• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ev yapımı şöbiyet öyle oluyor, ha isteyen tepesinden toplar, sonuçta malzeme şöbiyet malzemesi.. Ayrıntılara takılırsan baltalamak olmaz mı ?
Sonuçta emek harcanıp yapılmış tatlılar.. Tıplı senin harcadığın emek gibi ..
Benim kimsenin emegine bi sözüm yok bi laf dedim ( ki soyle demistim B Be_Ni_1012 bildigim kadariyla sobiyetin uc kismi basik olur )acikcasi arkadaslarin bu kadar abartacagini tahmin etmemistim belki bende sobiyet yaparim ve yapmis birisinden fikir almak istedim yani bu kadar dillendirmeye gerek varmi herkes birbirine soru soruyo aslinda ben su tatliyi boyle yaparim soyle yaparim diye yani yanlis bisey yaptigimi düşünmüyorum Hoppa

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam 1 hafta boyunca hergün buraya geliyorsun bizde seni seviyoruz,ilgileniyoruz:KK45:1 gün gelmeyi ihmal edersen biz küseriz:63:

Nevoşum arada da etiketler misin?
Egom okşansın.
Tatlı yapacağım ya gaza gelmem lazım.
Sizin gibi hamarat değilim de ben.:KK53::KK45:

Canim uclari ust uste gelmesi mumkun degil ,ucundan bastirdim normalde ama katlarin kabaasi ve yapismamasi icin acilmasi.lazim.
Dedigin sekil ancak pastanelerde olur o da tepsiye dizilis seklinden kaynakli...ve tabi kabarticilari ,malzemeleri ve firinlari farkli.oldugundan uclari yapisik olsa dahi hamurlasmaz ,citirtisini.kaybetmez :KK66:
Bende zaten tepsiye dizilis sekli yanlis dedim tatliya sozum yok:KK66:

Nevoşum arada da etiketler misin?
Egom okşansın.
Tatlı yapacağım ya gaza gelmem lazım.
Sizin gibi hamarat değilim de ben.:KK53::KK45:
Sen bize tatlı mı yapacaksın:KK8:Senin dersin yok mu:KK45:Uğraşma tatlıyla falan:KK19:Gel sohbet edelim:KK60:

Asıl bizim sana trip atmamız lazım:63:Bir sürü konu açıldı :kk77:Gelip bir ellerinize sağlık bile demiyorsun:KK20::KK53:

Ya Nevoşum ben görmüyorum ki.
En son kahvaltı sofrasında kaldım.
Etiketi ondan diyorum bebişim.
Ben vaktim olduğunda BDV'de alıyorum soluğu.
Ya da siyaset topiğinde.
Burayı unutuveriyorum.:KK22:

Ya Nevoşum ben görmüyorum ki.
En son kahvaltı sofrasında kaldım.
Etiketi ondan diyorum bebişim.
Ben vaktim olduğunda BDV'de alıyorum soluğu.
Ya da siyaset topiğinde.
Burayı unutuveriyorum.:KK22:
Demek bizi unutuyorsun:KK30:(zeytinyağı gibi üste çıkma çabalarındayım:KK70:)

Benim kimsenin emegine bi sözüm yok bi laf dedim ( ki soyle demistim B Be_Ni_1012 bildigim kadariyla sobiyetin uc kismi basik olur )acikcasi arkadaslarin bu kadar abartacagini tahmin etmemistim belki bende sobiyet yaparim ve yapmis birisinden fikir almak istedim yani bu kadar dillendirmeye gerek varmi herkes birbirine soru soruyo aslinda ben su tatliyi boyle yaparim soyle yaparim diye yani yanlis bisey yaptigimi düşünmüyorum Hoppa
Bende o görüşünün öyle bir şartı olmadığını dile getiriyorm işte ;) Yani genelde uç tepede toplanır kısmına takılmak manasız diyorum. Amacına uygun yapılmış hepside bence.. İster ucuna topla, ister kenarına bük.. İstersen tepesine tüy dik.. Sonuç itibarı ile malzeme şöbiyet malzemesi.

Back