Büyük iş çıkarmaz inşaallahTamam Nevoşum anlaştık
Benim güncellememi yapılacak yoksa motormu soğutmuyor yoksa format mı atılacak nedir ne değildir bilmiyorum ama bir gitmem lazım tamirciye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük iş çıkarmaz inşaallahTamam Nevoşum anlaştık
Benim güncellememi yapılacak yoksa motormu soğutmuyor yoksa format mı atılacak nedir ne değildir bilmiyorum ama bir gitmem lazım tamirciye.
Yanlış gormus olmalı i am beceriksiz diyemiyor da bahanelere üretiyor ay kuzum daha yeni 25 ime girdim. Ablam daha yeni evledi 6 ay oldu. Bakalım 28 imde düşünüyorum. Biraz hayatımı yaşıyayımYooo baya güpe gündüz görüp aldı beni,hatta çok peşimde koşturdum
Hem ben bir kere istesem yaparım tamam mı ama işte misafir,anne,kaynana,iş güç derken vakit kalmıyor,salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır....
Şaka bir yana nananais yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten sevdiğin insanı bulamadıktan sonra evlenmek neye yarar,acelesi yok,hayatını yaşa.
Ya işte gidip dert anlatmaya üşeniyorum ben,anlamayacaklar sonra başka fazladan birşey yapacaklar,bir yeri yaparken başka yeri bozacaklar falan ondan erteliyorum hep,genelde bu konularda şansızım da;daha önce kaç kere bilgisayarcıya verdiysem 2-3 kere daha gitmek zorunda kaldım sonrasında,işlerini tam yapamıyorlar,o stresi yaşamak istemiyorum.Büyük iş çıkarmaz inşaallah
Bu sefer şanslı olursun inşaallahYa işte gidip dert anlatmaya üşeniyorum ben,anlamayacaklar sonra başka fazladan birşey yapacaklar,bir yeri yaparken başka yeri bozacaklar falan ondan erteliyorum hep,genelde bu konularda şansızım da;daha önce kaç kere bilgisayarcıya verdiysem 2-3 kere daha gitmek zorunda kaldım sonrasında,işlerini tam yapamıyorlar,o stresi yaşamak istemiyorum.
Hayırlı gecelerKızlar herkese iyigeceler,tatlı rüyalar,Allah rahatlık versin,öpüldünüz
ivet.Bunu mu diyorsun kardiş
Onu bana dememiş miydi?Hiç te bile Nevreste bana dedi ki,tatlı yapman şart değil,yazmak için gel,bizi bırakma(bu uydurma değil gerçek)
senin derslerin var sen tatlı yapmasan da olur demişti.Bana da dedi.Hepimize mavi boncuk dağıtıyor Nevreste
.Ne kadar düşünceli,ince fikirli ,madem beni düşünüyor deyip, jest yapıp da tatlı hazırlaman gerekirdi.senin derslerin var sen tatlı yapmasan da olur demişti.
.Ne kadar düşünceli,ince fikirli ,madem beni düşünüyor deyip, jest yapıp da tatlı hazırlaman gerekirdi.
Sen de mi diyettesin?Akşamları bazen yemek yemeden uyuyorum
Sen de mi diyettesin?
Günaydınlar hanımlar
Günaydınlar hanımlar
Günaydın daha doğrusu tünaydın
Evet ogle olduGünaydın daha doğrusu tünaydın
Akşam başka topiğe yazmışsınızBizi beğenmediniz mi?Evet ogle oldu
Yarismadan 4 kisi var topikte ilgimi cekti haliyle kalanida kasim anneleriymishic yazmiyodum baska topiklere artik boyle yavas yavas acilacam tum KK yeAkşam başka topiğe yazmışsınızBizi beğenmediniz mi?