AşkolsunBundan sonra sadece seni etiketleyeceğimSna özel değil Nevreste bir tek @deynepnazı etiketler üstüne alınma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AşkolsunBundan sonra sadece seni etiketleyeceğimSna özel değil Nevreste bir tek @deynepnazı etiketler üstüne alınma
Çikolatalı baklava mı yapacaktınNevoşşşş benim tatlıyı yapmışlar ya kız
hı hı 1500 tane tarifim var zati.O zaman kendine yeni bir tarif bul
Ben şöbiyet diye düşünmüştümÇikolatalı baklava mı yapacaktın
AşkolsunBundan sonra sadece seni etiketleyeceğim
Yok acı gerçeklerbenim gibi kıskanç bir üye daha
Yapabileceğin tarifler varRevani mi yapacaktın yoksahı hı 1500 tane tarifim var zati.
Kız onu bile 2 yılda öğrenmiştim.
Öfff ya
Herkes düşüncesinde ozgurama kimse baklavayi kek gibi büyük kesmez cunku o kek degil baklavadir ve o sekildedir bi iki kesim sekli var bu asirlardir boyle sobiyetinde belli bi sekli var uclari üstüste degil ve ben konunun basliginda Söbiyet yazisini gormesen inan el acmasi bi tatli olduğunu düşünürdum çünkü acikcasi sobiyetin ucunu oyle gorunce cok sasirdim ve hemen yapan arkadasimiza danismak istedimBende o görüşünün öyle bir şartı olmadığını dile getiriyorm işte Yani genelde uç tepede toplanır kısmına takılmak manasız diyorum. Amacına uygun yapılmış hepside bence.. İster ucuna topla, ister kenarına bük.. İstersen tepesine tüy dik.. Sonuç itibarı ile malzeme şöbiyet malzemesi.
haşhaşlı revani.Çikolatalı baklava mı yapacaktın
Ne şöbiyetmiş yaBen şöbiyet diye düşünmüştüm
Ayy canım benim ❤AşkolsunBundan sonra sadece seni etiketleyeceğim
Ben seni izliyorum sen beni izlemiyorsun bileBen sana trip yapayımYok acı gerçekler
Kakaolu veya cevizli yapabilirsinhaşhaşlı revani.
Favori tatlımdır kendisi.
Şekerpare yap ❤haşhaşlı revani.
Favori tatlımdır kendisi.
Aslında yapmayı düşünüyordumAma bu kadar şöbiyet bize yeterBirde bana gerek yokNe şöbiyetmiş ya
İlk aklımdan geçen tatlıydı, sen yaparsın diye yapmamıştım aslında
Ben seni izliyorum sen beni izlemiyorsun bileBen sana trip yapayım
Bak o kadar bile ilgilenmiyorsun benimleBeni mi izliyorsun valla haberim yok
Kızz yanlış smile yollamışım ya sana.Yok acı gerçekler
Profilime bakmıyorum bildirim geldiyse bile altta kalmiştır canımBak o kadar bile ilgilenmiyorsun benimle