• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yooo baya güpe gündüz görüp aldı beni,hatta çok peşimde koşturdum:KK53::KK48:

Hem ben bir kere istesem yaparım tamam mı ama işte misafir,anne,kaynana,iş güç derken vakit kalmıyor,salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır....:KK48:

Şaka bir yana nananais yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten sevdiğin insanı bulamadıktan sonra evlenmek neye yarar,acelesi yok,hayatını yaşa.
Yanlış gormus olmalı :cool: i am beceriksiz diyemiyor da bahanelere üretiyor :stop: ay kuzum daha yeni 25 ime girdim. Ablam daha yeni evledi 6 ay oldu. Bakalım 28 imde düşünüyorum. Biraz hayatımı yaşıyayım :cool:

Büyük iş çıkarmaz inşaallah:KK19:
Ya işte gidip dert anlatmaya üşeniyorum ben,anlamayacaklar sonra başka fazladan birşey yapacaklar,bir yeri yaparken başka yeri bozacaklar falan ondan erteliyorum hep,genelde bu konularda şansızım da;daha önce kaç kere bilgisayarcıya verdiysem 2-3 kere daha gitmek zorunda kaldım sonrasında,işlerini tam yapamıyorlar,o stresi yaşamak istemiyorum.

Ya işte gidip dert anlatmaya üşeniyorum ben,anlamayacaklar sonra başka fazladan birşey yapacaklar,bir yeri yaparken başka yeri bozacaklar falan ondan erteliyorum hep,genelde bu konularda şansızım da;daha önce kaç kere bilgisayarcıya verdiysem 2-3 kere daha gitmek zorunda kaldım sonrasında,işlerini tam yapamıyorlar,o stresi yaşamak istemiyorum.
Bu sefer şanslı olursun inşaallah:KK60:

Back