorGeçen gün BDVde ütü yapması zor gelen biri tavsiye istiyordu.Aklıma sen geldin ,etiketliyeyim dedim.Profiline baktım ki,saat dörtte yorum yazmışsın,akşama kadar uyur ,rahatsız etmiyeyim dedim![]()
Önceki yarışmalara biraz baktım,katılım daha azmış,oy verenlerde .Şimdi katılan da çok,oy veren de.Aslında şimdiye kadar pek öyle olmuyorduÇaptan düştüm galiba
![]()
Yok canım yaklaşık 1.5 yıldır katılım çok fazla oluyorÖnceki yarışmalara biraz baktım,katılım daha azmış,oy verenlerde .Şimdi katılan da çok,oy veren de.
Neyse ben kaçayımBrunella bayağı motive etti beni.
![]()
Hoşbulduk bilinmeyenim,nasılsın canımHoşgeldin yamukprensesim![]()
Bana herşeyi de ama ütü deme,o kadar nefret ediyorumSeverim ben ütüyüValla her iş o kadar kolay olsa
![]()
Aaaa kız niye öyle dedin şimdi,ben evde kalacak kizmiyimKız sen evli miydin, seni alan oldu ben daha evlenmedim ya pes![]()
Bilmem artık orasinibence sen artık yeni av peşine düşAşkolsunniye artık tutturamıyorum
![]()
Bu kadar emin olma, kendime yeni stratejiler bulur seni mutfağa koştururumHoşbulduk bilinmeyenim,nasılsın canım
Bana herşeyi de ama ütü deme,o kadar nefret ediyorum
Aslında sorunum ütü yapmakla değilde ütü masalariyla benim.surekli sungerleri çıkıyor,deli ediyor beni
Aaaa kız niye öyle dedin şimdi,ben evde kalacak kizmiyim
Evliyim canım hemde 9 bitti 10.senemize girdik,ondan önce 3 sene de çıktık catlada patla
Nickimde prenses yazdığına bakma 36 yaşındayım ben
Bilmem artık orasinibence sen artık yeni av peşine düş
Bu arada hain laptop yine attı beni,telefona geçtim 2 saat yazamıyorum ,canıma tak etti artık ,yarın tamire gondereyim
Ütü masası örtüleri oluyor ya, koçtaş gibi yerlerde viledanın ki var, ben ondan kullanıyorum, memnunum, örtüyü takınca boğumunu sıkı bağlarsan çözmediğin sürece kaymaz ve yıkaması çok rahat. Ben ütü masamın süngerini çıkartmadan onu taktım direk, ayrıca düşün ısıda yıkanınca tertemiz oluyorHoşbulduk bilinmeyenim,nasılsın canım
Bana herşeyi de ama ütü deme,o kadar nefret ediyorum
Aslında sorunum ütü yapmakla değilde ütü masalariyla benim.surekli sungerleri çıkıyor,deli ediyor beni![]()
Valla olmuyor ya,zaten sayfa yavaş dona dona yazıyorum ,bir de yazarken sayfa beni atıyor kk kapanıyor ,laptopun masa üstüne geri dönüyorum ,sonra haydi bakalım baştan yazBu kadar emin olma, kendime yeni stratejiler bulur seni mutfağa koştururum
Sen yolla mutlaka yoksa olmayacak![]()
Tamam o zaman başka kategoride peşine düşerimValla olmuyor ya,zaten sayfa yavaş dona dona yazıyorum ,bir de yazarken sayfa beni atıyor kk kapanıyor ,laptopun masa üstüne geri dönüyorum ,sonra haydi bakalım baştan yaz
Valla pek gaza gelmem nevosum,hele serbetlilerde ıhhh
Aldım canım ama onların da ölçüleri oluyormuş,benim aldığım büyük geldi mesela.Bir ara silikonla yapıştırmayı bile denedimÜtü masası örtüleri oluyor ya, koçtaş gibi yerlerde viledanın ki var, ben ondan kullanıyorum, memnunum, örtüyü takınca boğumunu sıkı bağlarsan çözmediğin sürece kaymaz ve yıkaması çok rahat. Ben ütü masamın süngerini çıkartmadan onu taktım direk, ayrıca düşün ısıda yıkanınca tertemiz oluyorTavsiye ederim.
Onların yan tarafında ipleri var, büyükte olsa ser masaya ve iplerini çekerek patadanak kaplanır o.. Alt tarafında büzgüler kalır, üstü dümdüz olur. Büyük küçük farketmiyor aslında..Aldım canım ama onların da ölçüleri oluyormuş,benim aldığım büyük geldi mesela.Bir ara silikonla yapıştırmayı bile denedim
Neyse bakıcam ben bir çaresine artık,iyi kötü geçinip gidiyoruz aslında,ben haftada 1 ütlüyorum,yani acil giyilmeyecekse topluca ütülüyorum.
Resmen ütü uzmanı olmuşsun bilinmeyenOnların yan tarafında ipleri var, büyükte olsa ser masaya ve iplerini çekerek patadanak kaplanır o.. Alt tarafında büzgüler kalır, üstü dümdüz olur. Büyük küçük farketmiyor aslında..
Rica ederim ne demekResmen ütü uzmanı olmuşsun bilinmeyenTeşekkürederim bu arada
![]()
Üşengeç, bi şerbetli tatlı yapmayı beceremiyorsunAaaa kız niye öyle dedin şimdi,ben evde kalacak kizmiyim
Evliyim canım hemde 9 bitti 10.senemize girdik,ondan önce 3 sene de çıktık catlada patla
Nickimde prenses yazdığına bakma 36 yaşındayım ben![]()
Yooo baya güpe gündüz görüp aldı beni,hatta çok peşimde koşturdumÜşengeç, bi şerbetli tatlı yapmayı beceremiyorsunacaba seni sadece karanlıkta gorup mü aldı
ne catlayip patlayacagim, istersen bende evlenirdim bi kere taam mı
![]()
Tamam Nevoşum anlaştıkTamam o zaman başka kategoride peşine düşerim
Benimde pc bu ara sorunluFormat atsam daha sonra tek tek programları yüklemem gerekecek eriniyorum
![]()