Bana da demiş olabilirBana mı didin,iyiyim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da demiş olabilirBana mı didin,iyiyim canım
Bende görümcem ile bdv da hakkımda konu actiniz sandımBen buradayım gelin hanım![]()
Kiz sen bulaşık makinesinin yanindasin sanıyordumNişan yaptık yorulduk,dinlenelim değil mi?![]()
Biz değil kayınvaliden konu açmışBende görümcem ile bdv da hakkımda konu actiniz sandım
Kiz sen bulaşık makinesinin yanindasin sanıyordum![]()
Ahh bana demişherkese iyigeceler güzel hanımlar,nasılsınız![]()
Ütü yapmam lazım da eriniyorumBende görümcem ile bdv da hakkımda konu actiniz sandım
Kiz sen bulaşık makinesinin yanindasin sanıyordum![]()
Kız önce bi tanissaydik ya, sonra konu acar. Ama siz inanmayın, beni savununBiz değil kayınvaliden konu açmış![]()
Ütüm bitti poğaça hamuru mayaladım
İyiyim Nevoşum şükür,sizlere bakmaya geldim,herkes tüm kadro burada galibaHoşgeldin canımİyidir canım sen nasılsın
![]()
O bu gece bana gelecek
Kendine haksızlık yapıyorsun bence sende çok güzel bir tatlı yapabilirsinİyiyim Nevoşum şükür,sizlere bakmaya geldim,herkes tüm kadro burada galiba
Tariflere bakıyorum bir yandan,kendimden utandım yeminle![]()
Şimdilik senin tarafındayız daha sonra düşüneceğizKız önce bi tanissaydik ya, sonra konu acar. Ama siz inanmayın, beni savunun![]()
Teşekkürederim canımAhh bana demişiyiyim kuzum sen nasılsın
![]()
Ütüm bitti poğaça hamuru mayaladım![]()
İlahiYok ebesinin eldiveni
,maşallah sana
,hiçte kıskanmadım
![]()
Ayyy bilinmeyen ne alem hatunsun ya,sende benim gibi gece yaşayanlardansınÜtüm bitti poğaça hamuru mayaladım![]()
Hoşgeldin yamukprensesimTeşekkürederim canımSizlerin tariflere bakıp bakıp evde hasetleniyorum
![]()
Şimdilik senin tarafındayız daha sonra düşüneceğiz![]()
Amin inşaallah
Nikaha kadar destek olsanız yeter, sonra bizi kimse ayiramaz, yolumuza kimse taş koyamaz![]()
Severim ben ütüyüAyyy bilinmeyen ne alem hatunsun ya,sende benim gibi gece yaşayanlardansınama ütü deyince iptal oluyorum o ayrı,nefret ediyorum ütüden.
Kız sen evli miydin, seni alan oldu ben daha evlenmedim ya pesTeşekkürederim canımSizlerin tariflere bakıp bakıp evde hasetleniyorum
![]()