- 2 Aralık 2015
- 31.914
- 106.218
- 598
Allah sana kolaylık versin canım.Hem bedenen hem de zihin açıklığı versinHayır .Çalışıyorum akşamları da kursum var.Çok yorgun oluyorum.
Evdekileri bile zor görüyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana kolaylık versin canım.Hem bedenen hem de zihin açıklığı versinHayır .Çalışıyorum akşamları da kursum var.Çok yorgun oluyorum.
Evdekileri bile zor görüyorum.
Benim gibi daldan dala mı atlayacaksın?Yarismadan 4 kisi var topikte ilgimi cekti haliyle kalanida kasim anneleriymishic yazmiyodum baska topiklere artik boyle yavas yavas acilacam tum KK ye
![]()
Bura dısinda bi tek diyet topine yazmistim yillar once diyette ne baniBenim gibi daldan dala mı atlayacaksın?Uslu yorumlar yap ,yoksa yersin banı
diyecektim ki yeni üye değilsin ,bu zamana kadar alışmadın mı?Ben 4 ayda her tarafı öğrendim.Kaç kere ban aldın?Almadım deme döverim seni.
![]()
Bura dısinda bi tek diyet topine yazmistim yillar once diyette ne baniherkesin derdi kendine yeter diyetle
Bende diyet topigindeyim, yutkuna yutkuna destek oluyorlardı sagolsunlarYıllardır diyet topiğinden başka bir yere yazmadın mı?Şimdi diyet topiğine güllerini göstersene ,seni dövüp kiblesinler
Nasıl bir duygu olduğunu anla diye diyorum
![]()
Proluğumda bana destek oldular diyorsun yaniBende diyet topigindeyim, yutkuna yutkuna destek oluyorlardı sagolsunlaram bu şerbetliler son olacak bir daha katılmayacağım, yiterr
![]()
2013tu sanirim bikac ay katildim diyey topigine o zamandan beri kismet olmadi Kkye hic girmedim yeni martta girebildim iste eski uyeyim ama aktif degildim malesefYıllardır diyet topiğinden başka bir yere yazmadın mı?Şimdi diyet topiğine güllerini göstersene ,seni dövüp kiblesinler
Nasıl bir duygu olduğunu anla diye diyorum
![]()
Bende katılsam aranıza bana da destek olurlar mı?Malum kilo sorunum var,art niyet taşımıyorumTabi ki![]()
Tabi ki, 6-8 oy seni ne derece yükseklere taşır bilemem, ama şunu unutma sana en yakın kimse ikinci oy ona gidebilir, benimkiler kakao baciya oy vermiştiBende katılsam aranıza bana da destek olurlar mı?Malum kilo sorunum var,art niyet taşımıyorum![]()
Aynen koyar insana arkadaşının başkasına vermesi.Kesin sunumu senin yaptığını da bilmezlerdir.O yüzden oylamada tariflerin yanında kimin yaptığının olmaması ,hakkaniyetli olmuş.Herkes tek tek kim yapmış diye mi bakacak.Tabi ki, 6-8 oy seni ne derece yükseklere taşır bilemem, ama şunu unutma sana en yakın kimse ikinci oy ona gidebilir, benimkiler kakao baciya oy vermiştiayy bi de diyet kardeşim sadece kakao bacima oy vermişti. Koyuyor yahu insana
![]()
Aynen koyar insana arkadaşının başkasına vermesi.Kesin sunumu senin yaptığını da bilmezlerdir.O yüzden oylamada tariflerin yanında kimin yaptığının olmaması ,hakkaniyetli olmuş.Herkes tek tek kim yapmış diye mi bakacak.![]()
Diyet yapıp ta ,senin su böreğini mi övecekler
Bundan sonra kime istiyorsa oy versinler. Zaten biride gelip ovmedi beni hiç![]()
Ben aylardır diyet yapıp zararlı hiç bir şey yemezken onların dayanamayıp yediği boreklere sarmalara yorum yapıyordum amaDiyet yapıp ta ,senin su böreğini mi övecekler,çin işkencesi gibi
![]()
Haklarında ne düşündüğünü bilsinler.Bir ara ziyaretinize geleyim.Ben aylardır diyet yapıp zararlı hiç bir şey yemezken onların dayanamayıp yediği boreklere sarmalara yorum yapıyordum ama![]()
Gelmene gerek yok, hiç cekinmeyin açık açık yazıyorum zatenHaklarında ne düşündüğünü bilsinler.Bir ara ziyaretinize geleyim.![]()
Allah sana kolaylık versin canım.Hem bedenen hem de zihin açıklığı versin![]()
Cok geçmiş olsunselam kizlar nasilsiniz ben gribim yaw bebelerim de hastasiz de durumlar nasil
Gecmis olsun cnmselam kizlar nasilsiniz ben gribim yaw bebelerim de hastasiz de durumlar nasil