- 2 Aralık 2015
- 31.736
- 105.749
- 598
Allah sana kolaylık versin canım.Hem bedenen hem de zihin açıklığı versinHayır .Çalışıyorum akşamları da kursum var.Çok yorgun oluyorum.
Evdekileri bile zor görüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana kolaylık versin canım.Hem bedenen hem de zihin açıklığı versinHayır .Çalışıyorum akşamları da kursum var.Çok yorgun oluyorum.
Evdekileri bile zor görüyorum.
Benim gibi daldan dala mı atlayacaksın? Uslu yorumlar yap ,yoksa yersin banı diyecektim ki yeni üye değilsin ,bu zamana kadar alışmadın mı?Ben 4 ayda her tarafı öğrendim.Kaç kere ban aldın?Almadım deme döverim seni.Yarismadan 4 kisi var topikte ilgimi cekti haliyle kalanida kasim anneleriymishic yazmiyodum baska topiklere artik boyle yavas yavas acilacam tum KK ye
Bura dısinda bi tek diyet topine yazmistim yillar once diyette ne bani herkesin derdi kendine yeter diyetleBenim gibi daldan dala mı atlayacaksın? Uslu yorumlar yap ,yoksa yersin banı diyecektim ki yeni üye değilsin ,bu zamana kadar alışmadın mı?Ben 4 ayda her tarafı öğrendim.Kaç kere ban aldın?Almadım deme döverim seni.
Yıllardır diyet topiğinden başka bir yere yazmadın mı?Şimdi diyet topiğine güllerini göstersene ,seni dövüp kiblesinlerNasıl bir duygu olduğunu anla diye diyorumBura dısinda bi tek diyet topine yazmistim yillar once diyette ne bani herkesin derdi kendine yeter diyetle
Bende diyet topigindeyim, yutkuna yutkuna destek oluyorlardı sagolsunlar am bu şerbetliler son olacak bir daha katılmayacağım, yiterrYıllardır diyet topiğinden başka bir yere yazmadın mı?Şimdi diyet topiğine güllerini göstersene ,seni dövüp kiblesinlerNasıl bir duygu olduğunu anla diye diyorum
Proluğumda bana destek oldular diyorsun yaniBende diyet topigindeyim, yutkuna yutkuna destek oluyorlardı sagolsunlar am bu şerbetliler son olacak bir daha katılmayacağım, yiterr
2013tu sanirim bikac ay katildim diyey topigine o zamandan beri kismet olmadi Kkye hic girmedim yeni martta girebildim iste eski uyeyim ama aktif degildim malesefYıllardır diyet topiğinden başka bir yere yazmadın mı?Şimdi diyet topiğine güllerini göstersene ,seni dövüp kiblesinlerNasıl bir duygu olduğunu anla diye diyorum
Tabi kiProluğumda bana destek oldular diyorsun yani
Bende katılsam aranıza bana da destek olurlar mı?Malum kilo sorunum var,art niyet taşımıyorumTabi ki
Tabi ki, 6-8 oy seni ne derece yükseklere taşır bilemem, ama şunu unutma sana en yakın kimse ikinci oy ona gidebilir, benimkiler kakao baciya oy vermişti ayy bi de diyet kardeşim sadece kakao bacima oy vermişti. Koyuyor yahu insanaBende katılsam aranıza bana da destek olurlar mı?Malum kilo sorunum var,art niyet taşımıyorum
Aynen koyar insana arkadaşının başkasına vermesi.Kesin sunumu senin yaptığını da bilmezlerdir.O yüzden oylamada tariflerin yanında kimin yaptığının olmaması ,hakkaniyetli olmuş.Herkes tek tek kim yapmış diye mi bakacak.Tabi ki, 6-8 oy seni ne derece yükseklere taşır bilemem, ama şunu unutma sana en yakın kimse ikinci oy ona gidebilir, benimkiler kakao baciya oy vermişti ayy bi de diyet kardeşim sadece kakao bacima oy vermişti. Koyuyor yahu insana
Aynen koyar insana arkadaşının başkasına vermesi.Kesin sunumu senin yaptığını da bilmezlerdir.O yüzden oylamada tariflerin yanında kimin yaptığının olmaması ,hakkaniyetli olmuş.Herkes tek tek kim yapmış diye mi bakacak.
Diyet yapıp ta ,senin su böreğini mi övecekler ,çin işkencesi gibi
Bundan sonra kime istiyorsa oy versinler. Zaten biride gelip ovmedi beni hiç
Ben aylardır diyet yapıp zararlı hiç bir şey yemezken onların dayanamayıp yediği boreklere sarmalara yorum yapıyordum amaDiyet yapıp ta ,senin su böreğini mi övecekler ,çin işkencesi gibi
Haklarında ne düşündüğünü bilsinler.Bir ara ziyaretinize geleyim.Ben aylardır diyet yapıp zararlı hiç bir şey yemezken onların dayanamayıp yediği boreklere sarmalara yorum yapıyordum ama
Gelmene gerek yok, hiç cekinmeyin açık açık yazıyorum zaten diyet topiginde dayanamayıp yiyorsa yoruma açık olacak o kadarHaklarında ne düşündüğünü bilsinler.Bir ara ziyaretinize geleyim.
Allah sana kolaylık versin canım.Hem bedenen hem de zihin açıklığı versin
Cok geçmiş olsunselam kizlar nasilsiniz ben gribim yaw bebelerim de hasta siz de durumlar nasil
Gecmis olsun cnm acil sifalar miniklerinede kac yasindalar?selam kizlar nasilsiniz ben gribim yaw bebelerim de hasta siz de durumlar nasil