- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
Horluyor o gıcıkKızz yanlış smile yollamışım ya sana.
Kocan kıskanmasın sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Horluyor o gıcıkKızz yanlış smile yollamışım ya sana.
Kocan kıskanmasın sonra
Nasıl üste çıktım amaProfilime bakmıyorum bildirim geldiyse bile altta kalmiştır canım
Biraz acele etmen lazım kimse yapmadan yerini kapmalısınLor tatlısı yapacağım size
Valla canım, baklavayı kim yaparsa canının istediği gibi keser.. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, hani çokta fifiHerkes düşüncesinde ozgurama kimse baklavayi kek gibi büyük kesmez cunku o kek degil baklavadir ve o sekildedir bi iki kesim sekli var bu asirlardir boyle sobiyetinde belli bi sekli var uclari üstüste degil ve ben konunun basliginda Söbiyet yazisini gormesen inan el acmasi bi tatli olduğunu düşünürdum çünkü acikcasi sobiyetin ucunu oyle gorunce cok sasirdim ve hemen yapan arkadasimiza danismak istedim
Valla helal olsun nereliydin senNasıl üste çıktım ama
MalatyalıyımValla helal olsun nereliydin sen
Horluyor o gıcık
Valla canım, baklavayı kim yaparsa canının istediği gibi keser.. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, hani çokta fifi
Şöbiyetide kim yaparsa istediği gibi büker..
Yani içinde karmin maddesi var diye kıyameti koparıp kola içmeyen insanlar var.. Örnek ben..Hani o madde ayrıca kırmızı gıda boyasında var.. Olay kes bük mevzusu ise, isteyen çiçek yapar, isteyen nal gibi baklava dilimi..
Eleştiri tadı yemekteyiz mode on olursa, pisleşmeye girer konu..
Nereye yolladın kız göremiyorumHemen yok et o mesajımı.
Kız el çakan smile yolluyacaktım dudağa yapışanı yollamışım.
Töbe est.
Ayrıntıya takılan ben değilim, baklava dilimi, şöbiyet bükümüne takılan abla..Aman surda egleniyoruz sanki ne var o kadar ayrıntıya gerek yok.
Nereye yolladın kız göremiyorum
Hayırlı gecelerKızlar iyi geceler.
Bunu mu diyorsun kardiş
Cnm yazdıklarına bakarsan bırazda kendın uzatmıs oldun konuyu:) ben boyle bılıyorum dedın ucları kalkık olunca sasırdım falan dedın... Gerısıde makara olarak geldı fıkrımıze ıhtıyac duyarsan bız burdayız yıne nuryolu guzel acıklamıs ev yapımıyla ucu basık pastane sobıyetı farkını umarım tatmın olmussundurBenim kimsenin emegine bi sözüm yok bi laf dedim ( ki soyle demistim B Be_Ni_1012 bildigim kadariyla sobiyetin uc kismi basik olur )acikcasi arkadaslarin bu kadar abartacagini tahmin etmemistim belki bende sobiyet yaparim ve yapmis birisinden fikir almak istedim yani bu kadar dillendirmeye gerek varmi herkes birbirine soru soruyo aslinda ben su tatliyi boyle yaparim soyle yaparim diye yani yanlis bisey yaptigimi düşünmüyorum
Hoşgeldin Beni'cim Ev hanımları eğlenmek için yarışıyorUzmanlık aramıyoruz veya detayları incelemiyoruzHerkes istediğini istediği şekilde yapabilirCnm yazdıklarına bakarsan bırazda kendın uzatmıs oldun konuyu:) ben boyle bılıyorum dedın ucları kalkık olunca sasırdım falan dedın... Gerısıde makara olarak geldı fıkrımıze ıhtıyac duyarsan bız burdayız yıne nuryolu guzel acıklamıs ev yapımıyla ucu basık pastane sobıyetı farkını umarım tatmın olmussundur
Evet cnm eglenmek ıcın burdayız pastane yonetmıyoruz sonucta cokta guzel tarıfler gelıyor masallah kk hatunlarınaHoşgeldin Beni'cim Ev hanımları eğlenmek için yarışıyorUzmanlık aramıyoruz veya detayları incelemiyoruzHerkes istediğini istediği şekilde yapabilir
Her kategori başka güzel oluyorMaşaallah artık kendin(m)izi aşıyoruzEvet cnm eglenmek ıcın burdayız pastane yonetmıyoruz sonucta cokta guzel tarıfler gelıyor masallah kk hatunlarına
Aynen..Evet cnm eglenmek ıcın burdayız pastane yonetmıyoruz sonucta cokta guzel tarıfler gelıyor masallah kk hatunlarına